Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

of ya çok üzüldüm allah annesine babasına sabırlar versin şefaatci olsun işalah dayanılabilir bir acı değil

bizimkide gencecikti kan kanserinden kaybettik ki tek yumurta ikiziydi fakat ikizi ilik veremeden hastalığa yenik düştü maalesef , Allah geride kalanlara sağlık sabır versin başka acılar yaşatmasın

bugün hep kötü şeylerden bahsettik Allah kimseye yaşatmasın daha da düşünüp kendimi üzmek istemyorum

benim için en güzel şey şu anda yarın bebeğimi görecek olmam 4 hafta sonra görücem kimbilir ne kadarda büyüdü fakat her gidişimde ya ters bişey varsa diye endişe etmeden de duramıyorum maalesef

Amin canım çok zor 10 yaşında abisi war cidden dayanılır gibi deil durumları..
Ay ya çok zor ikizi kahrolmustur annesi babası rabbim onlarada sabır wersin.
Ameliyatı aile seçti doktor ameliyatı atlatırsa hersey biticek iylesicek dedi ancak %95 riskli dedi. Eğer ameliyat olmazsa da nerde öleceği belli olmaz o zaman kendinizi suçlu hissetmeyin ameliyat yapmadık belki kurtuludu die dedi. Sonuç bu ama tüm şu süreçleri yaşamak çok ağır...
Rabbim kimseye yaşatmasın rabbim kimseyi ewladiyla sinamasn çok zor

normal Cnm bende her gitmeden önce doktorun agzina bakıyorum ya kötü birşey derse diye...ınş yarın sende güzel ve hayirli haberler alırsın

çok zor gerçekten çok üzüldüm...başınız sağolsun

normal Cnm bende her gitmeden önce doktorun agzina bakıyorum ya kötü birşey derse diye...ınş yarın sende güzel ve hayirli haberler alırsın

işalah birde hareketlerini hissetmiyorum kendimi hamile gibi de hissetmiyorum sadece göbeğim var o yüzdende endişe yapıyorum galiba

Sagolasin canim amin insallah aynen oyle olum her yasta uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…