Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aynn cnm et balik bnde yiyemiom omega kullaniom artk. Dr um da sut urunleri ye cok dio ozellikle yogurt ayran kefir. Yulaf ezmesi hazir paketlerden mi alion cnm kuru meyveli fln oluo. Bn kabizlik olmasin die muz yiyemiom ya bnde oluo hemn cunku

Hele ben çekmecem aburcuburla dolu geçen 4 5 tane eti puf getirdim odada arkadaşlara verdim biri yememiş ertesi gün canım çekti kusura bakma yicem dedim eşime anlattım hiç utanmadın mı diyor

Calsiyum için peynir süt yoğurt çok önemli. Ben çok fazla tüketmeme rağmen şimdiden tek dişimi kaybettim
Hadi ya cnm naptin cektirdin mi yokda dolgu mu. Bnm de curumeue baslayanlar vardi artio yani . Sut icemiosan eger yogurt ayran daa ii mis cnm. Bn sut ocemiom

Hadi ya cnm naptin cektirdin mi yokda dolgu mu. Bnm de curumeue baslayanlar vardi artio yani . Sut icemiosan eger yogurt ayran daa ii mis cnm. Bn sut ocemiom
Özellikle ayran yoğurt ve hergün peynir tüketiyorum. Geçen ay kanal tedavisi yaptırdığım dişimin yanındaki dişin yarısı ekmek yerken düştü :/ dr a gittim tekrar dişin zayıflamış dedi

Hele ben çekmecem aburcuburla dolu geçen 4 5 tane eti puf getirdim odada arkadaşlara verdim biri yememiş ertesi gün canım çekti kusura bakma yicem dedim eşime anlattım hiç utanmadın mı diyor

hiç utanmıyor insan :) abur cubur getirmiyorum allahtan bir poşet meyve getiriyorum öğlene kadar bitiyor hepsi :) birde ben çekmeceme koyamıyorum aklımda kalacağına midemde kalsın diye hepsini yiyorum

Kızlar detaylı usg olayında kendi doktorunuzun incelemesi mi mantıklı yoksa perinatolog daha mı faydalı? Kendi doktorumun cihazı bu konuda yeterli ama tecrübesini bilemem. Ayrıca bir radyoloji merkezine yolluyormuş ama 5 dk bakıp gönderiyorlarmış ve 90 tl. Bilemedim çok mantıksız 5 dk detaylı usg mu olur?

çok komiksiniz gerçekten benim annemde ultrason resmini gördü aynı babaannesi çekik gözlü olcak edi fakat hem 15 haftalıktı hemde siyah beyazdı nasıl benzetti hiç anlamadım
oda bişeymi canım. benim kaynanam ultrason fotosunu kendisine, bebeğin çok hareketli olmasını görümceme, göbeğini de kayınpederime benzetti. sanki onların çocuğu ha bir de bebeğime kızım diye hitap etmemi istemiyor, torunun yada kızımız diyecekmişim. çok pis bozucam bir gün sabrediyorum. bak yine sinirlendim

Canım doktorum beni aynı hastanenin bağlı olduğu tıp merkezine radyolojiye yönlendirdi. 25 dk falan sürdü ama 275 tl idi

kızlar ben hiç doymuyomuşum gibi geliyor böyle ola varmı

geçen gün alt komşu yemek yapıyor okadar güzel kokuyodukı tanımadığım halde ne pişiriyoısunuz diye soracaktım nerdeyse
canım benim acıkmaktan değil de, sıkıntıdan yiyorum ben, ne olsa yiyorum karışık kuruşuk

doğru söylüyosun, bende 3 kapılı bir gardrop, şifonyer ve beşik düşünüyorum, odasının boyası duvar kağıdı, kıyafetleri bebek arabası osu busu derken 10 bini buluyor, ve dediğin gibi genelde makul şeyler seçmeye çalıştım. Allah yardımcımız olsun

bebe arabası, ana kucağı (puset), bebek odası, siling, kanguru, anne yanı beşik, 6 bin tutuyor. kıyafet , süt ıvırzıvırı, banyo ıvırzıvırı, gibi çocuğun birsürü ıvırzıvıra ihtiyacı varmış onlara 4 bin verdim 10 bin çok mu vermişim ama şöyle fiyatlara bakınca tutar gibi geldi. daha hastane süsü, doğum masrafı, fotoğrafçı fln da eklenirse sanırım batıyoruz
fiyatlara internetten baktım belki kampanya takip edersek bu kadar olmaz. ama daha iğne almadım bu ilk izlenimim daha ucuz yolu varsa önerilerinizi bekliyorum

Canım doktorum beni aynı hastanenin bağlı olduğu tıp merkezine radyolojiye yönlendirdi. 25 dk falan sürdü ama 275 tl idi
Yani kısa sürmüyor diye biliyorum
Kalkıp şimdi 90 lira verip 5 dk koy usg çek olmasın daha farklı bir yer mi arasam dedim. Yoksa dr incelemesi yeterli gelir mi oof ne gıcık bir durum.

hadi ya göbeğini nasıl benzetti muhtemelen bizimkilerde kayın pederine benziyordur genelde bütün bebeklerin göbekleri aynı oluyor .) :) :)

çok saçma gerçekten ya senin kızın tabi kimin olcak

benim kızımında adı eylül olcak benim görümcemde eylül ismini hiç sevmiyormuş ada ismini seviyormuş o ada diye çağıracakmış hiç duymamazlıktan geiyorum söyleyince de bende bir gün bozucam adı eylül diye

geçen gün alt komşu yemek yapıyor okadar güzel kokuyodukı tanımadığım halde ne pişiriyoısunuz diye soracaktım nerdeyse
Bende de aynı valla eşim dolap faresi demeye başladı ha bire ağzıma atacak bişeyler arıyorum geçen gün akşam altıda yemeği yedim sekizde çayla atıştırayım derken bi yemek daha yemiş kadar oldum

Bende hic doymuyorum ya biraz once bieseyler yedim hala açım aksam olsa da yemek yesem cok kilo almaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…