olbey canım bişey sorcam önerebilceğin sling ve kanguru çeşitleri varmı? İkisindende almak istiorum annem hep över bebeken ben almanyadan almışlar kuzenlerim bile kullandı kullanışlı heryere gidiosun diyip duruo banada almak şart oldu...ama hiç bi model hakkında fikrim yok...
aynen canım kızarıyo benimki de. ebe de dedi hareketlerinden de olabilirmiş. bu bebişleri anlayamadım ben, bazı günler kıpır kıpır hiç durmuyorlar, bazı günler azıcık bişi hissedicem diye canım çıkıyorajenjo benimde canın ara ara acıo göbek deliğim hatta kızarıyor, bende hep hareket edio heralde diyip duruodum
gunaydın canım ikinize de. ay çok tatlı maşallah, sanki gülüyor gibi geldi bana, bir de selam vermiş eliyle. teyzeler yer onu valla.Gunaydin teyzelerrr
Canım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize@tembelanne canim cok iyi yapmissin doktora goturmekle. 39dan sonra evde idare edilesi bir durum olmuyor genelde. Ve aynen dedigin gibi biraz keyifleri yerine gelsin canavar oluyorlar hemen :)) Allah hep sagliklarini gostersin
Oglum cumadan beri keyifsizdi. Pazar 2 kere kusup aksam da atesi cikinca bugun okula gondermemistim. Sabah ben de kustum viral bisi herhalde. Simdi atesim var uyuyamiyorumAma oglum ogleden beri cok iyi cok sukur. Bana herhalde yarin doktor yollari gorunuyor :/
sağol canım ben de tam bu tarz bi kanguru arıyordum uygun fiyatlı. herhalde tercihim momfort olacak. umarım ergonomik bir üründür çünkü ben bebek arabasından ziyade kanguru kullanacağıma eminim. ama bütçem de sınırlı. sitesine baktım 155tl diyor, yani benim için iyi bir fiyat. arkadaşımdan bir kanguru gelmişti 2. el ama ergonomik bulmadım.Sling neko wrap. Dokumalara hic bakma kucuk bebekte cok zor baglaniyor. Kanguru kismi ergonomik olsun yeter. Butce ayirabiliyirsan boba 4g ya da ergo, daha uygun bisi bakarsan momfort yeterli. Piyasada varolan cogu bilindik marka ergonomik degil malesef
ne kadar ayrıntılı çıkmış canım ne mutlu sana, çok tatlı minik kızın sağlıkla gelsin inşallah.
Inşallah gelsin de doya doya opecem Her tarafını öpmek yer birakmicamne kadar ayrıntılı çıkmış canım ne mutlu sana, çok tatlı minik kızın sağlıkla gelsin inşallah.
heyecanla seni bekliyoruuuzzzhayırlı haberlerle gel inşallah
Günaydın canım benim hadi güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Merhaba kizlar... Dunku detaylinin sonuclarini bugun cd ile birlikte aldigim icin sonuclari alip size haber vermek istedim. Bebek gayet iyi masallah.Kiz oldugu da %100 kesinlesti, hatta rahmi olusmus minnosun minik minik yumurtalar bile uretmeye baslamis. :) 20+3 gunluk ve 352 gr olmus. Tum olcumleri gunuyle uyumlu cikti. Yalniz ben hem Turkiye` de hem burada doktora gittigim icin iki farkli takvimim vardi. Tr` deki bebek bir hafta geriden gelmesine ragmen doktor adet tarihinden itibaren baslatmisti takvimimi. Burada da usg olcumlerine gore ilerliyorlar. Aradaki fark kapanmadi, gelisim geriligi degil tabi ama ona gore takvimimi ayarliyorum. Doktorum bundan boyle tamamen bizdeki takvime gore ilerleyelim dedi. Dikkatimi ceken, bu usg teknolojisi ne kadar gelismis yahu. Kalbinin tum kapakcik ve kulakciklarini ayiran membran dahil teker teker gosterdi. + seklinde, kirli kan ve temiz kan giris cikislarini rengine gore ayirmis. Bu isin icinde olmamiza ragmen agiz acik izledik esimle, minicik kalbi bu kadar hd kalitede nasil gosterebilir diye.umarım her şey yolunda olur haberlerini bekliyoruz
tabi sana benzesin annesi, gözleri hele, ne güzel. sağlıkla gelsin inşallah. biz hala beklemedeyiz sabırsızlıkla
Merhaba kizlar... Dunku detaylinin sonuclarini bugun cd ile birlikte aldigim icin sonuclari alip size haber vermek istedim. Bebek gayet iyi masallah.Kiz oldugu da %100 kesinlesti, hatta rahmi olusmus minnosun minik minik yumurtalar bile uretmeye baslamis. :) 20+3 gunluk ve 352 gr olmus. Tum olcumleri gunuyle uyumlu cikti. Yalniz ben hem Turkiye` de hem burada doktora gittigim icin iki farkli takvimim vardi. Tr` deki bebek bir hafta geriden gelmesine ragmen doktor adet tarihinden itibaren baslatmisti takvimimi. Burada da usg olcumlerine gore ilerliyorlar. Aradaki fark kapanmadi, gelisim geriligi degil tabi ama ona gore takvimimi ayarliyorum. Doktorum bundan boyle tamamen bizdeki takvime gore ilerleyelim dedi. Dikkatimi ceken, bu usg teknolojisi ne kadar gelismis yahu. Kalbinin tum kapakcik ve kulakciklarini ayiran membran dahil teker teker gosterdi. + seklinde, kirli kan ve temiz kan giris cikislarini rengine gore ayirmis. Bu isin icinde olmamiza ragmen agiz acik izledik esimle, minicik kalbi bu kadar hd kalitede nasil gosterebilir diye.Bir de ben tekmelerimi genelde sol kasik ustunde hissediyordum, ayaklarinin orada oldugunu tahmin etmistim. Meger kafasiyla atiyormus tum tekmeleri, usg esnasinda da kafa gecirdi. Favori pozisyonu o sekildeymis. Dedim cok da favorisi olmasin mazallah oraya kadar girmisken disari cikasi gelir erkenden.
Son olarak koca kafanin fotografini paylasayim. Doktor goz yapisi buyuk dedi ve sonra esimle bana bakip ''Anneye benzeyecek galiba'' dedi. Esim'' ben de malesef ona benzettim'' dedi, tabi ben pis pis siritiyorum bu arada.
Kisacasi Allah'a sukurler olsun guzel haberlerle evimize donduk. Darisi tum bekleyenlerin basina olsun.
tabi sana benzesin annesi, gözleri hele, ne güzel. sağlıkla gelsin inşallah. biz hala beklemedeyiz sabırsızlıkla, teker teker paylaşılıyor güzel bebişlerimizin fotoları, daha da sabırsızlanıyorum.
olbey Küçükken sling ile başlayıp kanguruyla devam edicez o zamana kadar para ayarlarım heralde pahalı olsada hem benim hem onun konforu olmadıkdan sonra zaten eziyete döner kanguru sanırım...fikir için çok teşekkürler bunların ekran fotosunu alıorum hep unuturum ne olur olmaz die...bide bişey sorcaktım cnm ya bu anne çantaları için bi önerin varmı jokerdeki fiyatları görünce dedim belki ebayde ucuzdur ama doları TL vurunca hesap gene aynı bunun hem dayanıklı ve uzun ömürlü olup 300 den aşağısı olanı yokmu Allah askına
Canım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?