Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlar.. Kayıp yaşayanlara baş sağlığı diliyorum. Benim tr saatine göre 10 da detaylı usg var. Herhalde cinsiyetini öğrendiğimizden ilk zamanlardaki gibi heyecan, uykusuzluk yok. Çıkışta detayları anlatacağım. Hepinize güzel mutlu haftalar.

umarım her şey yolunda olur haberlerini bekliyoruz

Hakettiği o aslında ama sabrediyorum şimdilik:) hiç üzülme walla ben çok seviniyorum. Ben ikisi de olsun istedim hep, ama ilki kız olsun istiyordum, Allah gönlüme göre verdi çok şükür. Aile danışmanına sordum. Doğduktan 5/6 ay sonraya kadar fazla bir ilgi bekleme, ondan sonra ilgilenmeye başlar dedi.

Günaydın canım benim hadi güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

maşallah canım ya başka foto veriyorlarmı bitanemii ayy ne heyecanlıı :)

Sağol canım allah razı olsun.
Iki kere net wurdu sanırım uyuyor galiba bu aralar daha çok.
canım başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin. Bebeklerimiz artık yenidoğan bir bebek kadar uyuyup uyanıyormuş, benimki de sabahları ve akşamları çok hareketli gün içinde arada bir vuruyor. Geçen akşam izledik eşimle, vurduğu yer dışarıdan belli bile oluyor, çok komik bir görüntü

Günaydın arkadaşlar. Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle..
Gamzecim sağlıklı güzel haberlerle dön inşallah.
I Ipek isik ve C ceren151115 başınız sağolsun rabbim geride kalanlara dirayet wersin inşallah..
Bizde 5 yaşında bir melek werdik toprağa. Ölümün yaşı yok her yaşta kahrediyor insani

heyecanla seni bekliyoruuuzzz hayırlı haberlerle gel inşallah

çok teşekkürler seninde başın sağolsun genç yaşta olunca insanı daha bir ayrı üzüyor ama Allah sabır versin demekten başka da çaremiz yok

Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin uzun ömürler versin

:))bu kiyafet ile ilgisizlik cinsiyetle alakali degil esler suan(ilk bebegi olanlar) bizim gibi hissetmiyorlar sonucta tasiyan o mucizeyi yasaysn bizleriz biraz zaman taniyin
benim esimde oglumda aldigim kiyafetlerle hiic ilgilenmiyordu en azindan bekledigim ilgiyi gostermiyordu hatta cogu kontrole annemle gidiyordum
ama simdi evlat ne demek bildigi icin bunda benden cok heycanli nezaman gidicez diyip duruyor kiz oldugunu ogrenincede agzi kulaklarinda 10kere birde kizimizmi olacak diye sordu
bu arada kizinin minik elbisesinide merak ediyorum :))

Kızlar günaydın kaybı olan arkadaşlara başsağlığı diliyorum hepsinin mekanı cennet olsun inş bugün detaylısı olan arakadaşlardan da bol bol fotoğraf bekliorumm çok eglenceli görünüyorlar :)) bir de cuma iş çıkışı başıma geleni anlatayım size işten çıktım metrobuste yürüyen merdiven çalışmıyordu yürüyerek çıkarken bianda çalıştırdılar merdivni tabi dengemi çok kötü kaybettim sağa sola tutunmaya çalışınca karnıma kramp girdi düşmedim ama çok korktumm elim ayağım titredi su falan verdiler sinirlerim bozuldu eve attım kendimi ama dayamadık doktora gittim gece 10 gibi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…