Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben daha bakacağım aslında. Ananemiz alıyor besigimizi onlarda titiz davranıyor bugün annem elinde metre olcuyor her yeri. Yer sıkıntısından dolayı iyice canım sıkıldı benimde
Daha vaktimiz var. En içine sineni bulursun inş. Mothercare ve stokkenin beşiklerine de bakabilirsin. Stokke baya evladiyelik duruyordu. Tabi fiyat da öyledir kesin. Ama mothercare değişik kampanyalar yapıyor.

Yurtdışındada ayrintiliyi hep baska bir doktor bakar benim doktorum da cok iyi bir doktor olmasina ragmen ayrintili icin baska doktor bakiyor turkiyedede almanyadada öyle oldugu na göre boylesi daha mantakli demekki

Bunu ciddi olarak söylemiyor di mi? Şaka da olsa Allah sabır versin canım.
Ciddi söylüyor Can'ım, ilk basta gülerek söylüyo ama Cidde'n söylediğini biliyorum. Şaşırmadım eşimi beni kıskanmasından sonra bebeği de kıskanacağını biliyordum. Allahtan tek isteğim beni doğumdan sonra strese sokmamaları. Ağzımı tutamıycam diye korkuyorum

Daha vaktimiz var. En içine sineni bulursun inş. Mothercare ve stokkenin beşiklerine de bakabilirsin. Stokke baya evladiyelik duruyordu. Tabi fiyat da öyledir kesin. Ama mothercare değişik kampanyalar yapıyor.
Ben daha evvelde yazmıştım ben annemde kalmaya başlayacağım. Ramazana kadar vaktim var daha evvelde bakmıstım besiklere. Hem beşik hem park yatak dusunuyorum da beşiğini 3 yaşına kadar kullanabileceği bisey istiyorum bambu beşikten vazgeçtim yani bakalım iyice araştırıp alcagiz

Yurtdışındada ayrintiliyi hep baska bir doktor bakar benim doktorum da cok iyi bir doktor olmasina ragmen ayrintili icin baska doktor bakiyor turkiyedede almanyadada öyle oldugu na göre boylesi daha mantakli demekki
Senin dr.kontrolun nezaman?
Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
hepimiz saglilla kucagimiza aliriz insallah

Gunaydin arkadaslarr :)) ben daha yeni kalktim da :))
Bos ver sen duymamizliktan gel, cunku belli ki sen dunyanin en mantikli sekliyle anlatsan bile anlayacak gibi durmuyorlar. Insallah bunaltmazlar seni dogumdan sonra ama öyle bile olsa sen takmamaya calis, Bebeğinizin keyfini cikarin esinle :)

Ikea daki modellere baktin mi onlar da hem hesapli hem de daha buyukce sanki
Bu arada ben de anne yani besik istiyordum baby tech ler pahali gelmisti biraz, ikea gulliver alip yan tatafini cikarmayi dusunmustum en son. Dun bi arkadasimiza gittik, bebegi 10 aylik, beşiği artik kullanmiyorlarmis, onlardan alicaz:))
Hem bize masraf olmayacak hem onlar da bosuna yer kaplamayacak baya sevindim :)

Herkese günaydın ve iyi hafta sonları arkadaşlar güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah :) alışverişler konuşuluyor fikirler alınıyor maşallah :)
Biz hala bir çöp almadık bebeğimize 7.aylık olmayı bekliyorum Allahım nasip ederse o zaman alıcaz herşeyi ben beğendim karar verdim bi alması kaldı :) bebeklerimiz sağlıcakla gelsinler inşallah

Begenip karar verdikten sonra dedigin gibi almasi kolay ama ben soyle dusundum. Kremdir biberondur kiyafet her zaman alinir ama bebek arabasi besik vs gibi buyuk kalemlerde artik karar verip uygun kampanya bakilabilir. . Kararimi versem 4 ay icinde guzel bi kampanya yakalayip karli cikma ihtimalim daha yuksek diye dusunuyorum. Ondan biraz elimi cabuk tutmak istiyorum

Canım emin ol doğduktan sonra degisiyorlar hemde ne değişme benim eşim ilk kızımız olduğunu öğrendiğinde aynen şöyle dedi doktora kesinmi kız dedi ben şok olmuştum doğuma kadar hiç hazırlık telasina falan girmedi aldığım şeyler hiç yorum yapmazdı taki sancılar başlayınca dogumhaneden çıktığımda pembiş süslenmiş oda çiçekler bebek şekeri çikolatası hazırlanmış yerinde duramıyordu resmen şimdi yine hamileyim oğlumuz olacak diyoki dünya bir yana kızım bir yana oğlum kızımın yerini tutamaz diyo ve dua ediyor rabbim bana bir kız evladı daha nasip etsin diye :)))

Ne guzel..
Ben de bunlari anlatmak istemistim ama yasayinca sen cok daha guzel ifade etmissin..

Ne guzel..
Ben de bunlari anlatmak istemistim ama yasayinca sen cok daha guzel ifade etmissin..
Doğduktan sonra çok farklı oluyo canm bir söz vardır kadın hamile kalınca anne olur erkek kucağına alınca baba olur diye çok doğru gerçekten seninde ikinci bebismi canm

kızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam

İnşallah korktuğun gibi olmaz. Ben de lohusayken kayınvalide kayınbaba stresinden korkuyorum. Sonra da kızıyorum kendime, sonuçta onların da torunu diye ama ne bileyim sürekli tepemde kayınbaba da istemiyorum ilk günlerde. Hakkımızda hayırlısı olsun.

S
inş içine sineni bulursun canım

Evet benimkine benziyormuş senin eşin de:)
Ama yanlış hatırlamıyorsam senin eşin Bebek şekeri vs yaptırmıştı sürpriz olarak. Benimki onu yapsa çok sevinirim.

Bana büyük olmaması gerek yerim baya dar 70 en 125 boy alıyor ikeaya baktı anne babam ben daha gidemedim bakmaya oraya da bir bakacağım

Canım ben 3. Aydan itibaren alışverişe başladım , buraya da ara ara yazdım, indirimleri takip ettim,
Kıyafet alışverişini tamamladım ama fazlasını da aldım(3al 2 öde, sepetin yarısı filan kampanyalarında ileriki yaş dönemlerine ait kıyafetler de aldım), kıyafetlere ortalama yazıyorum 1250 -1500 tl civarında harcamışım, yeni başlıkta fotoları koyacağım, bizim kıyafetler karma markalardan, chicco, mothercare, f&f, koton baby, zara baby, h&m baby, us polo, kanz, soobe, mamas papas, pierre cardin, wonderkids, civilim,lcw, baby corner, baby center vehoşuma giden internet markalarından da yelek filan aldım. 1500 tl civarında bir rakama, içlerinde12-18 aylık kıyafetler de olan tekstil alışverişi tamam, bornoz seti, 3 adet hastane çıkışı, 2 adet battaniye de dahil bu listeye fotolarını da atarım. Bebek bakım ürüblerş, banyo ihtiyaçları için listeyi sepetime attım 650 tl tutuyor. 2 adet de beşik alacağız, büyüyen beşiğimizi sipariş verdik 750 tl(tanıdık mobilyacıya sipariş geçtik, uygun oldu)modelde birkaç noktada değişiklik istediğim için 10 mayısta gelecek, diğer sepet beşiğimiz de 400 tl, 2 beşiğimiz de, uyku seti ve yataklarıyla beraber, 1150 tl civarında tutuyor, beğendiğimiz puset ana kucağını da 250 tl hediye çekiyle 700 tl ye alacağız, 250 tlye de süt sağma makinası alınca, burası toplamda 4000 tl yapıyor, bu şehre yeni geldik, yeni ev tuttuk, duvarlar duvar kağıdı, bebek odasına badana boya uğraşmycağız,ama giyim odamızı bebek odası yaptıracağız, zannediyorum ki, 1000 tl civarında tutacak bir dolap yaptıracağız odaya, şu anki listem 5 bin tl tutuyor, detaylı da bir liste yaptım ama illa extralar çıkar, son olarak beğendiğim ürünler çıkıyor, onlar için de 1000 tl ayırsam, 6 bini geçmez diye düşünüyorum, ama benim seçtiklerim çok afaki olmayan ürünler, yoksa üst limitte sınır yok tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…