Calsiyum için peynir süt yoğurt çok önemli. Ben çok fazla tüketmeme rağmen şimdiden tek dişimi kaybettimAnladm cnm. Peynir bnde cok severim yerim ezine peynir fln ozellikle.
Aynn cnm et balik bnde yiyemiom omega kullaniom artk. Dr um da sut urunleri ye cok dio ozellikle yogurt ayran kefir. Yulaf ezmesi hazir paketlerden mi alion cnm kuru meyveli fln oluo. Bn kabizlik olmasin die muz yiyemiom ya bnde oluo hemn cunkuevet canım, marketteki peynirlere ben de hiç güvenemiyorum ama mecbur yiyiyoruz. aslında günlük süt alıp peynirimi kendim de yapabiliyorum ama kaşar peyniri değil tabi. muzu ben her gün fazlasıyla tüketiyorum ama kabızlık olmuyor. tavsiyem yulaf ezmesi al bi güzel sütle karıştır ye canım. kuru meyve ve fındık kırıntılarıyla karıştırırsan çok lezzetli bi atıştırmalık oluyor ve kesinlikle bence kabızlık için çok iyi oluyor. bu saydıklarım bi hamile için de inanılmaz gerekli vitaminler içeriyor sanırım. benim iştahım kapalı bu aralar. bu tarz atıştırmalıklarla vitamin almaya çalışıyorum. et balık yeme sorunuma ise çözüm bulamadım maalesef , ilaçlara devam..
Hele ben çekmecem aburcuburla dolu geçen 4 5 tane eti puf getirdim odada arkadaşlara verdim biri yememiş ertesi gün canım çekti kusura bakma yicem dedimbende oyleyım her şeye burun kıvırırdım yemezdim şimdi tam tersi vallahi korkmaya başladım her gün vitamin balık hapı olacağı bu
iş yerinde devamlı aç haldeyim insanlar yanına getirdikleri atıştırmalıklarını bana veriyorlar
Hadi ya cnm naptin cektirdin mi yokda dolgu mu. Bnm de curumeue baslayanlar vardi artio yani . Sut icemiosan eger yogurt ayran daa ii mis cnm. Bn sut ocemiomCalsiyum için peynir süt yoğurt çok önemli. Ben çok fazla tüketmeme rağmen şimdiden tek dişimi kaybettim
Özellikle ayran yoğurt ve hergün peynir tüketiyorum. Geçen ay kanal tedavisi yaptırdığım dişimin yanındaki dişin yarısı ekmek yerken düştü :/ dr a gittim tekrar dişin zayıflamış dediHadi ya cnm naptin cektirdin mi yokda dolgu mu. Bnm de curumeue baslayanlar vardi artio yani . Sut icemiosan eger yogurt ayran daa ii mis cnm. Bn sut ocemiom
Hele ben çekmecem aburcuburla dolu geçen 4 5 tane eti puf getirdim odada arkadaşlara verdim biri yememiş ertesi gün canım çekti kusura bakma yicem dedimeşime anlattım hiç utanmadın mı diyor
Calsiyum için peynir süt yoğurt çok önemli. Ben çok fazla tüketmeme rağmen şimdiden tek dişimi kaybettim
oda bişeymi canım. benim kaynanam ultrason fotosunu kendisine, bebeğin çok hareketli olmasını görümceme, göbeğini de kayınpederime benzetti. sanki onların çocuğuçok komiksiniz gerçektenbenim annemde ultrason resmini gördü aynı babaannesi çekik gözlü olcak edi fakat hem 15 haftalıktı hemde siyah beyazdı nasıl benzetti hiç anlamadım
sağol canım 12 haftalık olana kadar diş ağrısından mahvoldum kanal tedavisi o dönemde yapmadı dr. 15. haftamda yaptırdım da rahatladımçok geçmiş olsun hamileliğin birde böyle kötü tarafları var maalesef
Canım doktorum beni aynı hastanenin bağlı olduğu tıp merkezine radyolojiye yönlendirdi. 25 dk falan sürdü ama 275 tl idiKızlar detaylı usg olayında kendi doktorunuzun incelemesi mi mantıklı yoksa perinatolog daha mı faydalı? Kendi doktorumun cihazı bu konuda yeterli ama tecrübesini bilemem. Ayrıca bir radyoloji merkezine yolluyormuş ama 5 dk bakıp gönderiyorlarmış ve 90 tl. Bilemedim çok mantıksız 5 dk detaylı usg mu olur?
canım benim acıkmaktan değil de, sıkıntıdan yiyorum ben, ne olsa yiyorum karışık kuruşukkızlar ben hiç doymuyomuşum gibi geliyor böyle ola varmı
geçen gün alt komşu yemek yapıyor okadar güzel kokuyodukı tanımadığım halde ne pişiriyoısunuz diye soracaktım nerdeyse
doğru söylüyosun, bende 3 kapılı bir gardrop, şifonyer ve beşik düşünüyorum, odasının boyası duvar kağıdı, kıyafetleri bebek arabası osu busu derken 10 bini buluyor, ve dediğin gibi genelde makul şeyler seçmeye çalıştım. Allah yardımcımız olsunalışveriş konusuna eşim ikna olmuş olarak bana geldi nasıl oldu pek sormadım sorunumu sadece burada paylaşmıştım
istediğini seç almaya başlayalım dedi
beğendiğim marka modele göre bir liste yaptım 10 bini geçiyor ki hiç uçmadım makul şeyler seçtim. çoook çalışmamız lazım çoookCennetBahcesi53
Yani kısa sürmüyor diye biliyorumCanım doktorum beni aynı hastanenin bağlı olduğu tıp merkezine radyolojiye yönlendirdi. 25 dk falan sürdü ama 275 tl idi
canım benim acıkmaktan değil de, sıkıntıdan yiyorum ben, ne olsa yiyorum karışık kuruşuk
oda bişeymi canım. benim kaynanam ultrason fotosunu kendisine, bebeğin çok hareketli olmasını görümceme, göbeğini de kayınpederime benzetti. sanki onların çocuğuha bir de bebeğime kızım diye hitap etmemi istemiyor, torunun yada kızımız diyecekmişim. çok pis bozucam bir gün sabrediyorum. bak yine sinirlendim
Bende de aynı valla eşim dolap faresi demeye başladı ha bire ağzıma atacak bişeyler arıyorum geçen gün akşam altıda yemeği yedim sekizde çayla atıştırayım derken bi yemek daha yemiş kadar oldumkızlar ben hiç doymuyomuşum gibi geliyor böyle ola varmı
geçen gün alt komşu yemek yapıyor okadar güzel kokuyodukı tanımadığım halde ne pişiriyoısunuz diye soracaktım nerdeyse
Bende hic doymuyorum ya biraz once bieseyler yedim hala açım aksam olsa da yemek yesemkızlar ben hiç doymuyomuşum gibi geliyor böyle ola varmı
Bizim ikibtane daha uzun sürer muhtemel sağlıklı haberlerini alsamda saatlerce bakılsaHiç korkma gönlünü ferah tut. Yarım saate yakın sürüyor. Hamilelikte ki en güzel ultrason bu bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?