Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
maşallah ne güzel haberler aldık bu sabah sağlıkla kavuşun inşallah

Allah hepimizin hamileliğini kolaylaştırsın, yavrularımızı sağa salim sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

4 gün önceki detaylı ultrason görüntümüzü gönderiyorum teyzeleri. Maşallah barekallah oğluşumuza

Eklentiler

• 20160418_125058-1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 102

Yerler o minik burnu agzi :))) bin masallah canim

gunaydın hanımlar.her sabah oldugu gb bu sabahta kuzuşuma merhba demek için göbeğimi açtım baktım birde ne göreyim(((sanırım gobegım catlıyor

yaaaaaaaa maşallaaahhhhhhh annesiii Ne kadar büyüdüler böyle Beta Hcg değerlerimizin artışlarını konuştuğumuzu hatırlıyorum bu sayfada, kalp atışı beklediğimiz günleri. Mucize gibi Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize

sabırsızlıkla bekliyorum her gün sabah altıda kalk aksam 6.30 da eve gel bide her gün ıkı saat yol cabası çok yorucu

37 . haftayım kadar kullanmam diyodum ama bu gidişle erken ayrılcam sanırım
Bende çok yoruluyorum ya doktor da izin verirse son kac haftaya kadar çalışılıyor acaba ?

gunaydın hanımlar.her sabah oldugu gb bu sabahta kuzuşuma merhba demek için göbeğimi açtım baktım birde ne göreyim(((sanırım gobegım catlıyor
gerçekten mi, belki pijaman iz yapmıştır, benim bazen dikişleri yarık gibi kırmızı iz yapıyor sonra geçiyor çatlamayalım lütfen

Bende çok yoruluyorum ya doktor da izin verirse son kac haftaya kadar çalışılıyor acaba ?
32. haftada doğum iznini başlatabiliyorsun, kendini iyi hissedersen ve devam etmek istersen 37+0 a kadar çalışabiliyorsun, sonra zorunlu ayrılmak zorundasın. 32+0 dan sonra çalışabilmek için de doktorundan 5 hafta daha çalışabilir raporu alıyorsun canım

gerçekten mi, belki pijaman iz yapmıştır, benim bazen dikişleri yarık gibi kırmızı iz yapıyor sonra geçiyor çatlamayalım lütfen

anneme güveniyordum.hiperemezisten dolayı yağ hiç kullanmamıştım.tiksiniyorum diye.takip edeceğim bakalım.
2 gündür çok abartmıştım yeme işini.68 oldum:-((karnım gergindi.umarım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…