Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Aaa medikalde nasıl detaylı yapmazlar aklım almıyor
Orada farklı doktorları denedin mi?
Hoş gidenlerin bir çoğu doktorundan memnun değil.
Egepolü bende çok düşündüm ama yeni doğan yoğun bakımı yetersizmiş bu yüzden vazgeçtim yoksa hastane olarak iyi.

İyi geceler kızlarrr nasılsınızzz.. Biz bugun 1. Sınıfa giden teyzemizin 23 nisan gösterisini izledik (ben izledim oğluşum sesleri duyup şaşırdı) haliyle yorulduk dinlenmeye çalışıyoruz.. Şükür bi sıkıntımız yok

Canim benim arkadasim da orda dogum yapti hic memnun kalmadi hatta diyordu koskoca Medikalde radyoloji uzmani yok diye. Oğlu 1.5 yasinda demek ki 2 yildir hicbir sey değişmemiş. Bende cinarli da yapıcam doğumu doktorum ahmet güler alsancakta. Cinarlida ayrintiliya giricem yenidogan yogun bakimi da yapmislar. Doktorumdan da memnunum istersen baska alternatifleri de bi arastir canim

Ayy ben de okul onceciyim, bilirim o programlarin yoruculugunu :)) dinlen bol bol. Ben de bugun gunduz temizlik yaptim bol bol aksam da avm ye gittik esimle, bebege bir kac parca bir sey aldim :)) cok guzel ama yoruldum simdi yatistayim :)

Medikal diye bahsettiginiz medicalpark mi?? Ben de orda düşünüyorum da..

Medikali kimse tavsiye etmiyor nedense.. Bende antalyada vitaleye gidiyordum aşırı memnundum ama izmire taşındıgımda sada hastaneai zübeyde hanım hastanesi devlet hastanelerinden bi kaçını medikali ve en son bana sıcak gelen doktor özel hayat hastanesinde karar kıldım ama dogum yapanlar varmı nasıldır nedir bilmyorum doktoru çok övüyorlar ama biraz tedbir biraz şans galiba..

Ayy ben de okul onceciyim, bilirim o programlarin yoruculugunu :)) dinlen bol bol. Ben de bugun gunduz temizlik yaptim bol bol aksam da avm ye gittik esimle, bebege bir kac parca bir sey aldim :)) cok guzel ama yoruldum simdi yatistayim :)

İnsanda bitmek bilmeyen bi enerji oluyo ama ta kii uzanıp ahh belim agrımış diyene kadar :) dinleniyoruz ayaklarımın altında yastık ohh.. sende dinlenn canım bol boll

İnsanda bitmek bilmeyen bi enerji oluyo ama ta kii uzanıp ahh belim agrımış diyene kadar :) dinleniyoruz ayaklarımın altında yastık ohh.. sende dinlenn canım bol boll
Ayy aynen oyle ya arabaya bi bindim ben cok yorulmussummm diye basladim :))

Ben ozele gidiyorum canim alsancakta ahmet güler memnunum. Ama sadayi da hic kimse tavsiye etmiyor bize yakin burda giden coktu herkes 1 sefer gitmistir ve sonu hep hayalkirikligi olmustur. Arkadasimin bebegi karnında ölmüş dr kürtaj etmemis ben yapamam demis savmis basindan ve bunun gibi bir sürü sey. Hayat hastanesi hakkinda bi fikrim yok canim

DIPTISDIPTIS ya valla bende anlamadım,telefonda sordum özellikle böle bişey varmı die yok dediler,ben doğum fiyatını 3. Ayda almaya gittiğimde ordaki hatunda potansiyel müşterimi görmedi ne on kere kaç adet fotoğraf veriyorsunuz dememe ragmen adam akıllı cvp vermedi sölememek için kastırıp durdu,ileriki aylarda mutlaka fiyatta değişiklik olur dediler,zekeriya bey varmış aslında denemeyi düşündüm hala bende bi adım yok R rhyildiz canım çınarlıyı düşündüm ama alsancakda gittiğim bi doktor bana oranında yoğunlukdan dolayı devlet hastanesi kıvamına geldiğini söledi...egepolde tanıdık bulup indirim yaptırabilme imkanımız var aynı şey kenttede geçerli,egepolde randevu almak büyük işmiş o yüzden dışardan doktorla anlaşırsam düşünmüştüm kentte son dakika hey ben geldim buda benim göbek hadi beraber şu doğumu yapalım diyebilirmiyim bilmiorum çünkü muayne ücretleri bana fazla gelir sırf bu yüzden özel muayenehanesi olan doktora gitmekden vazgeçtim...yani benim kafam çorba gibi anlat anlat bitmez

Canim 21 haftada sancinnadil oldu ?? Ben iki gundur karnim 90aylik kaşık bel agrim bıçak batarcasina merak ettim (

Kizlar bugun hm den badi aldim. 2016 bebeklerinin cicilerinde fotosunu paylastim. Almamis olanlara tavsiye ederim yuzde 100 organik pamuk indirimdeydi

Valla cnm sonradan anladımki haftalık büyüme esnasında aşağıya doğru baskı oluyor bende akşam uykumdan uyandırdı ama o kadar derin uyuyodumki o acıdan bile tam anlamıyla uyanamadım sadece döndüm ve geçti sancı ama 2/3 gün inceden aşağıya doğru kasıklarımda sancı oluyordu tecrübeli olmadığımızdan bence en ufacıcık seyden evham yapabiliyoruz ama genede sen bi doktoruna danış elbette kremalicorek

Canım çınarlı kadar iğrenç bir hastane daha görmedim ömrümde. Bir kaç kez çekim için gittim ve hem çalışanlarından hemde ortamından nefret ettim. Ayrıca yeni doğan yoğun bakımının ilk aşaması var sadece. Eğer acil bir durum olursa egeye gönderiyorlar bebeği sen çınarlıda kalıyorsun. Şubat ayında eltim orada doğum yapacaktı bu yüzden vazgeçti. Açıkcası ebelerinden hiç haz etmedim ben.

3 hafta önce eşimin kuzeni doğum yaptı ve cidden memnun kaldı. Hayat hastanesini karataş satın almış.

Kizlar ben kadin doktora gidiyordum ama ayrintiliyi orda erkek doktor yapiyormus. Anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz cok ucuk fiyatlı olmayan kadin dr var mi detayli için

Fiyat kismini bilmiyorum ama yeditepenin perinatologu bayan. Olus hanim cok tatli bi insandir. Hic bulamazsaniz aklinda olsun

Zaten medicalde zekeriya beyi cok övüyorlar canim istersen bir de onu dene. Onun disinda fiyatlari biraz daha makul olan hastaneler cok kalabalik. Egepol cinarli sada karatas... Gibi hastaneler yogun yani. Ozel muayeneler bile kalabalik canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…