- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Allah razı olsun cnm evet ya ben kalmisdim ogrenmeyen sukur ogrendim bndeçok sevindim canım, sağlıkla gelsin bamyalı
öğrenmeyen kalmadı artık o zaman?
Herkese günaydın, arkadaşlar 2-3 kg aldım yazınca utancımdan yazamıyordum ben de63- 64 kg ile hamile kaldım, şu anda 70,5 kiloyum, bu gidişle sonumdan korkuyorum, şort, etek giyenleri gördükçe kafaya takmaya da başladım, yaz geliyor, yürüyüşe başladım veririm diyorum ama yine de moralimi bozmuyor değil, napalım miniklerimiz sağlıklı doğsun da veririz bir şekilde
Ben bilmiyorum valla. İki aydır kontrollerde öğrenirim diye gidiyorum, göstermiyor. Kıza benziyor dediler ama bugün öğleden sonra gidicem. Öğrenirim inşallah =)çok sevindim canım, sağlıkla gelsin bamyalı
öğrenmeyen kalmadı artık o zaman?
Selam annelerriyisiniz insallah ,,, sukur detayli ultrasyonum oldu cok sukur hersey yolundaymis cinsiyetinide yüzde 90 ihtimalle erkek dedi gerci gorulmuycek gibi degildi bacagi acik di 102 ekran plazmadan izledik cok sukur bende ogrendim artik, ,, rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin
Veee beklenen haber nihayet geldiSelam annelerriyisiniz insallah ,,, sukur detayli ultrasyonum oldu cok sukur hersey yolundaymis cinsiyetinide yüzde 90 ihtimalle erkek dedi gerci gorulmuycek gibi degildi bacagi acik di 102 ekran plazmadan izledik cok sukur bende ogrendim artik, ,, rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin
Hadi gozun aydin saglikla gelsin oglusunSelam annelerriyisiniz insallah ,,, sukur detayli ultrasyonum oldu cok sukur hersey yolundaymis cinsiyetinide yüzde 90 ihtimalle erkek dedi gerci gorulmuycek gibi degildi bacagi acik di 102 ekran plazmadan izledik cok sukur bende ogrendim artik, ,, rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin
Evet masallah erkekler cogunlukdaVeee beklenen haber nihayet geldigözünüz aydın canım, hayırlı olsun minik prens, bir erkekimiz daha geliyor
sağol canım, süt verme döneminde hızlı veriliyormuş, bakalım sporla filan halledeceğiz inşallah, bebişlerimiz sağlıklı olsun, doğumlarımız güzel geçsin, kucaklarımıza alalım hayırlısıyla, bir de çatlamayalım da inşallah, fazla kiloları da hallederiz bir şekilde inşallahbozma canım moralini elbet verilir :)
Allah razı olsun cnm hepimiz saglikla alalim insallahHadi gozun aydin saglikla gelsin oglusun
merhaba
bende demin buna baktım.siz neden bu ürünü tercih ettiniz.şuan kararsızım.acaba titreşimli olanlarıda var.buda çok hoşuma gitti.sizin ve diğer terübeli annelerin fikrini alırsam çok sevinirim.
4Moms Mamaroo 3.0 App Ev Tipi Anakucağı - Plush Designermerhaba
bende demin buna baktım.siz neden bu ürünü tercih ettiniz.şuan kararsızım.acaba titreşimli olanlarıda var.buda çok hoşuma gitti.sizin ve diğer terübeli annelerin fikrini alırsam çok sevinirim.
Ayyyyy çoook sevindim canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah turnayı gözünden vuranlardansn 1 kız 1 oğlan ohh MissSelam annelerriyisiniz insallah ,,, sukur detayli ultrasyonum oldu cok sukur hersey yolundaymis cinsiyetinide yüzde 90 ihtimalle erkek dedi gerci gorulmuycek gibi degildi bacagi acik di 102 ekran plazmadan izledik cok sukur bende ogrendim artik, ,, rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin
sağol canım, süt verme döneminde hızlı veriliyormuş, bakalım sporla filan halledeceğiz inşallah, bebişlerimiz sağlıklı olsun, doğumlarımız güzel geçsin, kucaklarımıza alalım hayırlısıyla, bir de çatlamayalım da inşallah, fazla kiloları da hallederiz bir şekilde inşallah
Allah razı olsun cnm evet ya ben kalmisdim ogrenmeyen sukur ogrendim bnde
Ben bilmiyorum valla. İki aydır kontrollerde öğrenirim diye gidiyorum, göstermiyor. Kıza benziyor dediler ama bugün öğleden sonra gidicem. Öğrenirim inşallah =)
kızlar selamm haftasonu istanbula gideceğim alışveriş için lohusa gecelik takımı, bebeğim için takım vs birde süsler hediyelik mumlar vs istanbulu çok bilmiyorum bilen alışveriş yapan varmı yardımcı olacak varmı nerelere gideyim başka gidemeyeceğim
Selam kızlar, benimde yarın detaylım var. Acaba erken mi gidiyorum diye aklimda bir soru isareti var. 19+6 olucam yarın. Kendi doktorum 3 hafta sonraya al demisti en son gittigimde. Emin olamayip what's up tan yazmistim, 19+6 da randevu aldim uggun mu diye, uygun yazmisti. Acibadem'e gidiyorum sirf iki kere perinatalog'a para verelim diye mi acaba erken gonderiyor diye aklima gelmiyorda degil. Gerci bebegimin gelisimi 1 hafta ondeydi en son ondan mi acaba ya da? Gorusu olan var mi?
Ayyy sende mi inan bende oyleyim gözümü açar açmaz mutfağa koşup süt iciyorum dolap değişik peynir ve yoğurt çeşitleriyle doldurdum hiç bıkmıyorumErkek anneleri elinde nutella kavanozuyla gezermiş biz de krem peynir kavonozuyla geziyoruzbu bebiş bunca kalsiyumu napacak bilmiyorum,yoğurt peynir ayran sütten bebeğim annesi gibi beyaz peynir renginde doğacak herhalde
Evet Canim kizimin haberi var cok mutlu cok istiyordu ve annecim erkek olucak diyordu, ,, cocugun icine dogmusdu yaniçok sevindim canım , kızının haberi var mı?
seninde benim gibi olmuş bir erkek bir kız dediler en son erkek çıktı ayrıntılıda :)
sağlıkla gelsinlerde kızın erkeğin farkı yok bu devirde.
klasiktir eminönü havuzlu handa herşey bulunur canım.anadolu tarafındakileri bilmiyorum.
bende 19+6 girdim canım
sadece kalbini pek incileyemediği için 2 hafta sonraya yine randevu verdi. 19+6 küçük değil helede önden gidiyorsa senin ki.
ayrıca kızımda 17+3 te girmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?