Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Kız annesi seninde mi bu hafta, güzel haberler alalım inşallah
Baya kişinin bu hafta sanırım

Merhaba kızlar 3. Gün bugün eşimin kuzeninin 5 yaşındaki kızı ameliyat masasından kalkamadı çok canımız yandı haliyle çok üzüldüm bebegimin oynamaları çok azaldı hiç hissetmiyorum Yarın dr gitmeyi düşünüyorum hissetmemeye dewam edersem...

Başınız sağolsun canım. Gerçekten çok üzücü bir durum. Allah geride kalanlara sağlık, selamet versin, acılarını dindirsin. Belki kafan çok meşgul olduğu için hissetmemişsindir, panik olma. Tatlı birşeyler yiyip sol tarafına uzan bakalım. En iyi öyle hissedersin dedi doktorum.

Allah razı olsun aminn saol canım. Çikolata yiyip yattım bugün ama yine de bi kıpırdama hissetmedim. Normalde çok güçlü vuruyor hissetmemek elde değildi ama şimdi ayırt edemiyorum resmen.
Bilmiyorum ki inşallah öyledir canım uyuyo felan mi acaba ya...

3 gündür depikleri baya baya net hissetmeye başladım
Lakin mesane doluyken inadına orayı dürtüyor ve hafif canım acıyor. Sıkıştığı için mi oluyor bu?
Oo şimdiden sikistiysa son aylarde ne olcak :)))

Basiniz sag olsun , Allah sabir versin insallah.
Ben genel olarak cok net hissetmiyorum henüz, bazen olur oyle stres de var.

Oo şimdiden sikistiysa son aylarde ne olcak :)))

Basiniz sag olsun , Allah sabir versin insallah.
Ben genel olarak cok net hissetmiyorum henüz, bazen olur oyle stres de var.
Allah razı olsun amin.. Ben çok net hissediodum ama iki gündür öyle deil endişe ettim artık bu akşam kimseye de söyleyemiyorum bekliorum hala..

Hahaj ilahi ya cok yasa e mi :))
Yani ben de kipirdadikca mutlu oluyorum tabi ama her seferinde de duygusala bağlamiyor insan normal olarak:)) ben de gazim varmis gibi hissediyorum kipirtilari :))

canım hepsini güle güle kullansın bebişin her şeyi hazır maşallah:) biraz acaleci davranmışsın sanki ama herşeyini düşününce baya tutuyor gerçekten. ama yine de kampanyaları takip edip aceleci olmamak erekiyor gibime geliyor benim bebişin çok eksiği var daha beşik, bebek arabası vs vs derken büyük şeyler hep duruyor.

Hahaj ilahi ya cok yasa e mi :))
Yani ben de kipirdadikca mutlu oluyorum tabi ama her seferinde de duygusala bağlamiyor insan normal olarak:)) ben de gazim varmis gibi hissediyorum kipirtilari :))
Aynen ilk başlarda öyle oluyordu ama şimdi gayet bebek hareket ettiği belli. Ama hiç balık kayıyor gibi olmadı bende, direk tekme tokat girdi zibidi

günaydın kızlar bugün daha 18 yaşında akrabamı kaybettim çok üzgünüm cenazeye de gidemiyorum

cenazesi olan arkadaslarında başı sağolsun

kafasına kafasına patlat kıyafeti senden gelen sperm belirliyor cinsiyeti diye
benim babamda erkek çocuk hastasıymış iki kız kardeşiz biz şimdi allahın sevgili kuluyum iki kızım var diyor. bnm oğlum olacak kendi adıma seviniyorum ama sizin adınıza üzülüyorum inşallah 2. kız olur diyor. anlar kıymetini cnm merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…