günaydın kızlar bugün daha 18 yaşında akrabamı kaybettim çok üzgünüm cenazeye de gidemiyorum
cenazesi olan arkadaslarında başı sağolsun
sağolasın canım, çok şükürÇok geçmiş olsun, neyse ki iyileşmeye başlamış.
Sana da geçmiş olsuntembelanne , inş önemli bişey değildir, çabucak atlatır.
Küçük çocuklarda sadece Ateş neden olur bir tahmini olan var mı
Kızım kusmuyor
ishal yok
Boğaz kulak Ağrı'sı yok
Çiş yaparken yanma yok
Öksürük tıksırık balgam hapşırma yok
Sadece
Halsiz ve ateşli
Ateş var ama ayaklar buz gibi misal dizlerinden yukarısı cayır
kollar soğuk başı sıcak
tüm vücuda dağılmayan bir Ateş
Deneyimli anneler neyden şüphelenmeliyim?
Üzeri ince gezmiş olsa üşütse sadece Ateş olabilir mi hırıltı falan olmaz mıydı?
Buyuk seyleri ben de hic almadim. Sadece kiyafet.. besigi bir arkadasimizdan alicaz kafam biraz rahatladi, arabayi arastirma gorevini de esime verdim artik anca agustosun son haftasi aliriz ona kalinca.. :))canım hepsini güle güle kullansın bebişin her şeyi hazır maşallah:) biraz acaleci davranmışsın sanki ama herşeyini düşününce baya tutuyor gerçekten. ama yine de kampanyaları takip edip aceleci olmamak erekiyor gibime geliyorbenim bebişin çok eksiği var daha beşik, bebek arabası vs vs derken büyük şeyler hep duruyor.
Benimki henuz cok kibar :))Aynen ilk başlarda öyle oluyordu ama şimdi gayet bebek hareket ettiği belli. Ama hiç balık kayıyor gibi olmadı bende, direk tekme tokat girdi zibidi
Insan ozluyor di miiHeyecandan uyuyamıyorum yarın olsun artık göreyim
5 hafta oldu göremedim canavarı, kocaman olmuştur şimdi
Gunaydin kizlar cenazemiz vardi epeydir giremedim nete nasilsiniz umarim herkes iyidir hersey yolundadir
Ust uste vefat haberleri geldi. Basiniz sag olsun hepinizin Allah sabir versingünaydın kızlar bugün daha 18 yaşında akrabamı kaybettim çok üzgünüm cenazeye de gidemiyorum
Kızlar günaydın kaybı olan arkadaşlara başsağlığı diliyorum hepsinin mekanı cennet olsun inşbugün detaylısı olan arakadaşlardan da bol bol fotoğraf bekliorumm çok eglenceli görünüyorlar :)) bir de cuma iş çıkışı başıma geleni anlatayım size işten çıktım metrobuste yürüyen merdiven çalışmıyordu yürüyerek çıkarken bianda çalıştırdılar merdivni tabi dengemi çok kötü kaybettim sağa sola tutunmaya çalışınca karnıma kramp girdi düşmedim ama çok korktumm elim ayağım titredi su falan verdiler sinirlerim bozuldu eve attım kendimi ama dayamadık doktora gittim gece 10 gibi ((
Cd de bir suru oluyor sanirim ben daha yaptirmadim ama oyle duydumBana resim kagidina basilmis olarak 2 tane verdiler. Ama birde cd var henuz bakamadim belki onun icinde de resimler vardir
6 buçuk yaşında. Ateş ve halsizlikle yatıuor öyleYeşil burun akıntısı ateş yapar canım warsa eğer.
Başı Sıcaksa eger kulak iltihabi olabiliyor ağrısız. Yeni olduysa canım ateşi çıkar bi yerinde ağrı takip et ateşi sadece iltihap yapar. Çocuklarda idrarda yanma yapmaya biliyor direk ateşle baş gösteriyor yada kusmayla.
Inşallah önemli birşey yoktur. Bunlar benim kızımda tecrübe ettiklerim. Kaç yaşında kızın ?
Ooo süpermiş sizinki, şanslıyla beraber doğuyor yani minnoş, maşallahben önce büyük parçaları alacağım hatta aile büyükleri alacak sonra kıyafet vb. küçük parçaların hediye faslı bitince kalan eksik parçaları alacağım şimdilik planım bu yönde. 5 yıldır beklenen bebek ve kuzen fln çok fazla herkes hevesli zevkelerimizde çok benzer olduğu için önce hediyeleri bekleyeceğim :)
Canım merhaba ben Kasım annelerindenim forum lar arası gezinirken denk geldi. Cvb yazmak istedim. Senin çocuğun gibi benim kızımda 2 yaşındayken ateşledi 2 gün 39 oldu ateşi sonra döküntü başladı hastaneye götürdük tahlil yaptılar kızamıkçık geçirmiş. 1 hafta sürdü döküntüler geçmeye başlayınca ateşte bitti. Bence doktora götür sadece kızamıkçık değil kaba kulak su çiçeği vs olabilir. Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.6 buçuk yaşında. Ateş ve halsizlikle yatıuor öyle
Normalde hastayken yat derim yatmaz ayakta geçirir çenesi hiç susmaz
Şimdi uyumak istiyorum diyor yemek teklif ediyorum ısrar etmiyorum hayır diyor o isteyene kadar vermiyorum bişey
Muz istedi yarım küçük muz ve su içti hepsi bu
Uyuyor Gidip gelip yokluyorum
ateşi takip eden bir ağrı beklemeliyim galiba
Anladım canım, güzel haberlerini bekliyoruz, bizim randevumuz da haftaya perşembe, 20+6 olacağız o gün. Ben sadece minicik pıtırtılar ve sıkıştırma şeklinde şeyler hissediyorum kasığa yakın alt tarafta, böyle gümbür gümbür tekmeler filan değil yani, normal mi?yok canim aslinda henuz girmedim ama ilk hamileligimde ikiliyi karindan yapmislardi bu sefer vaginal yapti olus hanim. olus hanimin detayli icin tercihinin de o sekilde olabilecegini dusundum o yuzden. arkadas bi anda oyle bisiyle karsilasirsa hazirlikli olsun dedim.
benim detaylim persembe.. bakalim neler ogrenecegiz :)
Başınız sağolsun canım, Allah sabır versin, sıkıntısı neydi minik meleğinKızlar çok şükür tam hissettim vurdu oğluşum . Eskiye oranla daha az oynuyor ama yinede içim rahat etti.
Başınız sağolsun canım.Gunaydin kizlar cenazemiz vardi epeydir giremedim nete nasilsiniz umarim herkes iyidir hersey yolundadir
Başınız sağolsun, ne çok kayıp haberi var başlıkta,çok üzüldüm, Allah sabırlar versin.günaydın kızlar bugün daha 18 yaşında akrabamı kaybettim çok üzgünüm cenazeye de gidemiyorum
Ben de katılıyorum, erkeklerin genel olarak tekstille alakası düşünülürse kıyafet olayına takılıp kendinizi üzmeyin kızlar, eşimin de bir kız bir erkek yeğeni var, benim de aynı şekilde, eşim kendi erkek yeğeniyle de benim erkek yeğenimle de iyi vakit geçirir, ben de kız çocuklarıyla aynı şekilde, o yüzden eşimin cinsiyet ayrımı yapmayacağını bilsem de erkek olmasından mutluluk duyacağını az çok hissederdim, şimdi Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak, oğlumuzun bütün kıyafetleri tamamlandı ama eşim ben gösterdiğim müddetçe bakar, yoksa ilgilenmez pek kıyafetle, çorapları ve ev ayakkabıları çok minik olduğu için onları seviyor bir tek, bir de geceleri karnıma krem sürerken mutlaka okşar, öper ama dediğim gibi erkeklerin büyük bir çoğunluğu kıyafet kısmına takılmıyor bence de. Allah sağlıklı versin de gerisinin ne önemi var zaten.:))bu kiyafet ile ilgisizlik cinsiyetle alakali degil esler suan(ilk bebegi olanlar) bizim gibi hissetmiyorlar sonucta tasiyan o mucizeyi yasaysn bizleriz biraz zaman taniyin
benim esimde oglumda aldigim kiyafetlerle hiic ilgilenmiyordu en azindan bekledigim ilgiyi gostermiyordu hatta cogu kontrole annemle gidiyordum
ama simdi evlat ne demek bildigi icin bunda benden cok heycanli nezaman gidicez diyip duruyor kiz oldugunu ogrenincede agzi kulaklarinda 10kere birde kizimizmi olacak diye sordu
bu arada kizinin minik elbisesinide merak ediyorum :))
Allah razı olsun çok saol canım.basiniz saolsun canim, allah hepinize sabir versin.
bebegin iyidir insallah ruh halimiz ister istemez etkiliyor onlarin hareketlerini ama sagligi iyidir canim. dikkat et kendine cok
Doğuştan kalp hastasıydı canım kalbi tam oluşmadan doğmuştu bi çok ameliyat oldu ve bu sonuncusu olacaktı ya ölümle yada tamamen iyilesmeyle.Başınız sağolsun canım, Allah sabır versin, sıkıntısı neydi minik meleğin
Senin de gözün aydın, duymuşsun oğluşunun hareketlerini, Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.
Kızım o yaslardayken boğaz enfeksiyonu geçirdi aynı sekilde uyumak istiyordu sadece yemek istemiyorum diodu bi kaç birşey istedi sevdiklerinden okadar. Boğaz agridigini söylemedi doktora gittik doktor söyledi.6 buçuk yaşında. Ateş ve halsizlikle yatıuor öyle
Normalde hastayken yat derim yatmaz ayakta geçirir çenesi hiç susmaz
Şimdi uyumak istiyorum diyor yemek teklif ediyorum ısrar etmiyorum hayır diyor o isteyene kadar vermiyorum bişey
Muz istedi yarım küçük muz ve su içti hepsi bu
Uyuyor Gidip gelip yokluyorum
ateşi takip eden bir ağrı beklemeliyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?