Ne alıcaksın aliexpress'ten bebek için belki çok kaliteli olmayabilir malzemeler ama ne alacağına da bağlı tabii :) Ben de bakacağım bu ara tekrar alınabilecekbir şey olur mu bebek için diyekızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam
Doğduktan sonra çok farklı oluyo canm bir söz vardır kadın hamile kalınca anne olur erkek kucağına alınca baba olur diye çok doğru gerçekten seninde ikinci bebismi canm
Ben hic alisveris yapmadim ama alanlar var güvenilir diye biliyorum. Ama saticinin yorumlarina bakip karar ver yine de olumlu yorumlar puan coksa saticiyi ona gore tercih et.kızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam
Insan ister istemez icinden geciriyor, normal boyle seyler, onemli olan iyi niyetli olmak.İnşallah korktuğun gibi olmaz. Ben de lohusayken kayınvalide kayınbaba stresinden korkuyorum. Sonra da kızıyorum kendime, sonuçta onların da torunu diye ama ne bileyim sürekli tepemde kayınbaba da istemiyorum ilk günlerde. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Netten de bakabilirsin modellerin olculeri vs yaziyorBana büyük olmaması gerek yerim baya dar 70 en 125 boy alıyor ikeaya baktı anne babam ben daha gidemedim bakmaya oraya da bir bakacağım
Seninki de sürprizler yapar emin ol :)))
Tek sefer odeme yaptik canim. Bugun yine gittik cok sukur gosterdi yuzunu ama baya ugrasrik. Yuzunu gorene kadar toplam 4 kez ultrasona girmis oldumAslinda gerekli inceleme yapilamamis para almamalilardi bence. Sonucta sizin isiniz gorulmedi..
maşallah nazlı güzel kızına, Allah bağışlasın canım.Detayli icin 225tl odedik ama sonuna kadar sömürdük doktoru resmen2 gunde 4 kez ultrasona girdim. Bizim nazli kuzucuk yuzunu elleri kapadi acmak bilmedi. Zar zor gorebildik sonunda. Sukur hersey normal tam gununde. 26cm boyumuz ve 416gr agirligimiz.
Hadi gozunuz aydin, darisi benim basima :))Tek sefer odeme yaptik canim. Bugun yine gittik cok sukur gosterdi yuzunu ama baya ugrasrik. Yuzunu gorene kadar toplam 4 kez ultrasona girmis oldum
Aminnnnn canim insallah rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin saglikla alalim kucagimiza ,, bende cuma günü gidicem insallah güzel haberlerle donerim renkli ultrasyon heyecanli oluyor bol bol goruyoruz bebisleri, ,,, tabi benim cifte heyecan hem renkli detayli gorucez hemde cinsiyetini ogrenicezSenin dr.kontrolun nezaman?
Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
hepimiz saglilla kucagimiza aliriz insallah
Evet evet katılıyorum,maşallah çok bilgili, çok tecrübeli, ben bir şey kafama takıldığındaolbey yorum yapar, son noktayı koyar diyorum:) benim bebek ve annelik koçum gibi
kızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam
Detayli icin 225tl odedik ama sonuna kadar sömürdük doktoru resmen2 gunde 4 kez ultrasona girdim. Bizim nazli kuzucuk yuzunu elleri kapadi acmak bilmedi. Zar zor gorebildik sonunda. Sukur hersey normal tam gununde. 26cm boyumuz ve 416gr agirligimiz.
Ya benim gittiğim hastanede detaylı yapmıyorlarmış pazartesiye randevu alcaktım vazgeçtim özelde bi doktora gitmiştim acaba normal muayne ücreti haricimi alınır yoksa dahilmidir özel muayenehaneye gidenler lütfen bi yardımcı olurmusunuz?
Hangi hastaneye gidiyorsun kiHımmm anladım cnmDIPTISDIPTIS doğru diosun en iyisimi arıyım ben bi soraım... Koca özel hastanede bunu nasıl yapmıyorlar anlam veremedim ne kaldı devletten farkı pehh
Ay ben uzmek icin soylememistim, oyle olduysa kusura bakma. Ben bilgilisin guzel bir sey anlaminda yazmistim . Allah hep kotu seylerden korusun bizi ailemizi svediklerimizi insallaho zaman doula`lik yapmaya basliim ben bari
hani derler ya tecrube hayatta yenen kaziklarin bileskesidir diye simdi sen boyle yazinca halime sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. hep dua ederim allahim hayat memat meselesi konularda bilgi sahibi yapmak zorunda birakmasin kimseyi. bu konularin cogu gundelik meseleler sukur ki
Detayli icin 225tl odedik ama sonuna kadar sömürdük doktoru resmen2 gunde 4 kez ultrasona girdim. Bizim nazli kuzucuk yuzunu elleri kapadi acmak bilmedi. Zar zor gorebildik sonunda. Sukur hersey normal tam gununde. 26cm boyumuz ve 416gr agirligimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?