Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın güzel anneler tatlı bebisler
Ben de bugun kismetse bebelerimi göreceğim
Sağlık haberleriyle dönmek nasip olur insaallah. 1 haftadır öksürükten bitap düştüm antibiyotik falan kar etmedi. Oksururken kuzularima birsey olacak diye odum kopuyorBakalım doktorcuğum ne diyecek. Rabbim cumlemizi korusun...

Cnm günaydın bebeklerinden güzel haberlerle dön inşallah :) Cansun bey detaylı usg yapıyor mu seninkini kendisi mi yaptı perinatolog olduğu icin aklıma ilk o geldi detaylı icin gitmek istiyorum

Cnm günaydın bebeklerinden güzel haberlerle dön inşallah :) Cansun bey detaylı usg yapıyor mu seninkini kendisi mi yaptı perinatolog olduğu icin aklıma ilk o geldi detaylı icin gitmek istiyorum
Amin canım benim. Bu haftaki kontrolumde detaylı için de randevu vereceğini söylemişti. Kendisi yapacak nasipse. Bilgisine tecrübesine ve ilgisine çok güveniyorum tavsiye ederim canım.

gerçekten bende kontrol edemiyorum bide evdekiyle dr un ölçümü yarım kilo farkediyor sanırım dr un ki dogrudur , zaten artık iş dönüşü yürüyüş yapmam lazım yoksa duba olurum :)

Amin canım benim. Bu haftaki kontrolumde detaylı için de randevu vereceğini söylemişti. Kendisi yapacak nasipse. Bilgisine tecrübesine ve ilgisine çok güveniyorum tavsiye ederim canım.
Tşk ederm cnm ben de cok güveniyorum arayıp randevu alırım burda radyoloji uzmanı 3 dk baktı içime sinmedi en iyisi uzmanına gitmek

herkese günaydın..:) biz de dün 3lü sonuçlarımızı aldık her şey yolunda çok şükür Allah herkese iyi haberler almayı nasip etsin inşallah takip ediyorum grubumu bi de ben ilk defa bu sabah yataktan tam kalkacakken pitpittan daha kuvvetli bi şekilde kızımın hareketini hissettim tam bir oynamaydı elimle bile hissettim muhteşem bi şeydi güne böyle başladım

kakule71 en kısa zamanda bir doktora git ve dişini yaptır canım ilk gebeliğimde çok çektim. hiç bekleme git yaptır ben yaptırmıştım

:) benden birini duydum burda şükür ben de 10 kilo aldım yaaa( ama hamileyim diye fazladan bi şeyler yiyim diye çabalamıyorum ama 10kilo aldım gene de üzgünüm biraz az alsam keşke ama elimden bi şey gelmiyo rejim yapamam sonuçta inşallah doğumdan sonra veririm valla ben 80 kilo ile hamile kaldım zaten kiloluydum ama az kilo almadm şişmanlar az alıyo diyolar ya :) bünyeyle alakalı bence vücudun kilo almaya müsaitliğiyle Allah sağlık versin cemi cümlemize... ne diyim ..

valla arkadaşlar kilo alma olayı tamamen bünye meselesi. ben de ilkinde 60 tan 83 84 e çıktım.toplam 24 kg aldm. şimdi 22 haftada 64ten 72 y1-72 ye çıktım yine az almadım yani başkalarına göre...

Dun doktora gittim, kizimi gördüm. 2 haftada 1 kilodan fazla almisim ama doktor cok normal dedi. En az 15 kilo alman gerekir, kilo almazsan sorun var diye dusunurum dedi. Icimi rahatlati. Kilo problem degil rahat ol dedi. Toplamda 4 kilo almış oldum.

günaydın kızlar
e-bebekte bugün chicco ürünlerinde indirim var , benim istediğim anakucağıda indirimde lakin sepete attığımda fiyatı indirimsiz geçiyor , bir yerde açıklamada görmedim sizin bu konuda bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…