Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
haklısın cnm 3 ay içinde alım olacak dendi daha meclisten geçmedi bnm 37+0 tam 30 ağustosa rastlıyor ben o kadar erken ayrılmak istemiyorum yaaa sonra bebeğe çok az zaman kalacak doğum sonrası. neyse hakkımızda hayırlısı hesaplar herzaman tutmuyor hele ki doğum

sabırsızlıkla bekliyorum her gün sabah altıda kalk aksam 6.30 da eve gel bide her gün ıkı saat yol cabası çok yorucu

37 . haftayım kadar kullanmam diyodum ama bu gidişle erken ayrılcam sanırım

Maddiyat ta önemli ama en çok kendimiz önemliyiz canım rahatlıgına bak erken ayrılman gerekiyorsa ayrıl. Ben kendime güvenemedim ne zaman hamile oldugumu öğrendim 2 gün daha devam ettim işe çıktım. Yapamazdım.. kendini en iyi sen bilirsin

onu yapmak bende isterdim ama 8 yılımı verdim aynı işe bir çok şeyi değiştirdim düzlettim kaymağını başkası yesin istemiyorum iki senedir düzenim tam oturdu altımda bir eleman var onu yetiştiriyorum belli süre ona devredeceğim

hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

Merhaba 2016 eylul anneleri gecerken seslenmek istedim. Bende 2015 eylul annesiyim 23 eylulde kizimi kucagima aldim biz 7 aylik olduk darisi sizlerin basina allah kuzularinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah...
Teşekkürler güzel Dilek'lerin için sağlık ve güzellik dolu uzun uzun yaşları olsun insallah kızının da

Olsun inkanlar bunu gerektiriyorsa cok da yuklenme kendine, en azindan yakininda annen guvendigin birileri var.

ben satın alma sorumlusuyum özel sektörde benim 5 te bitiyor sabah 7.30 ama 1 ,5 saat yol sürüyor maalesef istanbul trafiğinden dolayı
Trafik cilesi bitmez istanbulda.. ise yakin oturmak buyuk sans..
bende anadolu yakasındayım ;benim içinde fark etmez orta bir yer uyar bana da betuld
Kahvalti fikri super. Ben avrupa yakasindayim ama uyarim her turlu.[/QUOTE]
Bu cumartesi yapalim hemen :))
Teyzeler detayli ultrasondan geldik hersey yolunda cok sukur bugun asimi da oldum
Hayirli olsun,
Detayli ultrason uzun suruyor mu?
Selaammmm kızlar biz kontrolden geldik hersey yolunda sağlığımız yerinde pipimiz seyrinde
Ablamizin erkek kardeşi olacağı kesinleşti artık
Masallah ne guzel 1 kiz 1 erkek darisi basimiza :)
37den sonra calisilmiyor diye biliyorum .zaten mantikli. Bir sey olur erken dogum olur. Son zamanlarini evde kendini sakince hazirlayarak dilediklerini yapabilmk vs icin lazim bi zaman bence
Her mesleğin zorluklari vardir ama uzaktan seninki cok hos geliyor kulaga. Ne guzel istanbul ve daha bir cok şehir hakkinda bilgin vardir. Geziyorsun da :))

kızlar kordon kanı saklanması ile ilgili ne düşünüyorsunuz

Kordon kanı son 15 yıldır ülkemizde yapılan bir uygulama avantajları saymakla bitmez....

Biz kordon kanı bankasına kesin üye oluyoruz, kök hücre üretimi ilerleyen teknolojiyle çok daha kolay hale geldi. Yeni bir sürü Alanya'daki tedavi yöntemlerinde çok kullanılıyor. Bence çoçuğum için yapabileceğim en iyi yatırımlardan biri buolacak.

Doğumu ya Amerikan Hastanesi yada Liv Hospital yapacağım ikisinde de kordon kanı servisi var. İlk yıl 500Euro galiba sonra senelik 100 Euro'ya saklanıyordu sorduğumuzda. Fiyatlar heryerden Nasıl emin değilim.

Son düzenleme:

Belki ilgini çeker http://www.livkokhucre.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…