Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Anldm cnm . Bn daa once kayip yasadigim icin stres yapiyorum biraz. Bnde idrar tahlili fln gidip yaptiriom yakin hastanelerde . Sonucu gonderiom dr a . Cleksan igne kullaniorum bn bi de

Arkadaşlar daha gitmedim doktora bi yorumlarsaniz ishalin gecmeyince tahlil verdim

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-22-12-14-09.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 52
Yok canim safak 7 gün sayiyoum artik haftaya cuma randevum insallah hersey yolundadir cinsiyetinide ogrenicez ,,,,,,, sende girmişsin detayliya gozun aydin darisi basimiza

haftaya bu gün yani? allah gönlüne göre versin , sağlıklı olsun inşallah.
evet girdim , biraz mecbur kaldım dün girmeye , eşim önümüzdeki 2 hafta müsait değil ve illa gelmek istedi . doktorda hastane değiştiriyormuş önümüzdeki hafta .çok şükür sıkıntı yok şimdilik , darısı hepinizin başına

ben son haftaya kadar zorlamak istiyorum aslında ya bebeğimle daha fazla zaman geçirmek için ama olmcak heralde enazndan 37+0 a kadar zorlıcam buarada kurban bayramı denk gelirse izne o düşülüyomu acaba bilen varmı

Aynen bende resmen gün sayıyorum her gidişimde daha da büyüdüğünü görmek çok güzel. Çok mutluyum çok şükür 6 yılı aşkındır bekliyorduk çok uğraştık

Maşallah sağ salimde kucağınıza alırsınız işlah bebeklerin hepsi kıymetli ama uzun zaman bekleyip geleni de ayrı bir kıymetli oluyodr muhakka

ben son haftaya kadar zorlamak istiyorum aslında ya bebeğimle daha fazla zaman geçirmek için ama olmcak heralde enazndan 37+0 a kadar zorlıcam buarada kurban bayramı denk gelirse izne o düşülüyomu acaba bilen varmı

bende İK ya sordum yıllık iznine yada resmi tatile denk geldiğinde ilave oluyormuş ama doğum izninde olmayabilir dedi

MAŞALLAH KIRK BİN KERE BENDE BÖYLE GÖRDÜKÇE ACAİP MERAKTAYIM DETAYLI ULTRASON İÇİN

Sanirim oyle pazartesi kendk doktorumla gorusecegim darlik ne boyutta ilac gerektirir mi nasil beslenmem gerekir ogrenecegim insallah. Gecmis olsun nedense ben de bir dahaki ultrasonda damarin genisleyecegini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…