- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
yok canim aslinda henuz girmedim ama ilk hamileligimde ikiliyi karindan yapmislardi bu sefer vaginal yapti olus hanim. olus hanimin detayli icin tercihinin de o sekilde olabilecegini dusundum o yuzden. arkadas bi anda oyle bisiyle karsilasirsa hazirlikli olsun dedim.
benim detaylim persembe.. bakalim neler ogrenecegiz :)
Başınız sağolsun canım. Gerçekten çok üzücü bir durum. Allah geride kalanlara sağlık, selamet versin, acılarını dindirsin. Belki kafan çok meşgul olduğu için hissetmemişsindir, panik olma. Tatlı birşeyler yiyip sol tarafına uzan bakalım. En iyi öyle hissedersin dedi doktorum.Merhaba kızlar 3. Gün bugün eşimin kuzeninin 5 yaşındaki kızı ameliyat masasından kalkamadı çok canımız yandı haliyle çok üzüldüm bebegimin oynamaları çok azaldı hiç hissetmiyorumYarın dr gitmeyi düşünüyorum hissetmemeye dewam edersem...
Allah razı olsun aminn saol canım. Çikolata yiyip yattım bugün ama yine de bi kıpırdama hissetmedim. Normalde çok güçlü vuruyor hissetmemek elde değildi ama şimdi ayırt edemiyorum resmen.Başınız sağolsun canım. Gerçekten çok üzücü bir durum. Allah geride kalanlara sağlık, selamet versin, acılarını dindirsin. Belki kafan çok meşgul olduğu için hissetmemişsindir, panik olma. Tatlı birşeyler yiyip sol tarafına uzan bakalım. En iyi öyle hissedersin dedi doktorum.
Oo şimdiden sikistiysa son aylarde ne olcak :)))3 gündür depikleri baya baya net hissetmeye başladım
Lakin mesane doluyken inadına orayı dürtüyor ve hafif canım acıyor. Sıkıştığı için mi oluyor bu?
Basiniz sag olsun , Allah sabir versin insallah.Allah razı olsun aminn saol canım. Çikolata yiyip yattım bugün ama yine de bi kıpırdama hissetmedim. Normalde çok güçlü vuruyor hissetmemek elde değildi ama şimdi ayırt edemiyorum resmen.
Bilmiyorum ki inşallah öyledir canım uyuyo felan mi acaba ya...
Allah razı olsun amin.. Ben çok net hissediodum ama iki gündür öyle deil endişe ettim artık bu akşam kimseye de söyleyemiyorum bekliorum hala..Oo şimdiden sikistiysa son aylarde ne olcak :)))
Basiniz sag olsun , Allah sabir versin insallah.
Ben genel olarak cok net hissetmiyorum henüz, bazen olur oyle stres de var.
Canım başınız saolsun. Kalanlara sabırlar diliyorum.Kızlar çok şükür tam hissettim vurdu oğluşum . Eskiye oranla daha az oynuyor ama yinede içim rahat etti.
Oo şimdiden sikistiysa son aylarde ne olcak :)))
Sağol canım allah razı olsun.Canım başınız saolsun. Kalanlara sabırlar diliyorum.
Bebek hareketleri zaten belli dönemler tutarsız olurmuş. O yüzden ara ara vurmaması normal.
Hahaj ilahi ya cok yasa e mi :))Bugün coştu zaten canavar. Ne zaman uzansam horona başlıyor içerde pıt pıt. Ben daha farklı bir duygu olur diye bekliyordum ama umduğum gibi olmadı. Sanki içeriden çomakla dürten birşey var gibiyada ben fazla duygusuzum bilemedim
bebe arabası, ana kucağı (puset), bebek odası, siling, kanguru, anne yanı beşik, 6 bin tutuyor. kıyafet , süt ıvırzıvırı, banyo ıvırzıvırı, gibi çocuğun birsürü ıvırzıvıra ihtiyacı varmış onlara 4 bin verdim 10 bin çok mu vermişim ama şöyle fiyatlara bakınca tutar gibi geldi. daha hastane süsü, doğum masrafı, fotoğrafçı fln da eklenirse sanırım batıyoruz
fiyatlara internetten baktım belki kampanya takip edersek bu kadar olmaz. ama daha iğne almadım bu ilk izlenimim daha ucuz yolu varsa önerilerinizi bekliyorum
Aynen ilk başlarda öyle oluyordu ama şimdi gayet bebek hareket ettiği belli. Ama hiç balık kayıyor gibi olmadı bende, direk tekme tokat girdi zibidiHahaj ilahi ya cok yasa e mi :))
Yani ben de kipirdadikca mutlu oluyorum tabi ama her seferinde de duygusala bağlamiyor insan normal olarak:)) ben de gazim varmis gibi hissediyorum kipirtilari :))
Basın sagolsun canim. Şimdilik iyiyiz çok sukur. Umarım sen de bebis de iyisinizdir.Gunaydin kizlar cenazemiz vardi epeydir giremedim nete nasilsiniz umarim herkes iyidir hersey yolundadir
kafasına kafasına patlat kıyafeti senden gelen sperm belirliyor cinsiyeti diyeGözün aydın canım.Darısı benim eşimin başına.
Bazen kız diye mi böyle yapıyor acaba diyorum. Bir arkadaşının oğlu olmuştu, benden bir hediye almamı istemişti. Ben de kanzdan bir kot bir sweat almıştım. Çok hoşuna gitti, sağından solundan resmini çekmişti 3-4 tane. Şimdi ben kızımıza elbise bolero çorap takım aldım. Yatağın onun yattığı tarafına koydum, evden çıktım. O önce gelecekti benden. Gelince almış benim tarafa koymuş. O kadar:) Hiç kıyafetle ilgili yorum yapmadı. Doğunca böyle olmaz herhalde artık.
Başınız saolsunGunaydin kizlar cenazemiz vardi epeydir giremedim nete nasilsiniz umarim herkes iyidir hersey yolundadir
Başınız saolsun Can'ım Allah rahmet eylesingünaydın kızlar bugün daha 18 yaşında akrabamı kaybettim çok üzgünüm cenazeye de gidemiyorum
cenazesi olan arkadaslarında başı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?