Masallah oglusuna bu nasil bi bakis deli oldum. Cool takilmis seninki simdiden fiyakasini belli etmisgeldim geldiiim
Aslında biraz kafam karışık geldim. Beyinde 2 yerde kistik yapı varmış ama üzerinde durmam gereken birşey değilmiş. Eşlik eden farklı bulgular olduğunda problemli olurmuş ama bu tip bir durumda yokmuş. Kocaman olmuşuz 380 grboyunu sormayı unuttum. Ben totalde 3,5 kg almışım evdeki tartı bozuk onu anladım dr çok iyi gidiyorsun devam dedi
Buda canavarım pek suratsız
Eki Görüntüle 1820727
Cok gecmis olsun canim.en yakin zamanda iyilessin guzel melegin insallah.flora_10 teşekkür ederim Ateş düşürücü verdim düştü geçti dedim 4 saat sonra 39.5 oldu o zaman beni aşar deyip dr götürdüm. Kan idrar tahlil ve kültür yapıldı. Enfeksiyon çıktı kanda. Ama enfeksiyon bir yere yerleşmemiş kulak burun idrar yolu temiz. 2 gün Ateş düşürücü ile devam edin takip edelim döküntü kaşıntı ishal kusma eşlik ederse yeniden konuşalım dedi dr.
Çift kişilikli gibi şu an
ilaç alınca canavar
İlacın etkisi geçince Ateş çıkınca halsiz huysuz
Çok şükür yine önümüzdeki 2 güne bakacağız
Sağolun kızlar
Basiniz sagolsun canim cok zor bi durum gercekten.Allah sevdiklerine bol sabir versin insallah.of ya çok üzüldüm allah annesine babasına sabırlar versin şefaatci olsun işalah dayanılabilir bir acı değil
bizimkide gencecikti kan kanserinden kaybettik ki tek yumurta ikiziydi fakat ikizi ilik veremeden hastalığa yenik düştü maalesef , Allah geride kalanlara sağlık sabır versin başka acılar yaşatmasın
Masallah oglusuna bu nasil bi bakis deli oldum. Cool takilmis seninki simdiden fiyakasini belli etmisyerim onuuu. doktorun dedigi gibi canini sıkcak bi durum yokmus canim sakin endiselenme. Doktorlar her gordugu ayrintiyi soyluyolar biz de bilemiyoruz bazen gereksiz endiseleniyoruz. benim aldigim kilolarda az ciksin noolur
geldim geldiiim
Aslında biraz kafam karışık geldim. Beyinde 2 yerde kistik yapı varmış ama üzerinde durmam gereken birşey değilmiş. Eşlik eden farklı bulgular olduğunda problemli olurmuş ama bu tip bir durumda yokmuş. Kocaman olmuşuz 380 grboyunu sormayı unuttum. Ben totalde 3,5 kg almışım evdeki tartı bozuk onu anladım dr çok iyi gidiyorsun devam dedi
Eki Görüntüle 1820727
Cok gecmis olsun canim, tez zamanda iyilesin insallah.tembelanne canim cok iyi yapmissin doktora goturmekle. 39dan sonra evde idare edilesi bir durum olmuyor genelde. Ve aynen dedigin gibi biraz keyifleri yerine gelsin canavar oluyorlar hemen :)) Allah hep sagliklarini gostersin
Oglum cumadan beri keyifsizdi. Pazar 2 kere kusup aksam da atesi cikinca bugun okula gondermemistim. Sabah ben de kustum viral bisi herhalde. Simdi atesim var uyuyamiyorumAma oglum ogleden beri cok iyi cok sukur. Bana herhalde yarin doktor yollari gorunuyor :/
Aminn hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahAyy cok sevindim canim rabbim saglikla prensesini kucağına almayı nasip etsinoglandan sonra kizin tadina doyum olmaz ,,,, bende sabirsizlikla bekliyorum randvumu sizler böyle güzel haberler alinca ben dahada sabırsızlaniyorum
Ayy hic sorma az kaldi heyecan dorukda :) gostermio derlerse duser bayilirim artik ordaAminn hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Seninde geri sayim basladi:)) o gun tatli seyler yersin bide bebek gostermiyo falan demesimler :))
yok canım söylemedi, aniden ateşlendi sadece ateş düşürücü verdi annem düşmedi, yemek yemedi hep yatmak istedi, normalde hasta bile olsa asla durmaz, telefonla oyun oynarken bile bacakları duvardan yukarı asılı duran bir çocuk kardeşim. Biz boğaz enfeksiyonu sandık her zamanki gibi ama doktor lenf bezleri dedi. Zaten boğaz enfeksiyonunda antibiyotik alımının ertesi günü ateş sıkıntısı bitiyor, ama bu sefer 5 gün her gün gece ateşlendi. ilk defa başımıza geldiğinden anlatmak istedim bende. Şimdi nasıl oldu kızın iyi mi?Teşekkür ederim peki çocuk hiç ağrı hissetmemiş mi Boğaz'ında ne bileyim lenf bezlerinde. Neren ağrıyor deyince koltuk altını gösteriyor tesadüfi mi bilmiyorum keşke önce görseydim mesajını dr sorardım lenf olabilir mi diye dr hiç aklına gelmedi lenf olabilecegi
ben bunu yerimmm, Allahım resmen mucize, burda da mı rahat yok der gibi poz vermiş yada kurdelanın pipiye takılacağını hissetti trip atıyorgeldim geldiiim
Eki Görüntüle 1820727
Çift kişilikli gibi ya çok enteresan bir melek bir huysuz haldetembelanne canim cok iyi yapmissin doktora goturmekle. 39dan sonra evde idare edilesi bir durum olmuyor genelde. Ve aynen dedigin gibi biraz keyifleri yerine gelsin canavar oluyorlar hemen :)) Allah hep sagliklarini gostersin
Oglum cumadan beri keyifsizdi. Pazar 2 kere kusup aksam da atesi cikinca bugun okula gondermemistim. Sabah ben de kustum viral bisi herhalde. Simdi atesim var uyuyamiyorumAma oglum ogleden beri cok iyi cok sukur. Bana herhalde yarin doktor yollari gorunuyor :/
Dün Ateş düşürücü ile 39du gece yatarken. Korktum gece boyu ölçtüm bez koydum falanyok canım söylemedi, aniden ateşlendi sadece ateş düşürücü verdi annem düşmedi, yemek yemedi hep yatmak istedi, normalde hasta bile olsa asla durmaz, telefonla oyun oynarken bile bacakları duvardan yukarı asılı duran bir çocuk kardeşim. Biz boğaz enfeksiyonu sandık her zamanki gibi ama doktor lenf bezleri dedi. Zaten boğaz enfeksiyonunda antibiyotik alımının ertesi günü ateş sıkıntısı bitiyor, ama bu sefer 5 gün her gün gece ateşlendi. ilk defa başımıza geldiğinden anlatmak istedim bende. Şimdi nasıl oldu kızın iyi mi?
haklısınDün Ateş düşürücü ile 39du gece yatarken. Korktum gece boyu ölçtüm bez koydum falan
İlk defa sadece Ateş'le mücadele ediyoruz ne kadar çıkmasına müsade edeyim bilmiyorum
40 ı görmedim daha çok şükür. Ilık duşa sokarım diye tetikteyim.
Normalde ben hala kızımı hastayken kucagıma alıyordum. Hamilelik olunca alamıyorum hastayken çok kucak istiyor dün hastanede sıra beklerken Ateş'le uyudu kucağımda yukarı çıkarmak için uyandırdım. Çok koydu bana
İyi ki karnımda daha diyorum doğum yapmış olsam ne zor birini evde bırak diğerine koş aklın hep 2 ye bölünmüş.
Çift kişilikli gibi ya çok enteresan bir melek bir huysuz halde
Gece Ateş düşürücü ile 39 altına düşmedi dr bekle dedi
Hani vücut savaşıyor ya enfeksiyonla Ateş bu sebeple yükseliyor
39 altına Ateş düşürücü vermeyin diyorlar vücut savunma sistemine müdehale oluyor
İyileşme süresini uzatır diyorlar
Ne dersin bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?