Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam
Ne alıcaksın aliexpress'ten bebek için belki çok kaliteli olmayabilir malzemeler ama ne alacağına da bağlı tabii :) Ben de bakacağım bu ara tekrar alınabilecekbir şey olur mu bebek için diye
Ben camsız optik gözlük vs alıyorum oradan. Eve de birkaç parça bir şey aldım.
Şu ana kadar hiçbir problem olmadı sadece aldığın her şeyin gelmesi 1 ayı geçiyor.
fakat birarkadaşımın alışverişi gelmed sanırım sözleşmelerinde bir madde varmış 2 ayı mı ne geçince getirmiyorlarmış parası yandı mesela tabii para dediğimiz de 2-3 dolar bişey.
Benim başıma gelmedi

Doğduktan sonra çok farklı oluyo canm bir söz vardır kadın hamile kalınca anne olur erkek kucağına alınca baba olur diye çok doğru gerçekten seninde ikinci bebismi canm

Yok canim benim daha ilk olacak insallah.

kızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam
Ben hic alisveris yapmadim ama alanlar var güvenilir diye biliyorum. Ama saticinin yorumlarina bakip karar ver yine de olumlu yorumlar puan coksa saticiyi ona gore tercih et.
Ne almayi dusunuyorsun ordan?

Insan ister istemez icinden geciriyor, normal boyle seyler, onemli olan iyi niyetli olmak.
Bana büyük olmaması gerek yerim baya dar 70 en 125 boy alıyor ikeaya baktı anne babam ben daha gidemedim bakmaya oraya da bir bakacağım
Netten de bakabilirsin modellerin olculeri vs yaziyor

Seninki de sürprizler yapar emin ol :)))

Ben benimki oyle seyleri supriz yapsin istemem mesela, ben kendim secmek isterim :)) bana hediye alsin supriz yapacaksa :))

Detayli icin 225tl odedik ama sonuna kadar sömürdük doktoru resmen 2 gunde 4 kez ultrasona girdim. Bizim nazli kuzucuk yuzunu elleri kapadi acmak bilmedi. Zar zor gorebildik sonunda. Sukur hersey normal tam gununde. 26cm boyumuz ve 416gr agirligimiz.

Eklentiler

• 20160423_155101-1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 127
maşallah nazlı güzel kızına, Allah bağışlasın canım.

Senin dr.kontrolun nezaman?
Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
hepimiz saglilla kucagimiza aliriz insallah
Aminnnnn canim insallah rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin saglikla alalim kucagimiza ,, bende cuma günü gidicem insallah güzel haberlerle donerim renkli ultrasyon heyecanli oluyor bol bol goruyoruz bebisleri, ,,, tabi benim cifte heyecan hem renkli detayli gorucez hemde cinsiyetini ogrenicez

Evet evet katılıyorum,maşallah çok bilgili, çok tecrübeli, ben bir şey kafama takıldığında olbey yorum yapar, son noktayı koyar diyorum:) benim bebek ve annelik koçum gibi

o zaman doula`lik yapmaya basliim ben bari

hani derler ya tecrube hayatta yenen kaziklarin bileskesidir diye simdi sen boyle yazinca halime sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. hep dua ederim allahim hayat memat meselesi konularda bilgi sahibi yapmak zorunda birakmasin kimseyi. bu konularin cogu gundelik meseleler sukur ki

giyim tarzi seylerde cok hayal kirikligi yasayan gordum. cok da cesaret edemedim acikcasi o tarz seylere. simdiye kadar tablet kilifi, teknik yedek parcalar, lego figurleri falan gibi ufak alisverislerim oldu. gelmeyenler de oldu aralarindan. odeme onayi vermiyorsun maddi zararin olmuyor o durumda. gelmesi 1 ayi geciyor genelde. temel seyleri almak, bel baglamak icin uygun degil ama bazi ufak tefek seyler iyi puan almis saticilardan bakilabilir belki.

Son düzenleme:

masallah yaaaa.. bayiliyorum boyle yuz fotolarini gorunce. kucuk insanlarimiz bizim :)) kilosu falan gayet yerinde, kocaman olmus annesi kuzucun

Ya benim gittiğim hastanede detaylı yapmıyorlarmış pazartesiye randevu alcaktım vazgeçtim özelde bi doktora gitmiştim acaba normal muayne ücreti haricimi alınır yoksa dahilmidir özel muayenehaneye gidenler lütfen bi yardımcı olurmusunuz?

Doktorun kendi yapıyorsa dahil fiyat verir. Ben kendi doktoruma normal ücretini vericem ama detaylı için ayrıca perinatoloji uzmanına gideceğim. Oda 350 tl istedi.

Hımmm anladım cnm DIPTISDIPTIS doğru diosun en iyisimi arıyım ben bi soraım... Koca özel hastanede bunu nasıl yapmıyorlar anlam veremedim ne kaldı devletten farkı pehh
Hangi hastaneye gidiyorsun ki
Hoş bende karataşa gidiyordum takip için bu kadar acayip insanı bir araya nasıl toplamışlar anlamadım. Şimdi muaynehanesine gidiyorum doktorumun. Sadece doğumu orda yapıcam

Ay ben uzmek icin soylememistim, oyle olduysa kusura bakma. Ben bilgilisin guzel bir sey anlaminda yazmistim . Allah hep kotu seylerden korusun bizi ailemizi svediklerimizi insallah

Kizlar ben kadin doktora gidiyordum ama ayrintiliyi orda erkek doktor yapiyormus. Anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz cok ucuk fiyatlı olmayan kadin dr var mi detayli için

Ne güzel bir kız bu böyle sağlık huzurla büyüsün

DIPTISDIPTIS medikal'e ama sanırım bu gidişle doğumumu egepolde de yapabilirim hala kafamda net oturtamadım,gerçi geçen sancım tuttu gece sabahına hastanenin acile gittik yukarıda nts bağladılar o bahaneylede doğumhaneye girdim çok ferah güzeldide doktorla enerjimi tutmuyor nedir bilemiorum?? Eşim benim abartığımı sölüyor belkide öledir neyse daha çok var zaten iyice karar veririm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…