- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
haklısın cnm 3 ay içinde alım olacak dendi daha meclisten geçmedicanım onu da düşünüyorum. yakından da takip ediyorum aslında ama 2016 yılının sonunda kurum kendi belirleyeceği sınavla alacak diyor. tamam sınavla alsın da süreç uzayacak bu sefer. zamana karşı yarışıyoruz neticede çocuğu istediğim kadar içimde tutamam ki, biraz hızlı ilerleyen bir süreç olsa içim rahat edecek ama en kötü ihtimali hesaplıyorum şuan mecburen...
sabırsızlıkla bekliyorum her gün sabah altıda kalk aksam 6.30 da eve gel bide her gün ıkı saat yol cabası çok yorucu
37 . haftayım kadar kullanmam diyodum ama bu gidişle erken ayrılcam sanırım
Merhaba 2016 eylul anneleri gecerken seslenmek istedim. Bende 2015 eylul annesiyim 23 eylulde kizimi kucagima aldim biz 7 aylik olduk darisi sizlerin basina allah kuzularinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah...
Maddiyat ta önemli ama en çok kendimiz önemliyiz canım rahatlıgına bak erken ayrılman gerekiyorsa ayrıl. Ben kendime güvenemedim ne zaman hamile oldugumu öğrendim 2 gün daha devam ettim işe çıktım. Yapamazdım.. kendini en iyi sen bilirsin
Ohhh miss hayırlı olsun canımslm kızlar biz bugün tasiniyoruzzzzzzyeni bir ev yeni bir bebek anneme de yakın ohhh misss
Teşekkürler güzel Dilek'lerin için sağlık ve güzellik dolu uzun uzun yaşları olsun insallah kızının daMerhaba 2016 eylul anneleri gecerken seslenmek istedim. Bende 2015 eylul annesiyim 23 eylulde kizimi kucagima aldim biz 7 aylik olduk darisi sizlerin basina allah kuzularinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah...
Olsun inkanlar bunu gerektiriyorsa cok da yuklenme kendine, en azindan yakininda annen guvendigin birileri var.canım çocuğa bakacak birini mutlaka bulurum, annem yakın, annem kadar sevdiğim 20 yılımı geçirdiğim annemin komşusu yakın o da bakar, ben bebeğimi bırakmak istemiyorum vicdan azabım iznimi uzatmak için çırpınmam bu yüzden
Trafik cilesi bitmez istanbulda.. ise yakin oturmak buyuk sans..ben satın alma sorumlusuyum özel sektörde benim 5 te bitiyor sabah 7.30 ama 1 ,5 saat yol sürüyor maalesef istanbul trafiğinden dolayı
Kahvalti fikri super. Ben avrupa yakasindayim ama uyarim her turlu.[/QUOTE]bende anadolu yakasındayım ;benim içinde fark etmez orta bir yer uyar bana dabetuld
Hayirli olsun,Teyzeler detayli ultrasondan geldik hersey yolunda cok sukurbugun asimi da oldum
Masallah ne guzel 1 kiz 1 erkek darisi basimiza :)Selaammmm kızlar biz kontrolden geldik hersey yolunda sağlığımız yerinde pipimiz seyrinde
Ablamizin erkek kardeşi olacağı kesinleşti artık
37den sonra calisilmiyor diye biliyorum .zaten mantikli. Bir sey olur erken dogum olur. Son zamanlarini evde kendini sakince hazirlayarak dilediklerini yapabilmk vs icin lazim bi zaman bence37. haftada doğum izni zorunlu olarak başlar deniyor ya dr. 37. haftada 35. hafta fln gibi rapor verebiliyor mu? benim işim yaz dönemi rahat oluyor. birde doğum bayramdan sonra o 9 günlük tatil doğum iznimden gitsin istemiyorum. doğum olmazsa o zamana kadar dr idare eder mi acaba bilgisi deneyimi olan var mıııı... 37+0 güle güle izne mi deniyor
Her mesleğin zorluklari vardir ama uzaktan seninki cok hos geliyor kulaga. Ne guzel istanbul ve daha bir cok şehir hakkinda bilgin vardir. Geziyorsun da :))Ben Turist Rehberiyim. Teror yuzunden bu yıl turizm berbart. O yuzden bol bol evdeyim. İns en kısa zamanda düzelir. Biz yevmiye usulu çalışıyoruz. Turizm ve kültür bakanlığı bize her yıl bir yevmiye belirliyor ve çalıştığımız her seyehat acentası o günlük ücreti ödüy456o6o6666666orört, o Teşekkürler 5.55555to. O țvben. . üzden 6% t¥%5 (üyüzde yüzden, =, zden ben biraz r
54lHatistersem alıyorum tur istesem. . talmıyorum
kızlar kordon kanı saklanması ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Oglumda da cok arastirmistim kendi hastanemize de sormustum. Su an sadece deneysel bir yaklasim demislerdi. Varolan firmalarin guvenilirligi ve garantorlerinin olup olmamasi tartismaya acik bir konuydu o zaman. Su an ilerlemeler nedir ne degildir hic bilmiyorum ama o zaman arastirdigim pek cok firmanin su an olmadigini gorunce uzuldum acikcasi.ciddi bir mesele yeterli bi altyapi ve denetim olmadigi icin bazilarinin para kapisi haline geldi mi diye dusunmeden edemedim. Ama arastiracagim. Mumkunse yurtdisi akrediteli bi yer bulursam neden olmasin
Kahvalti fikri super. Ben avrupa yakasindayim ama uyarim her turlu.[/QUOTE]bende anadolu yakasındayım ;benim içinde fark etmez orta bir yer uyar bana dabetuld
kızım olcakmış benimde :) :)O iş hiç belli olmuyor. Ekşi yersen kızın, tatlı yersen oğlun olacak diyorlar ama ben baştan beri tatlıya düşkünüm kızım olacak.
Kahvalti fikri super. Ben avrupa yakasindayim ama uyarim her turlu.
Hayirli olsun :)kızım olcakmış benimde :) :)
Bu cumartesi nasil olur?Bende İstanbul Avrupa yakasındayım zamanlama uygun olursa sizlerle tanışmak çok hoş olur :)
O nasıl oluyor cnmKizlar aranizda rahim damari dar olan var mi?
Rahim damarlari hamilelikte genislermis benim cok genislememis.O nasıl oluyor cnm
Diptis senin profil foton guncel mi?
Evet
benim paşazadeyle yarıştayız ama o önce doğuracak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?