Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
olbey canım bişey sorcam önerebilceğin sling ve kanguru çeşitleri varmı? İkisindende almak istiorum annem hep över bebeken ben almanyadan almışlar kuzenlerim bile kullandı kullanışlı heryere gidiosun diyip duruo banada almak şart oldu...ama hiç bi model hakkında fikrim yok...

Sling neko wrap. Dokumalara hic bakma kucuk bebekte cok zor baglaniyor. Kanguru kismi ergonomik olsun yeter. Butce ayirabiliyirsan boba 4g ya da ergo, daha uygun bisi bakarsan momfort yeterli. Piyasada varolan cogu bilindik marka ergonomik degil malesef

ajenjo benimde canın ara ara acıo göbek deliğim hatta kızarıyor, bende hep hareket edio heralde diyip duruodum
aynen canım kızarıyo benimki de. ebe de dedi hareketlerinden de olabilirmiş. bu bebişleri anlayamadım ben, bazı günler kıpır kıpır hiç durmuyorlar, bazı günler azıcık bişi hissedicem diye canım çıkıyor.

olbey Küçükken sling ile başlayıp kanguruyla devam edicez o zamana kadar para ayarlarım heralde pahalı olsada hem benim hem onun konforu olmadıkdan sonra zaten eziyete döner kanguru sanırım...fikir için çok teşekkürler bunların ekran fotosunu alıorum hep unuturum ne olur olmaz die...bide bişey sorcaktım cnm ya bu anne çantaları için bi önerin varmı jokerdeki fiyatları görünce dedim belki ebayde ucuzdur ama doları TL vurunca hesap gene aynı bunun hem dayanıklı ve uzun ömürlü olup 300 den aşağısı olanı yokmu Allah askına

Canım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize

selam kızlar
yoğunum bu aralar , eşimin iş yoğunluğu bizide etkiledi.
detaylıya girecekler vardı? geçmişe pek bakamadım, umarım iyi geçmiştir.

sağol canım ben de tam bu tarz bi kanguru arıyordum uygun fiyatlı. herhalde tercihim momfort olacak. umarım ergonomik bir üründür çünkü ben bebek arabasından ziyade kanguru kullanacağıma eminim. ama bütçem de sınırlı. sitesine baktım 155tl diyor, yani benim için iyi bir fiyat. arkadaşımdan bir kanguru gelmişti 2. el ama ergonomik bulmadım.

heyecanla seni bekliyoruuuzzz hayırlı haberlerle gel inşallah
Günaydın canım benim hadi güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
umarım her şey yolunda olur haberlerini bekliyoruz
Merhaba kizlar... Dunku detaylinin sonuclarini bugun cd ile birlikte aldigim icin sonuclari alip size haber vermek istedim. Bebek gayet iyi masallah.Kiz oldugu da %100 kesinlesti, hatta rahmi olusmus minnosun minik minik yumurtalar bile uretmeye baslamis. :) 20+3 gunluk ve 352 gr olmus. Tum olcumleri gunuyle uyumlu cikti. Yalniz ben hem Turkiye` de hem burada doktora gittigim icin iki farkli takvimim vardi. Tr` deki bebek bir hafta geriden gelmesine ragmen doktor adet tarihinden itibaren baslatmisti takvimimi. Burada da usg olcumlerine gore ilerliyorlar. Aradaki fark kapanmadi, gelisim geriligi degil tabi ama ona gore takvimimi ayarliyorum. Doktorum bundan boyle tamamen bizdeki takvime gore ilerleyelim dedi. Dikkatimi ceken, bu usg teknolojisi ne kadar gelismis yahu. Kalbinin tum kapakcik ve kulakciklarini ayiran membran dahil teker teker gosterdi. + seklinde, kirli kan ve temiz kan giris cikislarini rengine gore ayirmis. Bu isin icinde olmamiza ragmen agiz acik izledik esimle, minicik kalbi bu kadar hd kalitede nasil gosterebilir diye. Bir de ben tekmelerimi genelde sol kasik ustunde hissediyordum, ayaklarinin orada oldugunu tahmin etmistim. Meger kafasiyla atiyormus tum tekmeleri, usg esnasinda da kafa gecirdi. Favori pozisyonu o sekildeymis. Dedim cok da favorisi olmasin mazallah oraya kadar girmisken disari cikasi gelir erkenden.

Son olarak koca kafanin fotografini paylasayim. Doktor goz yapisi buyuk dedi ve sonra esimle bana bakip ''Anneye benzeyecek galiba'' dedi. Esim'' ben de malesef ona benzettim'' dedi, tabi ben pis pis siritiyorum bu arada.

Kisacasi Allah'a sukurler olsun guzel haberlerle evimize donduk. Darisi tum bekleyenlerin basina olsun.

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 106
tabi sana benzesin annesi, gözleri hele, ne güzel. sağlıkla gelsin inşallah. biz hala beklemedeyiz sabırsızlıkla, teker teker paylaşılıyor güzel bebişlerimizin fotoları, daha da sabırsızlanıyorum.

tabi sana benzesin annesi, gözleri hele, ne güzel. sağlıkla gelsin inşallah. biz hala beklemedeyiz sabırsızlıkla, teker teker paylaşılıyor güzel bebişlerimizin fotoları, daha da sabırsızlanıyorum.
Senin de guzel haberlerini alacagiz insallah canim.

Aslinda ne kadar uzun omurlu birsey gerektigi konusunda emin diilim. Ben oglumda ilk zamanlar fisher pricein baya buyuk bi cantasini kullandim. Cidden yedekler acemilik vs derken kucuk bi bavul tasiyosun yaninda :)) organize etmesi cok kolay bir cantaydi acemilikte cok yardimi oldu.

Ama bi sure sonra 4-5aylikken artik tasiman gereken seyler azaldigi icin skipp hop kullanmaya basladim. Onu da 1,5 yas civari biraktim.

Simdi buyuk bir kol cantasinin icinde bir goz yeter diye dusunuyorum :) Bir de cuzdan seklinde icinde islak mendil alt acma yedek bez tasinan setler var onlardan atarim cantama oldu bitti iste :))

Cok cok dayanikli bisi bakma yani. Severk kullanabilecegin fazla hantal olmayan bol gozlu bi canta yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…