Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende dahil olmak üzere çevremdeki bir çok kişi eşime benzetti.bende hep diyorum eşime benzesin.hepimizinkine maşallah rabbim esirgesin.
Amin canım inşallah. Bende eşime sana benzesin ama kaşları hariç diyorum Malum herifin kaşında bir ağrı dağı birde eteği var sankim

bu aralar bebek deterjanı olayına takmış durumdayım biz kardeşime hep dalan roxy ve hacişakir toz granül kullandık ama öyle aman aman leke çıkarmıyordu. Hele ki kaka lekeleri ve yakalardaki çorba, meyvesuyu lekeleri falan az da olsa kalıyodu. Biraz araştırdım çoğu kişi roxy'nin kaka lekerini güzel çıkarmadığı yazmış, dalin sıvı deterjandan memnun olanlar var ama parfümlü olduğu için ben tercih etmem diye düşünüyorum, Amway' in bebek deterjanı varmış ama onunla ilgili sitesinde pek bilgi bulamadım, temsilcisini falan bulursam bi sormayı düşünüyorum. Nitekim herkesin buluştuğu ortak nokta ve hakkında olumsuz şeyleri pek duymadığım uni baby sıvı deterjan. normalde 1500ml lik büyük kutusu 26,9 tl falan ama ebebek'lerde indirime giriyor 19,9tl ye düşüyor. Deterjan araştıran olursa diye yazayım dedim.
Şimdi araştırmalarımı bebek bakım çantası üzerine yoğunlaştırıyorum

Süper arastirmacisin:)

Amin canım inşallah. Bende eşime sana benzesin ama kaşları hariç diyorum Malum herifin kaşında bir ağrı dağı birde eteği var sankim
bu benzeme olayı bizde de çok espiri konusu kız halaya oğlan dayıya derler ya hani, benim görümcem bonus saçlı ve uzun burunlu, haliyle ona benzemesini istemiyoruz hatta eşim geçen sabah gitmiş görümcemin odasına bana sesleniyor, sen sakın bakma Allah korusun benzer falan diye şaka yapıyo, görümcem bi bozuluyo tabi aslında ben kıvırcık saç çok severim ama bahsettiğim biraz aşırı hali yani şekil almıyor fön çeksen durmuyo uzatsan yine kısa görünüyo, toplasan kafanın üstünde bi kafa daha var gibi falan o yüzden istemiyorum. Eşimle ortak kanaatimiz tipi bana benzesin ama huyu benzemesin Ama senin yorumuna da çok güldüm, ağrı dağı bir de eteği

Süper arastirmacisin:)
şöyle bir düşününce o kdar çok şey var ki alınacak, karar vermek lazım yavaş yavaş, şahsen benim için karar verdikten sonra alışveriş aşaması çok kolay oluyor, ama bir mağazaya ne alacağımı bilmeden kararsız gitmişsem o zaman vay eşimin haline

Huyları da kendileri de güzel olsun inşallah :)

alışveriş konusuna eşim ikna olmuş olarak bana geldi nasıl oldu pek sormadım sorunumu sadece burada paylaşmıştım
istediğini seç almaya başlayalım dedi
beğendiğim marka modele göre bir liste yaptım 10 bini geçiyor ki hiç uçmadım makul şeyler seçtim. çoook çalışmamız lazım çoook CennetBahcesi53

kızlar ben hiç doymuyomuşum gibi geliyor böyle ola varmı

geçen gün alt komşu yemek yapıyor okadar güzel kokuyodukı tanımadığım halde ne pişiriyoısunuz diye soracaktım nerdeyse

inanmıyorum hiç bütçe çıkartmamıştım çok tutuyomuş ya

kızlar ben hiç doymuyomuşum gibi geliyor böyle ola varmı

geçen gün alt komşu yemek yapıyor okadar güzel kokuyodukı tanımadığım halde ne pişiriyoısunuz diye soracaktım nerdeyse
Ben de çok acıkıyorum ki aşırı iştahsız olan bir insandım 42 den 50 küsüre çıktım :/

çok komiksiniz gerçekten benim annemde ultrason resmini gördü aynı babaannesi çekik gözlü olcak edi fakat hem 15 haftalıktı hemde siyah beyazdı nasıl benzetti hiç anlamadım

uuuuv on bin mi :/ çok fazla dğeil mi ya

Anladm cnm. Peynir bnde cok severim yerim ezine peynir fln ozellikle.

Ben de çok acıkıyorum ki aşırı iştahsız olan bir insandım 42 den 50 küsüre çıktım :/

bende oyleyım her şeye burun kıvırırdım yemezdim şimdi tam tersi vallahi korkmaya başladım her gün vitamin balık hapı olacağı bu

iş yerinde devamlı aç haldeyim insanlar yanına getirdikleri atıştırmalıklarını bana veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…