Sanirim oyle pazartesi kendk doktorumla gorusecegim darlik ne boyutta ilac gerektirir mi nasil beslenmem gerekir ogrenecegim insallah. Gecmis olsun nedense ben de bir dahaki ultrasonda damarin genisleyecegini düşünüyorum
Cnm kasar peynir marketlerdeki bildigimiz dimi onlar icin cok saglikli degil fln diolar da bn de yiyorum cok seviom. Muz da kabizlik yapio bnde sanki ya
Cnm kasar peynir marketlerdeki bildigimiz dimi onlar icin cok saglikli degil fln diolar da bn de yiyorum cok seviom. Muz da kabizlik yapio bnde sanki ya
Pastörize edilmemiş açık peynirler sıkıntılı canım. Kaşar peynir de sıkıntı yok. :) Muratbey i n alıyorum ben. Helal gıda sertifikası da var daha güvenli geliyor.Muzu bende çok yiyemiyorum iki günde bir yemek lazım
evet canım, marketteki peynirlere ben de hiç güvenemiyorum ama mecbur yiyiyoruz. aslında günlük süt alıp peynirimi kendim de yapabiliyorum ama kaşar peyniri değil tabi. muzu ben her gün fazlasıyla tüketiyorum ama kabızlık olmuyor. tavsiyem yulaf ezmesi al bi güzel sütle karıştır ye canım. kuru meyve ve fındık kırıntılarıyla karıştırırsan çok lezzetli bi atıştırmalık oluyor ve kesinlikle bence kabızlık için çok iyi oluyor. bu saydıklarım bi hamile için de inanılmaz gerekli vitaminler içeriyor sanırım. benim iştahım kapalı bu aralar. bu tarz atıştırmalıklarla vitamin almaya çalışıyorum. et balık yeme sorunuma ise çözüm bulamadım maalesef , ilaçlara devam ..