Daha vaktimiz var. En içine sineni bulursun inş. Mothercare ve stokkenin beşiklerine de bakabilirsin. Stokke baya evladiyelik duruyordu. Tabi fiyat da öyledir kesin. Ama mothercare değişik kampanyalar yapıyor.Ben daha bakacağım aslında. Ananemiz alıyor besigimizi onlarda titiz davranıyor bugün annem elinde metre olcuyor her yeri. Yer sıkıntısından dolayı iyice canım sıkıldı benimde
Yurtdışındada ayrintiliyi hep baska bir doktor bakar benim doktorum da cok iyi bir doktor olmasina ragmen ayrintili icin baska doktor bakiyor turkiyedede almanyadada öyle oldugu na göre boylesi daha mantakli demekkiTeşekkürler kızlar yani ben acaba fazla mı abartıyoruma geldim. Ama rahim ağzı boyu, rahmi tutan/besleyen damarların incelenmesi, kalp vs gibi iç organların incelenmesi 5 dk içine sığamaz yani. Kendi doktorum epeyce detaylı inceliyor ve aslında güvenmiyorda değilim ama işte perinatoloji denen bölümün ayrıca olmasıda tesadüf olamazmuhtemelen kendi doktoruma görünüp oradan bir perinatoloji uzmanına gideceğim.
Ciddi söylüyor Can'ım, ilk basta gülerek söylüyo ama Cidde'n söylediğini biliyorum. Şaşırmadım eşimi beni kıskanmasından sonra bebeği de kıskanacağını biliyordum. Allahtan tek isteğim beni doğumdan sonra strese sokmamaları. Ağzımı tutamıycam diye korkuyorumBunu ciddi olarak söylemiyor di mi? Şaka da olsa Allah sabır versin canım.
Ben daha evvelde yazmıştım ben annemde kalmaya başlayacağım. Ramazana kadar vaktim var daha evvelde bakmıstım besiklere. Hem beşik hem park yatak dusunuyorum da beşiğini 3 yaşına kadar kullanabileceği bisey istiyorum bambu beşikten vazgeçtim yani bakalım iyice araştırıp alcagizDaha vaktimiz var. En içine sineni bulursun inş. Mothercare ve stokkenin beşiklerine de bakabilirsin. Stokke baya evladiyelik duruyordu. Tabi fiyat da öyledir kesin. Ama mothercare değişik kampanyalar yapıyor.
Senin dr.kontrolun nezaman?Yurtdışındada ayrintiliyi hep baska bir doktor bakar benim doktorum da cok iyi bir doktor olmasina ragmen ayrintili icin baska doktor bakiyor turkiyedede almanyadada öyle oldugu na göre boylesi daha mantakli demekki
Bos ver sen duymamizliktan gel, cunku belli ki sen dunyanin en mantikli sekliyle anlatsan bile anlayacak gibi durmuyorlar. Insallah bunaltmazlar seni dogumdan sonra ama öyle bile olsa sen takmamaya calis, Bebeğinizin keyfini cikarin esinle :)Ciddi söylüyor Can'ım, ilk basta gülerek söylüyo ama Cidde'n söylediğini biliyorum. Şaşırmadım eşimi beni kıskanmasından sonra bebeği de kıskanacağını biliyordum. Allahtan tek isteğim beni doğumdan sonra strese sokmamaları. Ağzımı tutamıycam diye korkuyorum
Ikea daki modellere baktin mi onlar da hem hesapli hem de daha buyukce sankiBen daha evvelde yazmıştım ben annemde kalmaya başlayacağım. Ramazana kadar vaktim var daha evvelde bakmıstım besiklere. Hem beşik hem park yatak dusunuyorum da beşiğini 3 yaşına kadar kullanabileceği bisey istiyorum bambu beşikten vazgeçtim yani bakalım iyice araştırıp alcagiz
Anldm cnm . Saol tskedrim :)Sadece yulaf ezmesi olan eti lifalif var canim.bide buyuk marketlerde organik bolumunde oluyor.musli seklinde olanlara güvenmiyorum. Kendi zevkine gore kuru meyve findik ceviz katabilirsin.
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları arkadaşlar güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah :) alışverişler konuşuluyor fikirler alınıyor maşallah :)
Biz hala bir çöp almadık bebeğimize 7.aylık olmayı bekliyorum Allahım nasip ederse o zaman alıcaz herşeyi ben beğendim karar verdim bi alması kaldı :) bebeklerimiz sağlıcakla gelsinler inşallah
Evet evet katılıyorum,maşallah çok bilgili, çok tecrübeli, ben bir şey kafama takıldığındaOlbey masallah senin de bilmedigin yok :)) dikkatimi cekti :))
Canım emin ol doğduktan sonra degisiyorlar hemde ne değişme benim eşim ilk kızımız olduğunu öğrendiğinde aynen şöyle dedi doktora kesinmi kız dedi ben şok olmuştum doğuma kadar hiç hazırlık telasina falan girmedi aldığım şeyler hiç yorum yapmazdı taki sancılar başlayınca dogumhaneden çıktığımda pembiş süslenmiş oda çiçekler bebek şekeri çikolatası hazırlanmış yerinde duramıyordu resmen şimdi yine hamileyim oğlumuz olacak diyoki dünya bir yana kızım bir yana oğlum kızımın yerini tutamaz diyo ve dua ediyor rabbim bana bir kız evladı daha nasip etsin diye :)))Gözün aydın canım.Darısı benim eşimin başına.
Bazen kız diye mi böyle yapıyor acaba diyorum. Bir arkadaşının oğlu olmuştu, benden bir hediye almamı istemişti. Ben de kanzdan bir kot bir sweat almıştım. Çok hoşuna gitti, sağından solundan resmini çekmişti 3-4 tane. Şimdi ben kızımıza elbise bolero çorap takım aldım. Yatağın onun yattığı tarafına koydum, evden çıktım. O önce gelecekti benden. Gelince almış benim tarafa koymuş. O kadar:) Hiç kıyafetle ilgili yorum yapmadı. Doğunca böyle olmaz herhalde artık.
Ne guzel..Canım emin ol doğduktan sonra degisiyorlar hemde ne değişme benim eşim ilk kızımız olduğunu öğrendiğinde aynen şöyle dedi doktora kesinmi kız dedi ben şok olmuştum doğuma kadar hiç hazırlık telasina falan girmedi aldığım şeyler hiç yorum yapmazdı taki sancılar başlayınca dogumhaneden çıktığımda pembiş süslenmiş oda çiçekler bebek şekeri çikolatası hazırlanmış yerinde duramıyordu resmen şimdi yine hamileyim oğlumuz olacak diyoki dünya bir yana kızım bir yana oğlum kızımın yerini tutamaz diyo ve dua ediyor rabbim bana bir kız evladı daha nasip etsin diye :)))
Doğduktan sonra çok farklı oluyo canm bir söz vardır kadın hamile kalınca anne olur erkek kucağına alınca baba olur diye çok doğru gerçekten seninde ikinci bebismi canmNe guzel..
Ben de bunlari anlatmak istemistim ama yasayinca sen cok daha guzel ifade etmissin..
İnşallah korktuğun gibi olmaz. Ben de lohusayken kayınvalide kayınbaba stresinden korkuyorum. Sonra da kızıyorum kendime, sonuçta onların da torunu diye ama ne bileyim sürekli tepemde kayınbaba da istemiyorum ilk günlerde. Hakkımızda hayırlısı olsun.Ciddi söylüyor Can'ım, ilk basta gülerek söylüyo ama Cidde'n söylediğini biliyorum. Şaşırmadım eşimi beni kıskanmasından sonra bebeği de kıskanacağını biliyordum. Allahtan tek isteğim beni doğumdan sonra strese sokmamaları. Ağzımı tutamıycam diye korkuyorum
inş içine sineni bulursun canımBen daha evvelde yazmıştım ben annemde kalmaya başlayacağım. Ramazana kadar vaktim var daha evvelde bakmıstım besiklere. Hem beşik hem park yatak dusunuyorum da beşiğini 3 yaşına kadar kullanabileceği bisey istiyorum bambu beşikten vazgeçtim yani bakalım iyice araştırıp alcagiz
Evet benimkine benziyormuş senin eşin de:)Canım emin ol doğduktan sonra degisiyorlar hemde ne değişme benim eşim ilk kızımız olduğunu öğrendiğinde aynen şöyle dedi doktora kesinmi kız dedi ben şok olmuştum doğuma kadar hiç hazırlık telasina falan girmedi aldığım şeyler hiç yorum yapmazdı taki sancılar başlayınca dogumhaneden çıktığımda pembiş süslenmiş oda çiçekler bebek şekeri çikolatası hazırlanmış yerinde duramıyordu resmen şimdi yine hamileyim oğlumuz olacak diyoki dünya bir yana kızım bir yana oğlum kızımın yerini tutamaz diyo ve dua ediyor rabbim bana bir kız evladı daha nasip etsin diye :)))
Bana büyük olmaması gerek yerim baya dar 70 en 125 boy alıyor ikeaya baktı anne babam ben daha gidemedim bakmaya oraya da bir bakacağımGunaydin arkadaslarr :)) ben daha yeni kalktim da :))
Bos ver sen duymamizliktan gel, cunku belli ki sen dunyanin en mantikli sekliyle anlatsan bile anlayacak gibi durmuyorlar. Insallah bunaltmazlar seni dogumdan sonra ama öyle bile olsa sen takmamaya calis, Bebeğinizin keyfini cikarin esinle :)
Ikea daki modellere baktin mi onlar da hem hesapli hem de daha buyukce sanki
Bu arada ben de anne yani besik istiyordum baby tech ler pahali gelmisti biraz, ikea gulliver alip yan tatafini cikarmayi dusunmustum en son. Dun bi arkadasimiza gittik, bebegi 10 aylik, beşiği artik kullanmiyorlarmis, onlardan alicaz:))
Hem bize masraf olmayacak hem onlar da bosuna yer kaplamayacak baya sevindim :)
Seninki de sürprizler yapar emin ol :)))Evet benimkine benziyormuş senin eşin de:)
Ama yanlış hatırlamıyorsam senin eşin Bebek şekeri vs yaptırmıştı sürpriz olarak. Benimki onu yapsa çok sevinirim.
Canım ben 3. Aydan itibaren alışverişe başladım , buraya da ara ara yazdım, indirimleri takip ettim,bebe arabası, ana kucağı (puset), bebek odası, siling, kanguru, anne yanı beşik, 6 bin tutuyor. kıyafet , süt ıvırzıvırı, banyo ıvırzıvırı, gibi çocuğun birsürü ıvırzıvıra ihtiyacı varmış onlara 4 bin verdim 10 bin çok mu vermişim ama şöyle fiyatlara bakınca tutar gibi geldi. daha hastane süsü, doğum masrafı, fotoğrafçı fln da eklenirse sanırım batıyoruz
fiyatlara internetten baktım belki kampanya takip edersek bu kadar olmaz. ama daha iğne almadım bu ilk izlenimim daha ucuz yolu varsa önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?