Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hakkaten ya annem de öyle söyledi pert olmuş evde yatıyor hepsi. ben de burada hastalandım. Burada kış başlamış çorap üstüne patik giyecek kadar olmuş hem de.

Ene geçmiş olsun
Az önce kalın hırkayla çıktım yandım, hırkayı çıkardım dondum
Bu izmirin havasına kaba bir tabir uydurmuşlar ya, aynen doğru

Kesinlikle. Gün aşırı yarımşar saat tempolu yürüyüş psikoloji açısından da çok rahatlatıyor. Yaşadığı yer yürümeye müsait olmayanlar için de hamile yogasını öneririm. Ben yürümeye fırsat bulamadığım günlerde yapıyorum. Daha çok başında olmama rağmen çok faydasını görüyorum.

Zayifsa olabilir zayıf insanlar daha çok alıyor genelde

Bence bu kilo olayı kişiden kişiye değişim gösteren bişey doktorlar ortalama 12/15 diolar ama vücud yapısına göre değişiyor... Üstelik ben bu işte sadece vücud deil yaşında büyük önem taşıdıgını düşünüorum 30un altındaki bayanlara bakarsanız genellikle göbek ve kalçadan alıp tamamlıolar hamileliklerini metabolizması yavaşlayanlar kalca kol bacak vs gidio,eğerki daha önce 12/15 kiloyuda almamışsa çatlaklarda boy gösteriyor vücud müsaitse...bol su bol yürüyüş hepimizin hem zihnine hem bedenimize mutlaka iyi gelcek...ayrıca bi ark yazmıs 30 kiloya yakın almış valla maşallah diorum süperde vermişssin..

Bende sağlıksız şeylerden uzak duruyorum ama mesela ekmek yemeği seviyorum o da kilo yaptığı için yememem gerekirmiş, ayrıca benim hiç mide bulantım olmadı onun için ilk 3 ay da 3 kilo aldım Aslında çok istikrarlı bir kilo alışım var ilk 3 aya 3 kilo sonraki aylara da 2 şer kilo vermiştim kendimce toplamda 15 kilo oluyor vucut kilo indeksime göre 16 kiloya kadar normal diyor bende ona uyuyorum Ayrıca hareket etmek kilo alım hızını yavaşlattıyor yaz da geliyor artık gezerim bol bol sahilde

Ben doruk hastanesinde özlem hanima gidiyorum. 10 ay bekledik bebisim icin. Baslarda baharda bir doktora gitmistim testlere bakip direk asilama yada tup bebek dediler. Cok sinir oldum daha sonra ozlem hanima gittim o ay klomen verdi ve hamile kaldim. Sonra da ona devam ettim. Memnunum ama hastaneden ayrildi bu ay. Artik muaynehanesine devam edecegim. Berkinden baska hamile giyim satan yer bulamadim valla. Bebisin kiyafetlerinin cogunu bandirmadan aldim canim. Kalanlari burdan tamamlicam artik

Uzulme canim bende 1 ay oncesine kadar oyleydim. Sanciyla doktora gittim kasilmalarin olmus bebek asagida dedi doktorum. Gunde 2 tane progestan ve haftada bir proluton depot kullandim. 3 hafta hic birsey yapmadan yattim. Cok sukur bu kontrolde doktor hersey yolunda dedi. Sende dikkat et kendine muhakkak yat dinlen yoksa gecmez. Cunku ben haftada 1 gun bile disari ciksam o gunun aksaminda agrilarim oluyordu. Muhakkak yatmayi ihmal etme. Gecmis olsun

Özlem hanim in adini cok duydum. Gidenler cok memnun. Berkin den baska yer yok zaten defacto ve waikiki bir iki pantalon denk geldi idare eder.

Çarşıda bebek kiyafetleri satan cok magaza var ben de oralarda dolasicam artik

elimde değil işte canım ya ihtimali bile can sıkıcı bu test sonucuna göre renkliyi erkene alcaz dedi doktor bakalam bu hafta halledersem hemen gidicm doktora umarım iyidir bebeğimm
Hiç bozma moralini, en kısa zamanda güzel haberlerini duyacağız inşallah, dua et, Allaha emanet meleklerimiz.

Kızlar merhaba bende nasip olursa eylülde anne olacağım. Birkaç gündür karnımda ince ince kıpırtı var sanki o kıpırtıdan sonra kaşınma hissi duyuyorum sizdede oluyor mu?

Kızlar bebişiniz göbişinizin neresinde? Benimki çok aşağıda sanırım
Ben de asagida hissediyorum hatta bu ctesi dr randevum var gidince sorucam. Gerci olmasi gerekenden asagidaysa soyler zaten de..

Kızlar merhaba bende nasip olursa eylülde anne olacağım. Birkaç gündür karnımda ince ince kıpırtı var sanki o kıpırtıdan sonra kaşınma hissi duyuyorum sizdede oluyor mu?
Hayirli olsun simdidenn
Ben de hic olmadi kasinti gibi ama herkeste farkli olabilir

Kızlar bebişiniz göbişinizin neresinde? Benimki çok aşağıda sanırım
Canım bende böyle bir soru soracaktm sizlere benim bebiste çok solda sanki böbreklerimin yanında o derece solda hareketlerinde hep orda doktor muanesinde de orda buluyor kızım böyle değildi ama sorcam bu sefer doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…