Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

bozma canım moralini elbet verilir :)

çok sevindim canım, sağlıkla gelsin bamyalı

öğrenmeyen kalmadı artık o zaman?
Ben bilmiyorum valla. İki aydır kontrollerde öğrenirim diye gidiyorum, göstermiyor. Kıza benziyor dediler ama bugün öğleden sonra gidicem. Öğrenirim inşallah =)

hayırlı olsun canım oğlun sağlıklı gelsin işalah

Veee beklenen haber nihayet geldigözünüz aydın canım, hayırlı olsun minik prens, bir erkekimiz daha geliyor

kızlar selamm haftasonu istanbula gideceğim alışveriş için lohusa gecelik takımı, bebeğim için takım vs birde süsler hediyelik mumlar vs istanbulu çok bilmiyorum bilen alışveriş yapan varmı yardımcı olacak varmı nerelere gideyim başka gidemeyeceğim

Hadi gozun aydin saglikla gelsin oglusun

bozma canım moralini elbet verilir :)
sağol canım, süt verme döneminde hızlı veriliyormuş, bakalım sporla filan halledeceğiz inşallah, bebişlerimiz sağlıklı olsun, doğumlarımız güzel geçsin, kucaklarımıza alalım hayırlısıyla, bir de çatlamayalım da inşallah, fazla kiloları da hallederiz bir şekilde inşallah

merhaba
bende demin buna baktım.siz neden bu ürünü tercih ettiniz.şuan kararsızım.acaba titreşimli olanlarıda var.buda çok hoşuma gitti.sizin ve diğer terübeli annelerin fikrini alırsam çok sevinirim.

canım ben bayadır bu ürünlere baktım , bir çoğuna mağzalarda inceledim en çok kullanışlı bu geldi bana
koltuğa koyduğumda bebek göz hizasında olucak , tüm kılıfları yıkanıyor , 3 kademeli yatıyor , benim evdeki diğer fırlamalar buna binme gibi bir teşebbüste bulunmayacaklar. aracım olduğu için devamlı oto koltuğu tipi ana kucağımı arabada bırakıcağım , chicconun ürünüde çok kolay bagajın altına sığacak tipte dümdüz yatıyor.ha birde oto ana kucağında benim kızın göbeğini attırıp yere iniyordu devamlı kemerini kollarından tutturmak hoş değilde, chicconun ürününde göbek attırıp aşağa inmesi zor.gerçi kızım kadar hareketli olmamasını diliyorum :)
ben bu şekilde düşünüp aldım canım
hatta birde relax pocket vardı aklımda ama onun minderi rahat gözükmedi gözüme.

Selam kızlar, benimde yarın detaylım var. Acaba erken mi gidiyorum diye aklimda bir soru isareti var. 19+6 olucam yarın. Kendi doktorum 3 hafta sonraya al demisti en son gittigimde. Emin olamayip what's up tan yazmistim, 19+6 da randevu aldim uggun mu diye, uygun yazmisti. Acibadem'e gidiyorum sirf iki kere perinatalog'a para verelim diye mi acaba erken gonderiyor diye aklima gelmiyorda degil. Gerci bebegimin gelisimi 1 hafta ondeydi en son ondan mi acaba ya da? Gorusu olan var mi?

merhaba
bende demin buna baktım.siz neden bu ürünü tercih ettiniz.şuan kararsızım.acaba titreşimli olanlarıda var.buda çok hoşuma gitti.sizin ve diğer terübeli annelerin fikrini alırsam çok sevinirim.
4Moms Mamaroo 3.0 App Ev Tipi Anakucağı - Plush Designer
bu çok fazla öneriliyo hatta forumda konusu bile var çok kullanışlıymış biraz pahalı ama biz düşünüyoruz almayı baya bi övülüyo

Ayyyyy çoook sevindim canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah turnayı gözünden vuranlardansn 1 kız 1 oğlan ohh Miss

kesinlikle öyle zaten bayanlar olarak her dönem genelimiz diyet yaparız dikkat ederiz bari hamileleikte rahat olalım :)

Allah razı olsun cnm evet ya ben kalmisdim ogrenmeyen sukur ogrendim bnde

çok sevindim canım , kızının haberi var mı?

Ben bilmiyorum valla. İki aydır kontrollerde öğrenirim diye gidiyorum, göstermiyor. Kıza benziyor dediler ama bugün öğleden sonra gidicem. Öğrenirim inşallah =)

seninde benim gibi olmuş bir erkek bir kız dediler en son erkek çıktı ayrıntılıda :)
sağlıkla gelsinlerde kızın erkeğin farkı yok bu devirde.

klasiktir eminönü havuzlu handa herşey bulunur canım.anadolu tarafındakileri bilmiyorum.

bende 19+6 girdim canım
sadece kalbini pek incileyemediği için 2 hafta sonraya yine randevu verdi. 19+6 küçük değil helede önden gidiyorsa senin ki.
ayrıca kızımda 17+3 te girmiştim.

Erkek anneleri elinde nutella kavanozuyla gezermiş biz de krem peynir kavonozuyla geziyoruz bu bebiş bunca kalsiyumu napacak bilmiyorum,yoğurt peynir ayran sütten bebeğim annesi gibi beyaz peynir renginde doğacak herhalde
Ayyy sende mi inan bende oyleyim gözümü açar açmaz mutfağa koşup süt iciyorum dolap değişik peynir ve yoğurt çeşitleriyle doldurdum hiç bıkmıyorum

Evet Canim kizimin haberi var cok mutlu cok istiyordu ve annecim erkek olucak diyordu, ,, cocugun icine dogmusdu yani

bende 19+6 girdim canım
sadece kalbini pek incileyemediği için 2 hafta sonraya yine randevu verdi. 19+6 küçük değil helede önden gidiyorsa senin ki.
ayrıca kızımda 17+3 te girmiştim.[/QUOTE]

İçimi rahatlattın teşekkür ederim canım. İnş yarın güzel geçer. Korku ve heyecan var şuan bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…