Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aynen zekeriya beyi bende duydum arkadaşım gidiyordu ve memnunmuş. Başka yerlerdede adını okudum. İstersen bir dene. Kentin fiyatları bana çok astronomik geldi açıkcası bu yüzden direk eledim. Riskli bir gebeliğim yok zaten. Ha eğer özel sağlık sigortan varsa kent düşünülebilir.

Fiyat kismini bilmiyorum ama yeditepenin perinatologu bayan. Olus hanim cok tatli bi insandir. Hic bulamazsaniz aklinda olsun
Hmm Olus hanimi nette denk gelip okudum cok iyi yorumlar var hakkinda. Orayi dusunebilirim, arayip bi fiyat sorayim. Tesekkur ederim :)

Hmm Olus hanimi nette denk gelip okudum cok iyi yorumlar var hakkinda. Orayi dusunebilirim, arayip bi fiyat sorayim. Tesekkur ederim :)

Benim ikiliyi vaginal yapmisti yalniz. Bebek buyumys olacak gerci vaginale gerek olur mu bilmiyorum ama bu konuda cekincen varsa bastan konus o sekilde muayene eder. Istemeyen hastalarinin oldugunu soylemisti sohbet ederken

Benim ikiliyi vaginal yapmisti yalniz. Bebek buyumys olacak gerci vaginale gerek olur mu bilmiyorum ama bu konuda cekincen varsa bastan konus o sekilde muayene eder. Istemeyen hastalarinin oldugunu soylemisti sohbet ederken
Bayan doktorda vaginal olmasi pek de sorun degil ama yine de sorarim.

DIPTISDIPTIS özel sigortayı geçen sene düşünmüştük ilk temmuzda denemelere başlıyınca sene dolmaz die elemiştik eşimin tanıdıkları var zaten yoksa kent benim içinde astronomik... R rhyildiz canım bende zekeriya beyle alakalı baya olumlu şey okudum olmadı ona gidicem seninde dediğin gibi medikalde öle çok makul olmasada fiyat anlamsız derecede kalabalık ve toplasan 5/10 dak kalıosun doktorun yanında ama olurda burdan biri düşünürse yukarıda doğumhanede tüm hemşireler çok güler yüzlü ve alakalılar acildekilerde ne zaman gitsem çok ilgililer bitek benim suratsız doktor bana mendebur gelio

Sada ya zaten allah bi daha düşürmesin çok agrım vardı ve yakın die gittik birde kayınvalide çok memnun olan arkadaşları varmış nesinden memnun kaldılar anlamadım doktor usg de o kadar sert bastırdı ki bebegi görsün diye eşim bile biraz sert davranmıyormusunuz dedi? Adamın konuşmaya mecali yoktu ve biz bebegi gmrüo kalbinin attıgını duyunca zaten dinlemeden çıktık bidahada gitmedim. Çok aoguk bi hastane güler yüz sıfır.

3 hafta önce eşimin kuzeni doğum yaptı ve cidden memnun kaldı. Hayat hastanesini karataş satın almış.

Etraftan duydugum tepkiler olumlu yönde çok şükür doktorda iyi biri murat bey. Konuşuyor güler yüzlü sorularını unutmamak için not alıp gel heyecandan unutabilirsin diyor ve bu beni çok rahatlatıyor ayın 1o unda ayrıntılı var ben sevdim. Sadece bi bayan var kayıtta ona azıcık gıcıgım :)

Aslında kahraman kolday var alsancakta hem annemin doktoru hem akraba olur kendisi uzaktan ama tabi bizi aşıyor şuan da onada gözüm kapalı giderdim ama imkanlar bazen kısıtlı oluyor... Yinede memnunum şuan ki doktorumdan umarım böyle gider. Geçen gün acile gittiğimde devlet hastanesine gittim doktorlar müthişti. Kalp atışını başta duyamayınca aglamaya başladım ve doktor hanım ablacım aglama lütfen die elimi tutmuştu insan bi güç arıyor.pazarteaide devlete randevu aldım sırf bebegi göreyim ne olur ne olmaz ordada kaydım olsun die. Doktoruna denk gelmek önemli galiba. Nice özeller var verdiğin paraya degmiyor

İzmirli kızlar karşıyakA novar klinik karşısındaki sokak tan hayalimdeki beyaz gebelik pantolonunu buldum 59 tl. Dükkan sadece hamile kıyafeti satıyor elbiseler korkunç Ama pantolon kumaşları süper kesinleri süper fırsat bulursanız gidin
Ben de tesadüfen buldum bir aydır üstüme yapışan hamile pantolonumdan kurtuldum şükür

Günaydın arkadaşlar, günaydın sevgili doula herkese musmutlu, güneşli pazarlarrr, bebişlerimize de bol d vitaminli bir gün olsun:)
Detaylı usg vajinal mi yapılıyor, yoksa tercih mi, ben en son 5 haftalıkken vajinal muayene oldum, diğer tüm kontroller karından oldu.

Amin canım, Allah zor sınavlar yaşatmasın hiçbirimize inşallah, senin durumun özellikle bilinçli ve araştırmacı olduğundan ama bu çok net seziliyor.

Günaydıııııın kızlarrrrr... İyi pazarlarr Neşeniizz bol gününüz güzel geçsin inşallahhh..

Günaydın,detaylı ultrasona karından baktı benim perinatologum.

Günaydıııııın kızlarrrrr... İyi pazarlarr Neşeniizz bol gününüz güzel geçsin inşallahhh..

Günaydın,detaylı ultrasona karından baktı benim perinatologum.

Gunaydinn:))
Bu pazar cok tembeliz esimle, bebek olunca böyle yatamiycaz diyerek bi o yana bi bu yana yatarak keyif yaptik :)) ama cokk aciktim simdi :))

Markası var mı? İzmir'de olmayanlar da bulur belki:)

yok canim aslinda henuz girmedim ama ilk hamileligimde ikiliyi karindan yapmislardi bu sefer vaginal yapti olus hanim. olus hanimin detayli icin tercihinin de o sekilde olabilecegini dusundum o yuzden. arkadas bi anda oyle bisiyle karsilasirsa hazirlikli olsun dedim.

benim detaylim persembe.. bakalim neler ogrenecegiz :)

3 gündür depikleri baya baya net hissetmeye başladım
Lakin mesane doluyken inadına orayı dürtüyor ve hafif canım acıyor. Sıkıştığı için mi oluyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…