Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın hanımlar. Salı günü bizim randevumuz vardı alışveriş telasından yazamadım. Oğluşumuz 400 gram olmuştu boyunu heyecandan sormayı unuttum. Doktorumuz ayrıntılı ultrason için iki yer önerdi. Biri resim vermiyor sadece inceleme yapılıyor fiyatı 150 lira biri resim veriyor fiyatı 230 lira. Ben çok kararsız kaldım hangisine gitsem ?

hangisi uzmansa ona git canım
fotoğraf çokta mühim değil.

benimde yegenımın bu bosuna para verip almayayım dedim ama kullanamazsak doğduktan sonra yenisini alacağım artık

en iyisini yapmışsın
kullanırsınız merak etme , bizim yiğen hep bunda uyudu.ama bana baya alçak geliyor birde heybetli olunca koltuk üstüne sığmıyor , benim kedide içine girmeye çalışır hep , o yüzden bize uymuyor canım :)

İkisi de uzman doktorum ben 150 olanı tavsiye ediyorum doktor çok iyi bir doktor tabi resim istemekte hakkın o yüzden bunu da veriyorum dedi en iyisi doktorun dediğine gitmek

ben resim beklentisiz gitmiştim sırf doktor bu konuda uzman diye sonunda çıkartıp birde resim verdi bana çok mutlu oldum.
teklif et belki verir senin gittiğinde.

Ay gerçekten mi inşallah verir bizimkiside gerce resimden daha çok sağlıklı olması önemli benim için ordan aglayarak çıkan anneler varmış Allah kimseye yasatmasın

Kizceme hala isim bulamadik. Arya diyodum esim istemiyo.. aklimda bi tek lena var baskada dusunuyorum bulamiyorum bi turlu

Gunaydin anneler,
topik te bir ayrintili ultrason telasi var :)
Cok sukur bu gunlerede gelindi.
Allah mutlulukla tamamina erdirsin hepimizin gebeligini Insallah .
Benimde ayrintili pazartesi, ilk gebeligimde dunyami basima yikmislardi, insallah bunda gule oynaya cikarim.
Heyecan, korku , merak ... :)
Hakkimizda hayirlisi.

Çok teşekkür ederim canım, Rabbim sana da hayırlı zamanda yine nasip etsin inşallah

Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Ben biraz okudum topiği ve kilo artı ayrıntılı ultrason mevzusuna denk geldim.

Bundan önceki hamileliğini 100 kiloyla hamile kalıp 5 kilo alarak bitirmiş biri olarak aranızda bir ilk olduğumu düşünüyorum :)
Fazla kiloluların hamilelikte daha az aldığını düşünüyorum ama az kilolu olup da az kilo almak çok daha güzel olur bence

Sonuç olarak, ne kadar kilolu olursak olalım Allahın nimetini üzerimizde tanıdığımızı unutmadan mutsuzluğa düşmeden ilerleyelim inşallah. Beni etraftan gelen yorumlar üzüyor ana yapabileceğim birşey yok. Ve dualarınızı bekliyorum doğum sonrasında fazla kilolarımla vermek için

Ayrıntılı ultrason konusunda ise sanırım bu şehirde ayrıntılı ultrason yapan bir hastane yok. Yani geçen sene yoktu Ankarada özel bir hastanede olmuştum. Yüzünü görmek çok güzeldi ama olmazsa olmaz da değil bu hamileliğimde. Çünkü uzak mesafeler gözümü korkutuyor

bir kızın mı vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum ben? en başından beri kız doğdu içime senin için ama her şeyden önemlisi sağlıklı olması. güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Günaydın güzel anneler nasılsınız Cilekkokusu12345 canm randovun saat kaçta heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini beni etiketler kaçırmak istemiyorum:))

Saat 9daydı Cilekkokusu12345 nun randevusu merakla bekliyorum valla haberini sağlıklı olsun kuzu herşeyden önce tabi
Selam annelerr iyisiniz insallah ,,, sukur detayli ultrasyonum oldu cok sukur hersey yolundaymis cinsiyetinide yüzde 90 ihtimalle erkek dedi gerci gorulmuycek gibi degildi bacagi acik di 102 ekran plazmadan izledik cok sukur bende ogrendim artik, ,, rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin

merhaba
bende demin buna baktım.siz neden bu ürünü tercih ettiniz.şuan kararsızım.acaba titreşimli olanlarıda var.buda çok hoşuma gitti.sizin ve diğer terübeli annelerin fikrini alırsam çok sevinirim.

valla arkadaşlar kilo alma olayı tamamen bünye meselesi. ben de ilkinde 60 tan 83 84 e çıktım.toplam 24 kg aldm. şimdi 22 haftada 64ten 72 y1-72 ye çıktım yine az almadım yani başkalarına göre...
Herkese günaydın, arkadaşlar 2-3 kg aldım yazınca utancımdan yazamıyordum ben de63- 64 kg ile hamile kaldım, şu anda 70,5 kiloyum, bu gidişle sonumdan korkuyorum, şort, etek giyenleri gördükçe kafaya takmaya da başladım, yaz geliyor, yürüyüşe başladım veririm diyorum ama yine de moralimi bozmuyor değil, napalım miniklerimiz sağlıklı doğsun da veririz bir şekilde

çok sevindim canım, sağlıkla gelsin bamyalı

öğrenmeyen kalmadı artık o zaman?

bizimde 2 hafta sonrada şimdiden korkuyorum işalah budada sorunsuz geçer seninkide umarım sorunsuz problemsiz geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…