Oglum 2.614 dogdu. Bunda da damar toparlamazsa benzer hatta daha dusuk bir dogum kilosu gelebilir dedi. Saglikli olsun icerde zamanini tamamlasin da kilo bi sekilde cikinca toparliyor. Oglumda cok zorlandik reflu vs vardi ama cok sukur bugune geldik.
Allah saglikla kavusmayi nasib etsin insallah. Acilacak o damar ben oyle inaniyorun. Bu kez 3 kilonun ustunde olacak hayirlisiyla evladim :) Tutmaya korkmayacagim insallah.
günaydın cnm dün çok yorgundum isyanlardaydım. yeni güne umutla başladım. işler hala yoğun ama ben bu bebek için çok bekledim. kilolu , yorgun fln ama bebeklere sağlıkla kavuşalım
Canm yaa gerçekten çok zor çalışmak, nasıl bir işte çalışıyorsun bilmiyorum ama bende çalışıyorum çok yoğun olmuyorum ama ona rağmen yemek işini benden çok eşim düşünüyor, mutfakla genelde o ilgilenir her hafta eve temizliğe gelen biri var ama ben yine de yorgunum sanırım benim ki biraz tembelliğe kaçıyortüm gün çalışan özellikle ayakta kalan annelere Allah kolaylık versin
günaydın cnm. bende hamilelikten önce sıfır şeker, alkali yok organik beslenme hayallerim vardı şu an yoldayım ve simit çay kahvaltım, öğle arazide ekmek arası bişeyler akşama evde yemek yokbakim kismi icin diil ama yediklerine dikkat etme herseyi duzenli yeme kisminda ben bu gebelikte sinifta kaldigimi hissediyorum. oglumda inanilmaz disiplinliydim bunda bi o kadar kotu gidiyo yemek olayi. kilo konusunda sorun yok ama yeterince dogru beslenememek benim takintim su an
Doktor testi yaptırdığım yere gönderdi birazdan gideceğim genetik kan tahlilini ilk kez duydum doktora soracağım sabahı zor yaptimSınır değerlerin altında mı çıktı? 3 lu testin güvenilirliği 2 li teste gore az. Testte sonuc pozitif ciksa bile bebegin sorunlu olma ihtimali cok dusuk. Genetik kan tahlili diye bir sey var ondan yaptırabilirsin. Doktor ne onerdi?
ohh ne güzel gez eşinle. benim 3 saat yolum var işte de hep ayakta akşam tek istediğim ayaklarımı uzatıp yatmak oluyor. birde elime dondurma verseler benden mutlusu olmuyor. gezme bizde hayal eşim isyan ediyor bazen çünkü konuşurken bir anda uyuyormuşumKafadaki planlar, alınan kararlar başka, uygulamalar maalesef bambaşka oluyor canım ... Biz de bir haftadır eşimle tiyatro festivallerini kaçırmayalım diye, her akşam dışarıdayız, güya 15 nisan itibariyle peynirli , tavuklu yeşil salatalara geçecektim, ohooo her akşam dışarıda Allah ne verdiyse yiyorum, ayranımı eksik etmiyorum, süt içiyorum, yoğurt yiyorum, akşam meyvemi mutlaka yiyorum, neredeyse sepetle hem deama ana öğünleri biraz abartabiliyorum iş yerinde de yoruluyorum, hamileyim ben deyip şımarma hakkımı sanırım akşam yemeğinde kullanıyorum
Aynen canm bende çok bekledim hamile kaldığımı öğrendiğimden beri dünyam daha farklılaştı. Önceden mutlu bir insandım ama şimdi iki katı mutluyum nazar değdirmiyeyim kendime çok güzel bir hamilelik geçiriyorum. Hep eşimde bende çok istedik geç geldi onun için diye düşünüyoruz. Allah bir şekilde kolaylığını veriyorgünaydın cnm dün çok yorgundum isyanlardaydım. yeni güne umutla başladım. işler hala yoğun ama ben bu bebek için çok bekledim. kilolu , yorgun fln ama bebeklere sağlıkla kavuşalım
ben çalışmadan yapamam zaten çalışan annenin kızıyım ama bazen yol ve iş o kadar yorucu oluyor ki şöyle 5 dk uzanmak istiyorum. işte o zaman evdekileri çooooook kıskanıyorumçok normal vakit geçiricek yer arıyorlar
belkide onlarda içinden çalışsamda vakit geçse diyordur.
doğumdan sonra çalışıcak mısın bilmiyorum ama ben kızımda 4. aydan sonra işe döndüm , o gün bildiğim birşeyle uğraşmak 4 aydır kilitli kapı kızımla uğraşmaktan daha kolay ve zevkli gelmişti :)))
anlıycağan şuan böyle düşünüyorsun belki yarın iyi ki de yapmışım diyeceksin.
Canm cilekkokusu randovunsu erkene aldı dün gitti bir sorun yokmuş pipiliyi gormus sonunda :)))Cilekkokusu12345 bugun senin gunun :)) seninle birlikte bende gun saydim
hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
Öyle bir şey varsa benim kız pipisiyle doğacak teyzesi.Erkek anneleri elinde nutella kavanozuyla gezermiş biz de krem peynir kavonozuyla geziyoruzbu bebiş bunca kalsiyumu napacak bilmiyorum,yoğurt peynir ayran sütten bebeğim annesi gibi beyaz peynir renginde doğacak herhalde
Aaaa cok sevindimCanm cilekkokusu randovunsu erkene aldı dün gitti bir sorun yokmuş pipiliyi gormus sonunda :)))
Allah yardımcın olsun canım. 2 li 3 lü testler kesin sonuç vermiyor. Dediğim gibi sonuç pozitif çıksa bile bebeğin sorunlu olduğunu göstermiyor.Doktor testi yaptırdığım yere gönderdi birazdan gideceğim genetik kan tahlilini ilk kez duydum doktora soracağım sabahı zor yaptim
Günaydın arkadaslar bugün devlet hastanesine giyyim 19 haftaligiz dr kiz dedi. Kendi doktorum özel muayenehanesi var 18 haftaliktik dr kesin erkek dedi hatta gösterdi pipisi bu dedi herkese söyleyin dedi. 1 hafta arayla iki farkli cinsiyet dendi. Hangisine inanacagimi sasirdim 11 mayista ayrintilim var orda kesinlesir diyorum. Ikilimde kaldim iki dr kesin dedi bisey de almamistim Allahtan. Siz olsaniz kime inanirdiniz
Canim tabiki ayrintiliya inanicam ama kendi dr aylik 150 lira veriyorum kesin dedi gösterdi biz de gördük herkese soyleyebilirsiniz dedi iyi de bi dr anlamadım yani. Bu haftalarda da yanilma olmaz devletteki dr inanasim gelmiyor. Ikilimde kaldim modum düştü gercektenGünaydın göbüşlüler
ayrıntılıya inan canım
hatta ayrıntılı yapan doktordan göstermesini talepte edebillirsin.
Canim tabiki ayrintiliya inanicam ama kendi dr aylik 150 lira veriyorum kesin dedi gösterdi biz de gördük herkese soyleyebilirsiniz dedi iyi de bi dr anlamadım yani. Bu haftalarda da yanilma olmaz devletteki dr inanasim gelmiyor. Ikilimde kaldim modum düştü gercekten
Öyle bir şey varsa benim kız pipisiyle doğacak teyzesi.Gebeliğin başından beri tatlı manyağıyım, eşim de nutellayı aldırmıyor eve ben aldım çantama koydum gidip gelip yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?