- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Aynen zekeriya beyi bende duydum arkadaşım gidiyordu ve memnunmuş. Başka yerlerdede adını okudum. İstersen bir dene. Kentin fiyatları bana çok astronomik geldi açıkcası bu yüzden direk eledim. Riskli bir gebeliğim yok zaten. Ha eğer özel sağlık sigortan varsa kent düşünülebilir.DIPTISDIPTIS ya valla bende anlamadım,telefonda sordum özellikle böle bişey varmı die yok dediler,ben doğum fiyatını 3. Ayda almaya gittiğimde ordaki hatunda potansiyel müşterimi görmedi ne on kere kaç adet fotoğraf veriyorsunuz dememe ragmen adam akıllı cvp vermedi sölememek için kastırıp durdu,ileriki aylarda mutlaka fiyatta değişiklik olur dediler,zekeriya bey varmış aslında denemeyi düşündüm hala bende bi adım yok R rhyildiz canım çınarlıyı düşündüm ama alsancakda gittiğim bi doktor bana oranında yoğunlukdan dolayı devlet hastanesi kıvamına geldiğini söledi...egepolde tanıdık bulup indirim yaptırabilme imkanımız var aynı şey kenttede geçerli,egepolde randevu almak büyük işmiş o yüzden dışardan doktorla anlaşırsam düşünmüştüm kentte son dakika hey ben geldim buda benim göbek hadi beraber şu doğumu yapalım diyebilirmiyim bilmiorum çünkü muayne ücretleri bana fazla gelir sırf bu yüzden özel muayenehanesi olan doktora gitmekden vazgeçtim...yani benim kafam çorba gibi anlat anlat bitmez
Hmm Olus hanimi nette denk gelip okudum cok iyi yorumlar var hakkinda. Orayi dusunebilirim, arayip bi fiyat sorayim. Tesekkur ederim :)Fiyat kismini bilmiyorum ama yeditepenin perinatologu bayan. Olus hanim cok tatli bi insandir. Hic bulamazsaniz aklinda olsun
Hmm Olus hanimi nette denk gelip okudum cok iyi yorumlar var hakkinda. Orayi dusunebilirim, arayip bi fiyat sorayim. Tesekkur ederim :)
Bayan doktorda vaginal olmasi pek de sorun degil ama yine de sorarim.Benim ikiliyi vaginal yapmisti yalniz. Bebek buyumys olacak gerci vaginale gerek olur mu bilmiyorum ama bu konuda cekincen varsa bastan konus o sekilde muayene eder. Istemeyen hastalarinin oldugunu soylemisti sohbet ederken
Ben ozele gidiyorum canim alsancakta ahmet güler memnunum. Ama sadayi da hic kimse tavsiye etmiyor bize yakin burda giden coktu herkes 1 sefer gitmistir ve sonu hep hayalkirikligi olmustur. Arkadasimin bebegi karnında ölmüş dr kürtaj etmemis ben yapamam demis savmis basindan ve bunun gibi bir sürü sey. Hayat hastanesi hakkinda bi fikrim yok canim
3 hafta önce eşimin kuzeni doğum yaptı ve cidden memnun kaldı. Hayat hastanesini karataş satın almış.
Günaydın arkadaşlar, günaydın sevgili doulaBenim ikiliyi vaginal yapmisti yalniz. Bebek buyumys olacak gerci vaginale gerek olur mu bilmiyorum ama bu konuda cekincen varsa bastan konus o sekilde muayene eder. Istemeyen hastalarinin oldugunu soylemisti sohbet ederken
Amin canım, Allah zor sınavlar yaşatmasın hiçbirimize inşallah, senin durumun özellikle bilinçli ve araştırmacı olduğundan ama bu çok net seziliyor.o zaman doula`lik yapmaya basliim ben bari
hani derler ya tecrube hayatta yenen kaziklarin bileskesidir diye simdi sen boyle yazinca halime sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. hep dua ederim allahim hayat memat meselesi konularda bilgi sahibi yapmak zorunda birakmasin kimseyi. bu konularin cogu gundelik meseleler sukur ki
Günaydın,detaylı ultrasona karından baktı benim perinatologum.Günaydın arkadaşlar, günaydın sevgili doulaherkese musmutlu, güneşli pazarlarrr, bebişlerimize de bol d vitaminli bir gün olsun:)
Detaylı usg vajinal mi yapılıyor, yoksa tercih mi, ben en son 5 haftalıkken vajinal muayene oldum, diğer tüm kontroller karından oldu.
Günaydıııııın kızlarrrrr... İyi pazarlarr Neşeniizz bol gününüz güzel geçsin inşallahhh..
Günaydın,detaylı ultrasona karından baktı benim perinatologum.
Markası var mı? İzmir'de olmayanlar da bulur belki:)İzmirli kızlar karşıyakA novar klinik karşısındaki sokak tan hayalimdeki beyaz gebelik pantolonunu buldum 59 tl. Dükkan sadece hamile kıyafeti satıyor elbiseler korkunç Ama pantolon kumaşları süper kesinleri süper fırsat bulursanız gidin
Ben de tesadüfen buldum bir aydır üstüme yapışan hamile pantolonumdan kurtuldum şükür
Günaydın arkadaşlar, günaydın sevgili doulaherkese musmutlu, güneşli pazarlarrr, bebişlerimize de bol d vitaminli bir gün olsun:)
Detaylı usg vajinal mi yapılıyor, yoksa tercih mi, ben en son 5 haftalıkken vajinal muayene oldum, diğer tüm kontroller karından oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?