Sagolasin canim Allah razi olsunbasiniz saolsun canim
takı daha iyiymişOoo süpermiş sizinki, şanslıyla beraber doğuyor yani minnoş, maşallahbiz şehir değiştirdik, burada tanıdık kimsemiz neredeyse hiç yok, arkadaşlarım gelecek babyshower için ama kuzenler filan gelemeyecek, çok kalabalık olmayacaktır, ben biraz zevk konusunda da titizim kendi ailemi bile kıyafet almayın, biz her şeyi aldık diye tembihledim, etrafımdakiler hep takı şeklinde hediye alacaklar, ben de zaten minnoşumun kumbarasına her ay bir altın atıyorum, gelen takılarla da birikimi artmış olur o yüzden kıyafet hediyesi olsa da az olacak diye düşünüyorum.
Sagolasin canim Allah razi olsunBaşınız sağolsun canım.
Sagolasin canim ben babaannrmi kaybettimİki arkadaşımızında yakınları vefat etmiş sanıyorum. Başınız sağolsunAllah sabır versin
çok zor gerçektençok üzüldüm...başınız sağolsun
Ay çok tatlı maşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah canım pek bi ciddigeldim geldiiim
Aslında biraz kafam karışık geldim. Beyinde 2 yerde kistik yapı varmış ama üzerinde durmam gereken birşey değilmiş. Eşlik eden farklı bulgular olduğunda problemli olurmuş ama bu tip bir durumda yokmuş. Kocaman olmuşuz 380 grboyunu sormayı unuttum. Ben totalde 3,5 kg almışım evdeki tartı bozuk onu anladım dr çok iyi gidiyorsun devam dedi
Buda canavarım pek suratsız
Eki Görüntüle 1820727
Ben de erkek hem de iki tane:)bu yıl erkek yılı diyorlar ama herkeste kız maşallah
Ne güzel çıkmış maşallah. Bu arada kilo alımın da çok iyi. Çok dikkat ediyor musun?geldim geldiiim
Aslında biraz kafam karışık geldim. Beyinde 2 yerde kistik yapı varmış ama üzerinde durmam gereken birşey değilmiş. Eşlik eden farklı bulgular olduğunda problemli olurmuş ama bu tip bir durumda yokmuş. Kocaman olmuşuz 380 grboyunu sormayı unuttum. Ben totalde 3,5 kg almışım evdeki tartı bozuk onu anladım dr çok iyi gidiyorsun devam dedi
Eki Görüntüle 1820727
Çok tatlı ama suratsızın maşallah, azıcık istediği bir şey olmamış gibi duruyor annesigeldim geldiiim
Eki Görüntüle 1820727
Canım merhaba ben Kasım annelerindenim forum lar arası gezinirken denk geldi. Cvb yazmak istedim. Senin çocuğun gibi benim kızımda 2 yaşındayken ateşledi 2 gün 39 oldu ateşi sonra döküntü başladı hastaneye götürdük tahlil yaptılar kızamıkçık geçirmiş. 1 hafta sürdü döküntüler geçmeye başlayınca ateşte bitti. Bence doktora götür sadece kızamıkçık değil kaba kulak su çiçeği vs olabilir. Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
Teşekkür ederim peki çocuk hiç ağrı hissetmemiş mi Boğaz'ında ne bileyim lenf bezlerinde. Neren ağrıyor deyince koltuk altını gösteriyor tesadüfi mi bilmiyorum keşke önce görseydim mesajını dr sorardım lenf olabilir mi diye dr hiç aklına gelmedi lenf olabilecegiAnneler daha iyi bilir ama geçen hafta 8 yaşındaki kardeşim çok ateşlendi, acile götürdüler boğazlarına bile bakmadan antibiyotik ve ateş düşürücü verip göndermişler, annem de o ilaçları almamış doktora kızmış ertesi gün başka bir doktora götürmüş, doktor da boğazları değil lenf bezleri şişmiş demiş, 2 farklı antibiyotik kombinasyonu yapıp ateş düşürücü yazmış, boğaz enfeksiyonu gibi kolay geçmez 1 hafta daha ateşi devam edebilir, daha uzun sürerse tekrar getir demiş. gerçekten de 4-5 gün daha ateşlendi okula gidemedi, sonra ağız yaraları çıktı yavrumun yemek yemedi çok zayıfladı, zaten çok hareketli bir çocuk oldugu icin zayıftı iyice eridi. şimdi şimdi iyileşmeye başladı. Lenf bezlerinin enfeksiyonla şişmesi ilk defa başımıza geldiği için paylaşmak istedim. Çok geçmiş olsun sana da kızına acil şifalar diliyorum canım
Ayyy masallah yaa nekadar belli herseyi koca bebek gibi :))masallah saglikla kucagina alirsin insallahgeldim geldiiim
Eki Görüntüle 1820727
Teşekkürler canımAy çok tatlı maşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah canım pek bi ciddi
Inşaallah yoktur önemli birşey ki dr da öyle demiş zaten gözün aydın canım..
Ne güzel çıkmış maşallah. Bu arada kilo alımın da çok iyi. Çok dikkat ediyor musun?
Çok tatlı ama suratsızın maşallah, azıcık istediği bir şey olmamış gibi duruyor annesine istedi de yapmadın, kıyamaz teyzesi hiç
Ayyy masallah yaa nekadar belli herseyi koca bebek gibi :))masallah saglikla kucagina alirsin insallah
Canım benim ya çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatsın minigin inşallah.flora_10 teşekkür ederim Ateş düşürücü verdim düştü geçti dedim 4 saat sonra 39.5 oldu o zaman beni aşar deyip dr götürdüm. Kan idrar tahlil ve kültür yapıldı. Enfeksiyon çıktı kanda. Ama enfeksiyon bir yere yerleşmemiş kulak burun idrar yolu temiz. 2 gün Ateş düşürücü ile devam edin takip edelim döküntü kaşıntı ishal kusma eşlik ederse yeniden konuşalım dedi dr.
Çift kişilikli gibi şu an
ilaç alınca canavar
İlacın etkisi geçince Ateş çıkınca halsiz huysuz
Çok şükür yine önümüzdeki 2 güne bakacağız
Sağolun kızlar
Ayy cok sevindim canim rabbim saglikla prensesini kucağına almayı nasip etsinCilekkokusu12345 cinsiyeti tescillettim :))%100 kiz dedi
ama galiba dogurana kadar ben %100 emin olamayacagim :))
Simdi sira sende insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?