Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
takı daha iyiymiş

geldim geldiiim
Aslında biraz kafam karışık geldim. Beyinde 2 yerde kistik yapı varmış ama üzerinde durmam gereken birşey değilmiş. Eşlik eden farklı bulgular olduğunda problemli olurmuş ama bu tip bir durumda yokmuş. Kocaman olmuşuz 380 gr boyunu sormayı unuttum. Ben totalde 3,5 kg almışım evdeki tartı bozuk onu anladım dr çok iyi gidiyorsun devam dedi
Buda canavarım pek suratsız

Ay çok tatlı maşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah canım pek bi ciddi
Inşaallah yoktur önemli birşey ki dr da öyle demiş zaten gözün aydın canım..

Ne güzel çıkmış maşallah. Bu arada kilo alımın da çok iyi. Çok dikkat ediyor musun?

Çok tatlı ama suratsızın maşallah, azıcık istediği bir şey olmamış gibi duruyor annesi ne istedi de yapmadın, kıyamaz teyzesi hiç

flora_10 teşekkür ederim Ateş düşürücü verdim düştü geçti dedim 4 saat sonra 39.5 oldu o zaman beni aşar deyip dr götürdüm. Kan idrar tahlil ve kültür yapıldı. Enfeksiyon çıktı kanda. Ama enfeksiyon bir yere yerleşmemiş kulak burun idrar yolu temiz. 2 gün Ateş düşürücü ile devam edin takip edelim döküntü kaşıntı ishal kusma eşlik ederse yeniden konuşalım dedi dr.
Çift kişilikli gibi şu an
ilaç alınca canavar
İlacın etkisi geçince Ateş çıkınca halsiz huysuz
Çok şükür yine önümüzdeki 2 güne bakacağız
Sağolun kızlar

Teşekkür ederim peki çocuk hiç ağrı hissetmemiş mi Boğaz'ında ne bileyim lenf bezlerinde. Neren ağrıyor deyince koltuk altını gösteriyor tesadüfi mi bilmiyorum keşke önce görseydim mesajını dr sorardım lenf olabilir mi diye dr hiç aklına gelmedi lenf olabilecegi

Ayyy masallah yaa nekadar belli herseyi koca bebek gibi :))masallah saglikla kucagina alirsin insallah

Ay çok tatlı maşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah canım pek bi ciddi
Inşaallah yoktur önemli birşey ki dr da öyle demiş zaten gözün aydın canım..
Teşekkürler canım
Aynen canım kafaya takıp zindan etmek istemiyorum hayatı kendime. Doktorumada güvendiğim için sıkıntılı değilim. Zaten eşlik eden böbrek yada kalpte parlaklık gibi bir durum olmadı.

Ne güzel çıkmış maşallah. Bu arada kilo alımın da çok iyi. Çok dikkat ediyor musun?

Teşekkür ederiz
Aslında aşırı dikkat ettiğim söylenemez ama yürüyüşümü asla aksatmıyorum. Mutlaka et, süt, yumurta tüketiyorum ama fastfood ürünlerinden kaçabildiğim kadar kaçıyorum.

Çok tatlı ama suratsızın maşallah, azıcık istediği bir şey olmamış gibi duruyor annesi ne istedi de yapmadın, kıyamaz teyzesi hiç

Ne isterse verdik 1 kutu çikileta yedim ki hiç sevmem öpücük atıyormuş sana öyle dedi

Ayyy masallah yaa nekadar belli herseyi koca bebek gibi :))masallah saglikla kucagina alirsin insallah

Dimi yaa bakınca gözlerime inanamadım. 5 haftada inanılmaz değişim olmuş. Baya baya adam adam duruyordu. Amin canım hepimiz sağ salim alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.

Canım benim ya çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatsın minigin inşallah.
Ya biciriklar hastalığı onlar ayakta biz yatakta geçiriyoruz keyifleri yerine gelmesin hemen sebeklige başlıyorlar :)

Cilekkokusu12345 cinsiyeti tescillettim :))%100 kiz dedi
ama galiba dogurana kadar ben %100 emin olamayacagim :))
Simdi sira sende insallah
Ayy cok sevindim canim rabbim saglikla prensesini kucağına almayı nasip etsin oglandan sonra kizin tadina doyum olmaz ,,,, bende sabirsizlikla bekliyorum randvumu sizler böyle güzel haberler alinca ben dahada sabırsızlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…