Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
arkadaşlar h&m hamile kıyafetleri türkiyede mağazalarda var mı? yaşadığı şehirde mağazası olup gidip bilenler varsa yazabilir mi çok teşekkürler

Eşim de uykuya çok düşkündür , pazarları bile uyumak ister uyutmam, geçenlerde yorgunluktan kanepede uyuyakalmışım, "sinem koltukta uyudu, hahaha" diye keyiflene keyiflene anlatmadığı kişi kalmadı, adam ilk defa karşılaşınca 3 yıldır, şok oldubenim de önceki işim aşı yoğun, tehlikeli ve ayaktaydı, şimdi projelendirme sürecindeyiz, o yüzden masa başındayım, geçen hafta fuarda tüm gün ayakta kaldım, hammile olup ayakta çalışan tüm arkadaşlara dua ettim, Allah yardımcıları olsun diye, gece 2 de uçakla döndük, ellerim ayaklarım komple şişmişti, yüzüklerimi çıkartamadım parmaklarımdan, Allah kolaylık versin hepimize.

Tünaydın herkese mutlu bir gün geçirmek dileğiyle günaydın'a yetişemiyoruz ew içinde kosustumaktan

Inşallah Canım rabbim gönlüne göre zamanında ve kgsunda dogsun..
Önümüzdeki hafta perşembe günü bende renkliye giricem inşallah bi sıkıntı çıkmaz..

arkadaşlar h&m hamile kıyafetleri türkiyede mağazalarda var mı? yaşadığı şehirde mağazası olup gidip bilenler varsa yazabilir mi çok teşekkürler
Ben Konya'daki mağazasına gittim, yoktu hamile bölümü, zaten Konya'da ne ararsam bulamıyorum, o başka konu netten de satışları yok zaten, Ankara'ya gidince bakacağım artık. Yolu da yarıladık, 3 hamile pantolonuyla idare edermişim gibi geliyor, eski tişört ve bluzlarımın salaş olanlarıyla atlatabilirsem çok iyi olacak, zaten çok masraf oluyor, hamile giyime de çok para harcayasım yok, düğün sezonu da başlıyor, en az 3 yakınımızın düğününe gitmem gerekiyor, ne yapacağım bakalım.

Olbey geçmiş olsun, rahim damarında direnç ne demek, ciddi bir durum değildir inşallah....

İnşallah yoluna girer canım, şimdi okudum bu mesajını, Allah şifa versin, inşallah sağlıklıca alalım kucaklarımıza.

Ben LC WAIKIKI den aldım çokta güzeldi yaz için bir sürü modeller vardı hemde ucuz bi pantolon 39 lira tshortler 16 liraydı uc tane pantolon aldım onlarla ederim idare :) bide geçmişte hamile olanlardan alıyorum giyiyorum .)

beni de en çok düşündüren düğünler mecburen güzel bir elbise alıcam bol birşey belki sonrada giyebilirim

Ben de beğenip kapısından girmediğim LCW' dan aldım3 tane kot aldım, severek giyiyorum, hamileleri bir LCW düşünüyor sanırım ama bluzlarını beğenemedim, eldekiler yetiyor şimdilik. Sen de güle güle kullan, elbise bulursan güzel abiye bol bir şey haberdar eder misin?

damar problemin benim bir tarafta var 12 . haftada çıkmıştı ve asprın kullanıyorum size ne önerdi dr

ayni canim tek tarafli ama erken basladiysa problem muhtemelen 24-26 arasi kaybolur. sonrasinda da doguma kadar gayet guzel gelisir bebegin. bizde durum yeni basladi sonuna kadar devam etme ihtimali de var kaybolabilir de ilerleyen haftalarda. simdilik coraspin, bol protein, tuzlulara dikkat seklinde gidecegiz.

Olbey geçmiş olsun, rahim damarında direnç ne demek, ciddi bir durum değildir inşallah....

yok canim merak etme, talimliyiz onceki hamilelikten :) insallah kaybolur da dusunmemiz gereken riskler olusturmaz. simdilik gorevim iyi beslenip tansiyonumu dusuk tutup beklemek. panik yapacak bir durum yok henuz

Doktor testi yaptırdığım yere gönderdi birazdan gideceğim genetik kan tahlilini ilk kez duydum doktora soracağım sabahı zor yaptim

canim genetik kan tahlili istemesi iyi olmus. bi kac hafta sonra hayirlisiyla guzel haberler alirsin aklinda acabalara yer kalmaz. rahat olmaya calis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…