Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

damar problemin benim bir tarafta var 12 . haftada çıkmıştı ve asprın kullanıyorum size ne önerdi dr

günaydın cnm dün çok yorgundum isyanlardaydım. yeni güne umutla başladım. işler hala yoğun ama ben bu bebek için çok bekledim. kilolu , yorgun fln ama bebeklere sağlıkla kavuşalım

günaydın cnm. bende hamilelikten önce sıfır şeker, alkali yok organik beslenme hayallerim vardı şu an yoldayım ve simit çay kahvaltım, öğle arazide ekmek arası bişeyler akşama evde yemek yok çok sağlıklı besleniyorum çook

Doktor testi yaptırdığım yere gönderdi birazdan gideceğim genetik kan tahlilini ilk kez duydum doktora soracağım sabahı zor yaptim

ohh ne güzel gez eşinle. benim 3 saat yolum var işte de hep ayakta akşam tek istediğim ayaklarımı uzatıp yatmak oluyor. birde elime dondurma verseler benden mutlusu olmuyor. gezme bizde hayal eşim isyan ediyor bazen çünkü konuşurken bir anda uyuyormuşum

günaydın cnm dün çok yorgundum isyanlardaydım. yeni güne umutla başladım. işler hala yoğun ama ben bu bebek için çok bekledim. kilolu , yorgun fln ama bebeklere sağlıkla kavuşalım
Aynen canm bende çok bekledim hamile kaldığımı öğrendiğimden beri dünyam daha farklılaştı. Önceden mutlu bir insandım ama şimdi iki katı mutluyum nazar değdirmiyeyim kendime çok güzel bir hamilelik geçiriyorum. Hep eşimde bende çok istedik geç geldi onun için diye düşünüyoruz. Allah bir şekilde kolaylığını veriyor

Herkese de günaydın gününüz güzel geçsin hamişler

ben çalışmadan yapamam zaten çalışan annenin kızıyım ama bazen yol ve iş o kadar yorucu oluyor ki şöyle 5 dk uzanmak istiyorum. işte o zaman evdekileri çooooook kıskanıyorum

Erkek anneleri elinde nutella kavanozuyla gezermiş biz de krem peynir kavonozuyla geziyoruz bu bebiş bunca kalsiyumu napacak bilmiyorum,yoğurt peynir ayran sütten bebeğim annesi gibi beyaz peynir renginde doğacak herhalde
Öyle bir şey varsa benim kız pipisiyle doğacak teyzesi. Gebeliğin başından beri tatlı manyağıyım, eşim de nutellayı aldırmıyor eve ben aldım çantama koydum gidip gelip yiyorum.

Doktor testi yaptırdığım yere gönderdi birazdan gideceğim genetik kan tahlilini ilk kez duydum doktora soracağım sabahı zor yaptim
Allah yardımcın olsun canım. 2 li 3 lü testler kesin sonuç vermiyor. Dediğim gibi sonuç pozitif çıksa bile bebeğin sorunlu olduğunu göstermiyor.
Bursa'da olsan benim doktoruma götürürdüm seni.

Günaydın arkadaslar bugün devlet hastanesine giyyim 19 haftaligiz dr kiz dedi. Kendi doktorum özel muayenehanesi var 18 haftaliktik dr kesin erkek dedi hatta gösterdi pipisi bu dedi herkese söyleyin dedi. 1 hafta arayla iki farkli cinsiyet dendi. Hangisine inanacagimi sasirdim 11 mayista ayrintilim var orda kesinlesir diyorum. Ikilimde kaldim iki dr kesin dedi bisey de almamistim Allahtan. Siz olsaniz kime inanirdiniz

Günaydın göbüşlüler

ayrıntılıya inan canım
hatta ayrıntılı yapan doktordan göstermesini talepte edebillirsin.

Günaydın göbüşlüler

ayrıntılıya inan canım
hatta ayrıntılı yapan doktordan göstermesini talepte edebillirsin.
Canim tabiki ayrintiliya inanicam ama kendi dr aylik 150 lira veriyorum kesin dedi gösterdi biz de gördük herkese soyleyebilirsiniz dedi iyi de bi dr anlamadım yani. Bu haftalarda da yanilma olmaz devletteki dr inanasim gelmiyor. Ikilimde kaldim modum düştü gercekten

BEN AYRINTILIYA İNANIRDIM ÇÜNKÜ ÖZEL DR LARINDA YANILMA PAYLARI OLABİLİYOR

GEÇEN HAFTA BENDE 1 - 2 HAFTA İLERDE BİR ARKADASIMIN ERKEK DEDİLER AMA DETAYLIDA KIZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİLER ERKEKLERDE YANILMA PAYI OLUYOR DİYORLAR

Öyle bir şey varsa benim kız pipisiyle doğacak teyzesi. Gebeliğin başından beri tatlı manyağıyım, eşim de nutellayı aldırmıyor eve ben aldım çantama koydum gidip gelip yiyorum.
ye ekşiyi getir ayşeyi, ye tatlıyı getir atlıyı filan hikaye demek kibir oturuşta erik çağla ne varsa affetmiyorum Eşim de çok kilolu olmamı istemiyor, söylemese de seziyorum ben, "şimdi bebeğin ve senin sağlığın önemli ,sonra sıkı bir sporla verirsin filan" diyor, o yüzden ben de kahvaltıdaki son ekmek dilimimi ondan saklı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…