- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Hakkaten ya annem de öyle söyledi pert olmuş evde yatıyor hepsi.ben de burada hastalandım. Burada kış başlamış çorap üstüne patik giyecek kadar olmuş hem de.
Keseden gelse haşır haşır gelmesi lazım. İçini ferah tut her şey yolundadır inşallah.Keşke telefonla ulaşabilsem ama ulaşamıyorum kendine. Keseden gelen bi sıvıysa diye de çok tedirgin oldum
Sağol canım. Aynen ya İzmir' in şu pis havası olmasa aşık olunur da nazar bozuyor işte :)Ene geçmiş olsun
Az önce kalın hırkayla çıktım yandım, hırkayı çıkardım dondum
Bu izmirin havasına kaba bir tabir uydurmuşlar ya, aynen doğru
Kesinlikle. Gün aşırı yarımşar saat tempolu yürüyüş psikoloji açısından da çok rahatlatıyor. Yaşadığı yer yürümeye müsait olmayanlar için de hamile yogasını öneririm. Ben yürümeye fırsat bulamadığım günlerde yapıyorum. Daha çok başında olmama rağmen çok faydasını görüyorum.ayrıntılıya gittiğim doktorum , sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı bir doğum için en önemli şeyin 'hareket ve sağlıklı beslenme' olduğunu söyledi kızlar.
riskli bir durum yoksa en az yarım saat yürüyüş yapılmalı
Balık etliysen almazsin canm emin olYandas buldum kendimeama ben 2 kilo almisim
Zayifsa olabilir zayıf insanlar daha çok alıyor geneldeInsanin hamile kalmadan onceki kilosuna göre degisir. Bence de 7-8kilo iyi keske o kaadar alsam ben de. Cok fazlam vardi cunku dogum oncesi
Sen sadece balik etliymissin. Cok fazlam yokmus
. Tabi herkes kendine gire konuşuyor o yuzden bana normal geldi :))
Herkesin bunyesi farkli olur. 6 kilo cok degil mi demek.. kiz almis iste napsin :) hamilelik bu olur oyle seyler. Sen masallah butun hamileligi 6 kiloyla tamamlamissjn keske bana da oyle olsa..
Ben kolay aliyorum ama kolay veremiyorum metabolizmam da biraz yavas calisiyor olcturmustum zamaninda. O yüzden benim almak istememem
İnşallah cnm sağolKeseden gelse haşır haşır gelmesi lazım. İçini ferah tut her şey yolundadır inşallah.
Bende sağlıksız şeylerden uzak duruyorum ama mesela ekmek yemeği seviyorum o da kilo yaptığı için yememem gerekirmiş, ayrıca benim hiç mide bulantım olmadı onun için ilk 3 ay da 3 kilo aldımBak ben kendimi soyliyim sana moral olsjn :))
72.8 le hamile kaldim ben dusun :))
Bu sabah tartildim 75.1 ciktim ki ilk aylarda bi iki kilo vermistim bu 4. Ve 5. Aylarda birden aldim. Artik cok dikkat etmek istiyorum. Kastım az yemek degil hep saglikli olmasi lazim. O zaten normali kilo sorunu olmasa da
Ben doruk hastanesinde özlem hanima gidiyorum. 10 ay bekledik bebisim icin. Baslarda baharda bir doktora gitmistim testlere bakip direk asilama yada tup bebek dediler. Cok sinir oldum daha sonra ozlem hanima gittim o ay klomen verdi ve hamile kaldim. Sonra da ona devam ettim. Memnunum ama hastaneden ayrildi bu ay. Artik muaynehanesine devam edecegim. Berkinden baska hamile giyim satan yer bulamadim valla. Bebisin kiyafetlerinin cogunu bandirmadan aldim canim. Kalanlari burdan tamamlicam artikDoktorumu bir ay önce değiştirdim. Serbülent Orhaner'e gidiyorum. Aslında Tüp bebekçiymiş ama bir aydır ben çok memnun kaldım kendisinden.
Ben daha hiç alış veriş yapmadım da sağdan soldan hediyeler gelmeye başladı. Sağlıklı ürünler konusunda biraz fazla takıntılıyım. Kapalı çarşı'da bir sürü bebek firması var. Artık yavaş yavaş oralardan almayı düşünüyorum.
Hamile kıyafetlerimi setbaşı ünlü caddedeki Berkin Giyim den alıyorum.
Senin doktorun kim?
Uzulme canim bende 1 ay oncesine kadar oyleydim. Sanciyla doktora gittim kasilmalarin olmus bebek asagida dedi doktorum. Gunde 2 tane progestan ve haftada bir proluton depot kullandim. 3 hafta hic birsey yapmadan yattim. Cok sukur bu kontrolde doktor hersey yolunda dedi. Sende dikkat et kendine muhakkak yat dinlen yoksa gecmez. Cunku ben haftada 1 gun bile disari ciksam o gunun aksaminda agrilarim oluyordu. Muhakkak yatmayi ihmal etme. Gecmis olsunKızlar nasılsınız? Bende kontrole gittim detaylı haftaya yapılacak ama bebek aşağıdaymış bide rahim ağzı uzunluğu kısaymış o yüzden iğne ve progestan verdi erken doğum olmaması için sürekli yatacaksın dedi çok moralim bozuk
Özlem hanim in adini cok duydum. Gidenler cok memnun. Berkin den baska yer yok zatenBen doruk hastanesinde özlem hanima gidiyorum. 10 ay bekledik bebisim icin. Baslarda baharda bir doktora gitmistim testlere bakip direk asilama yada tup bebek dediler. Cok sinir oldum daha sonra ozlem hanima gittim o ay klomen verdi ve hamile kaldim. Sonra da ona devam ettim. Memnunum ama hastaneden ayrildi bu ay. Artik muaynehanesine devam edecegim. Berkinden baska hamile giyim satan yer bulamadim valla. Bebisin kiyafetlerinin cogunu bandirmadan aldim canim. Kalanlari burdan tamamlicam artik
Hiç bozma moralini, en kısa zamanda güzel haberlerini duyacağız inşallah, dua et, Allaha emanet meleklerimiz.elimde değil işte canım ya ihtimali bile can sıkıcı bu test sonucuna göre renkliyi erkene alcaz dedi doktor bakalam bu hafta halledersem hemen gidicm doktora umarım iyidir bebeğimm
Ben de asagida hissediyorum hatta bu ctesi dr randevum var gidince sorucam. Gerci olmasi gerekenden asagidaysa soyler zaten de..Kızlar bebişiniz göbişinizin neresinde? Benimki çok aşağıda sanırım
Hayirli olsun simdidennKızlar merhaba bende nasip olursa eylülde anne olacağım. Birkaç gündür karnımda ince ince kıpırtı var sanki o kıpırtıdan sonra kaşınma hissi duyuyorum sizdede oluyor mu?
Canım bende böyle bir soru soracaktm sizlere benim bebiste çok solda sanki böbreklerimin yanında o derece solda hareketlerinde hep orda doktor muanesinde de orda buluyor kızım böyle değildi ama sorcam bu sefer doktoraKızlar bebişiniz göbişinizin neresinde? Benimki çok aşağıda sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?