Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
anneme güveniyordum.hiperemezisten dolayı yağ hiç kullanmamıştım.tiksiniyorum diye.takip edeceğim bakalım.
2 gündür çok abartmıştım yeme işini.68 oldum:-((karnım gergindi.umarım düzelir
canım çok kusuyorsan bol su tüketmeye çalış, çatlakları önlemenin bir yolu da günde en az 3 litre su içmekmiş cildin nem kazanması açısından, ben maksimum 2 içebiliyorum ama jel kullanıyorum ben Lierac kokusu hafif pek etkilemiyor insanı, bu gibi ürünler deneyebilirsin

Evet canım ya zaman su gibi geçiyor sanki. Allah doğumumuzuda kolay kılsın sonrası da huzurla mutlulukla geçsin inşallah. Çok şükür bugünleri gördük

Haklısın sanırım düzeliyor.:-D teşekür ederim.sanırım hamıle yastıgı lazım.yan yatarken artık göbüşler sarkıyor.

Ben de bunu merak ediyorum 32+0 da mı izne çıkıyoruz 32+6 da mı hak ediyoruz?

bende en son 15 haftalıkken gitmiştim 110 gramdı haftaya salı yeni kontrolümüz var bakalım nekadar olduk çok merak ediyorum

Ayy benim kiz minnak baya 17+0 da 180 gr. Bende hala bulanti var. Yememe daha dikkat edicem artik :/

Bir ay i gecio mu cnm kontrollerin senin. Bn meraktan duramiom stres yapiom ya uc haftaya bir guttim hep
doktorum çok güzel şeyler söylüyo herşey yolunda diyo genelde ayda bir 35 günde bir falan randevu veriyor bana. Sürekli muayene ücreti de vermiyorum böylelikle, zaten elimin altında 10 tane devlet hastanesi var arada gidip kan tahlili yaptırıyorum mesela Dodex iğne vermişti doktorum b12 çok düşük olduğu için geçen gün gittim vitamin değerlerime baktırdım yükselişi nasıl diye, sonucu dosyama koydum gidince gösteriyorum, idrar yaparken yanma acı hissettiğimde yine gidip bir tahlil yaptırıyorum, böyle olması benim açımdan da ekonomik ve rahat oluyor. 2 mayısta gittiğimde 20. haftaya girmiş olucam, ayrıntılıyı 21-23 arası yapıyorum daha net sonuçlar alıyorum dedi kontrole gittiğimde ayrıntılı için de randevu almış olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…