Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım ben daha çöp almadım sadece beğendiğim marka modellerin fiyatını topladım almaya yeni başlayacağım eşimi ancak ikna ettim yoksa eşim doğunca alırız diyordu

Amin allah razı olsun canım.Rabbim bize bağışlasın inşallah bebislerimizi ewlatlarımızı bizde geçen hafta kıpır kıpır hiç durmuyoduk şimdi daha az oynuyor bide bizimki oturur pozisyonda olduğu için daha çok hissediodum alttan vuruodu. Acaba pozisyon mu değişti diorum.
Şimdi kahvaltı edip soluma uzanıcam

çok geçmiş olsun çok ucuz atlatmışşın düşedebilirler öyle saçmalıkmı olur

Allah razı olsun amin canım. Çok zor ewet rabbim kimseye yaşatmasın , sıralı ölüm nasip etsin inşallah..

ben önce büyük parçaları alacağım hatta aile büyükleri alacak sonra kıyafet vb. küçük parçaların hediye faslı bitince kalan eksik parçaları alacağım şimdilik planım bu yönde. 5 yıldır beklenen bebek ve kuzen fln çok fazla herkes hevesli zevkelerimizde çok benzer olduğu için önce hediyeleri bekleyeceğim :)

çok geçmiş olsun çok ucuz atlatmışşın düşedebilirler öyle saçmalıkmı olur
saol tatlımm çok korktum ama yaa doktor baktı bizim oğlış kıpır kıpır durmuor ellerini açıp kapıyor en son ultrasın ekranına ayagını uzattı ayagının altına bakıoduk :))doktor dio bu nasıl bebek ölçüm alamıorum durmuor :)) ama herşey yolundaydı şükür

çok sevindim

Küçük çocuklarda sadece Ateş neden olur bir tahmini olan var mı
Kızım kusmuyor
ishal yok
Boğaz kulak Ağrı'sı yok
Çiş yaparken yanma yok
Öksürük tıksırık balgam hapşırma yok
Sadece
Halsiz ve ateşli
Ateş var ama ayaklar buz gibi misal dizlerinden yukarısı cayır
kollar soğuk başı sıcak
tüm vücuda dağılmayan bir Ateş
Deneyimli anneler neyden şüphelenmeliyim?
Üzeri ince gezmiş olsa üşütse sadece Ateş olabilir mi hırıltı falan olmaz mıydı?

geçenlerde yegenım oyleydi bogaz enfeksiyonu çıktı sadece ateşi vardı serum falan takıldı şimdi iyi

Yeşil burun akıntısı ateş yapar canım warsa eğer.
Başı Sıcaksa eger kulak iltihabi olabiliyor ağrısız. Yeni olduysa canım ateşi çıkar bi yerinde ağrı takip et ateşi sadece iltihap yapar. Çocuklarda idrarda yanma yapmaya biliyor direk ateşle baş gösteriyor yada kusmayla.
Inşallah önemli birşey yoktur. Bunlar benim kızımda tecrübe ettiklerim. Kaç yaşında kızın ?

Canım muhtemelen enfeksiyondandır. Kulak olabilir,saçını cekiyor mu mesela ona dikkat et. Ve bence ihmal etme. Enfeksiyon çocuklarda çok önemli. Benim kıızm da 2 kere oldu bu sene. Antibiyotiklerle iyileştik. Geçmiş olsun.

Anneler daha iyi bilir ama geçen hafta 8 yaşındaki kardeşim çok ateşlendi, acile götürdüler boğazlarına bile bakmadan antibiyotik ve ateş düşürücü verip göndermişler, annem de o ilaçları almamış doktora kızmış ertesi gün başka bir doktora götürmüş, doktor da boğazları değil lenf bezleri şişmiş demiş, 2 farklı antibiyotik kombinasyonu yapıp ateş düşürücü yazmış, boğaz enfeksiyonu gibi kolay geçmez 1 hafta daha ateşi devam edebilir, daha uzun sürerse tekrar getir demiş. gerçekten de 4-5 gün daha ateşlendi okula gidemedi, sonra ağız yaraları çıktı yavrumun yemek yemedi çok zayıfladı, zaten çok hareketli bir çocuk oldugu icin zayıftı iyice eridi. şimdi şimdi iyileşmeye başladı. Lenf bezlerinin enfeksiyonla şişmesi ilk defa başımıza geldiği için paylaşmak istedim. Çok geçmiş olsun sana da kızına acil şifalar diliyorum canım

İnş dediğin gibi olur bizde de. Biraz çoğalsın cicileri, hepsini fotoğraflayıp sayfada paylaşacağım inş:)

Çok geçmiş olsun, neyse ki iyileşmeye başlamış.
Sana da geçmiş olsun tembelanne , inş önemli bişey değildir, çabucak atlatır.

basiniz saolsun canim, allah hepinize sabir versin.

bebegin iyidir insallah ruh halimiz ister istemez etkiliyor onlarin hareketlerini ama sagligi iyidir canim. dikkat et kendine cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…