Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam kizlar dortlu test sonucunu aldik cok sukur temiz cikti. Ama ben oglus yine sifayi kaptik. Oksuruk tiksirik bi bitmiyo kbb yolladi dr um o da kan tahlili istedi oglen alicam artik umarim bi burun spreyi yazar cok tikanik duramiyom hic biseyde fayda etmiyo

gecmis olsun canim. bogaz ve kulak agrisi enfeksiyonun ileri asamalarinda ortaya cikar. ates onceden baslar.

bazen de viral bisi geciriyordur once uzun suren ates ardindan dokuntu yaparak gecirir hastaligi. influenza vs icin test yaptirinca ilk 2 gunde anlamli oluyor. sonrasinda verilen ilaclarin bi etkisi yok malesef. bol sivi bol dinlenme atesi ilik dusla kontrol altinda tutmak gerekiyo sadece.

bi de eli ayagi buz gibiyse ates daha da yukselecek demektir. usuyor diye ortup giydirme sakin.

Buyuk seyleri ben de hic almadim. Sadece kiyafet.. besigi bir arkadasimizdan alicaz kafam biraz rahatladi, arabayi arastirma gorevini de esime verdim artik anca agustosun son haftasi aliriz ona kalinca.. :))

Aynen ilk başlarda öyle oluyordu ama şimdi gayet bebek hareket ettiği belli. Ama hiç balık kayıyor gibi olmadı bende, direk tekme tokat girdi zibidi
Benimki henuz cok kibar :))

Heyecandan uyuyamıyorum yarın olsun artık göreyim
5 hafta oldu göremedim canavarı, kocaman olmuştur şimdi
Insan ozluyor di mii

Gunaydin kizlar cenazemiz vardi epeydir giremedim nete nasilsiniz umarim herkes iyidir hersey yolundadir

günaydın kızlar bugün daha 18 yaşında akrabamı kaybettim çok üzgünüm cenazeye de gidemiyorum

cenazesi olan arkadaslarında başı sağolsun
Ust uste vefat haberleri geldi. Basiniz sag olsun hepinizin Allah sabir versin

Cok tehlikeli gercekten ucuz atlatmissin gecmis olsun

Bana resim kagidina basilmis olarak 2 tane verdiler. Ama birde cd var henuz bakamadim belki onun icinde de resimler vardir
Cd de bir suru oluyor sanirim ben daha yaptirmadim ama oyle duydum

6 buçuk yaşında. Ateş ve halsizlikle yatıuor öyle
Normalde hastayken yat derim yatmaz ayakta geçirir çenesi hiç susmaz
Şimdi uyumak istiyorum diyor yemek teklif ediyorum ısrar etmiyorum hayır diyor o isteyene kadar vermiyorum bişey
Muz istedi yarım küçük muz ve su içti hepsi bu
Uyuyor Gidip gelip yokluyorum
ateşi takip eden bir ağrı beklemeliyim galiba

Ooo süpermiş sizinki, şanslıyla beraber doğuyor yani minnoş, maşallah biz şehir değiştirdik, burada tanıdık kimsemiz neredeyse hiç yok, arkadaşlarım gelecek babyshower için ama kuzenler filan gelemeyecek, çok kalabalık olmayacaktır, ben biraz zevk konusunda da titizim kendi ailemi bile kıyafet almayın, biz her şeyi aldık diye tembihledim, etrafımdakiler hep takı şeklinde hediye alacaklar, ben de zaten minnoşumun kumbarasına her ay bir altın atıyorum, gelen takılarla da birikimi artmış olur o yüzden kıyafet hediyesi olsa da az olacak diye düşünüyorum.

Canım merhaba ben Kasım annelerindenim forum lar arası gezinirken denk geldi. Cvb yazmak istedim. Senin çocuğun gibi benim kızımda 2 yaşındayken ateşledi 2 gün 39 oldu ateşi sonra döküntü başladı hastaneye götürdük tahlil yaptılar kızamıkçık geçirmiş. 1 hafta sürdü döküntüler geçmeye başlayınca ateşte bitti. Bence doktora götür sadece kızamıkçık değil kaba kulak su çiçeği vs olabilir. Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

Anladım canım, güzel haberlerini bekliyoruz, bizim randevumuz da haftaya perşembe, 20+6 olacağız o gün. Ben sadece minicik pıtırtılar ve sıkıştırma şeklinde şeyler hissediyorum kasığa yakın alt tarafta, böyle gümbür gümbür tekmeler filan değil yani, normal mi?

Kızlar çok şükür tam hissettim vurdu oğluşum . Eskiye oranla daha az oynuyor ama yinede içim rahat etti.
Başınız sağolsun canım, Allah sabır versin, sıkıntısı neydi minik meleğin
Senin de gözün aydın, duymuşsun oğluşunun hareketlerini, Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.

Ben de katılıyorum, erkeklerin genel olarak tekstille alakası düşünülürse kıyafet olayına takılıp kendinizi üzmeyin kızlar, eşimin de bir kız bir erkek yeğeni var, benim de aynı şekilde, eşim kendi erkek yeğeniyle de benim erkek yeğenimle de iyi vakit geçirir, ben de kız çocuklarıyla aynı şekilde, o yüzden eşimin cinsiyet ayrımı yapmayacağını bilsem de erkek olmasından mutluluk duyacağını az çok hissederdim, şimdi Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak, oğlumuzun bütün kıyafetleri tamamlandı ama eşim ben gösterdiğim müddetçe bakar, yoksa ilgilenmez pek kıyafetle, çorapları ve ev ayakkabıları çok minik olduğu için onları seviyor bir tek, bir de geceleri karnıma krem sürerken mutlaka okşar, öper ama dediğim gibi erkeklerin büyük bir çoğunluğu kıyafet kısmına takılmıyor bence de. Allah sağlıklı versin de gerisinin ne önemi var zaten.

basiniz saolsun canim, allah hepinize sabir versin.

bebegin iyidir insallah ruh halimiz ister istemez etkiliyor onlarin hareketlerini ama sagligi iyidir canim. dikkat et kendine cok
Allah razı olsun çok saol canım.
Sağlık ocağına gittim kalp atışları nı dinleyemedik pozisyon dan dolayı ama orda uzanırken wurdu zaten o yuzden bende neden duymadık die endiselenmedim. Tetanoz aşımı oldum.
Hemsirede aynı şekilde bi stres birseymi oldu die sordu çok oynamıyor diyince haklısın canım..

Başınız sağolsun canım, Allah sabır versin, sıkıntısı neydi minik meleğin
Senin de gözün aydın, duymuşsun oğluşunun hareketlerini, Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.
Doğuştan kalp hastasıydı canım kalbi tam oluşmadan doğmuştu bi çok ameliyat oldu ve bu sonuncusu olacaktı ya ölümle yada tamamen iyilesmeyle.
Ama olmadı
Öyle güzel di ki bide hiç demezdin bu çocuk ameliyat olmuş hasta felan okadar da sağlıklı görünüyordu.
Mucize bebekti ama ömrü 5 yıl yetti yaşamaya..
Allah razı olsun canım sağol sende. Amin canım rabbim eksikliklerini yasatmasin.
Çok şükür oynuyo artık bebeğim de..

Kızım o yaslardayken boğaz enfeksiyonu geçirdi aynı sekilde uyumak istiyordu sadece yemek istemiyorum diodu bi kaç birşey istedi sevdiklerinden okadar. Boğaz agridigini söylemedi doktora gittik doktor söyledi.
Acaba diorum aynı sey mi ?
Umarım çabucak atlatır kiyamam ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…