Eşim de uykuya çok düşkündür , pazarları bile uyumak ister uyutmam, geçenlerde yorgunluktan kanepede uyuyakalmışım, "sinem koltukta uyudu, hahaha" diye keyiflene keyiflene anlatmadığı kişi kalmadı, adam ilk defa karşılaşınca 3 yıldır, şok olduohh ne güzel gez eşinle. benim 3 saat yolum var işte de hep ayakta akşam tek istediğim ayaklarımı uzatıp yatmak oluyor. birde elime dondurma verseler benden mutlusu olmuyor. gezme bizde hayal eşim isyan ediyor bazen çünkü konuşurken bir anda uyuyormuşum
teşekkür edrmm bir elbise beğendim arkadasın düğünü var içime sinen bir şey buldum hemen aldırayım ankaradan ablama inşallah vardırDrymlh var canım iç çamaşırlarıda var...
arkadaşlar h&m hamile kıyafetleri türkiyede mağazalarda var mı? yaşadığı şehirde mağazası olup gidip bilenler varsa yazabilir mi çok teşekkürler
Inşallah Canım rabbim gönlüne göre zamanında ve kgsunda dogsun..Oglum 2.614 dogdu. Bunda da damar toparlamazsa benzer hatta daha dusuk bir dogum kilosu gelebilir dedi. Saglikli olsun icerde zamanini tamamlasin da kilo bi sekilde cikinca toparliyor. Oglumda cok zorlandik reflu vs vardi ama cok sukur bugune geldik.
Allah saglikla kavusmayi nasib etsin insallah. Acilacak o damar ben oyle inaniyorun. Bu kez 3 kilonun ustunde olacak hayirlisiyla evladim :) Tutmaya korkmayacagim insallah.
Her mağazasında yok diye biliyorumarkadaşlar h&m hamile kıyafetleri türkiyede mağazalarda var mı? yaşadığı şehirde mağazası olup gidip bilenler varsa yazabilir mi çok teşekkürler
Tamam güveniyorumher dedigim dogru degildir bazi seyler gorecelidir illa ki ama bak valla bu konuda kesin guven. kilo tamamen bir aliskanlik sorunu. yiyip almadigin zamanlarda disiplinini bozmazsan daha da sonrasinda kilo falan almazsin :)
Moll of h&m 'de herşey war marmara frmdan çok daha düzenli hemde..Her mağazasında yok diye biliyorum
Ben Konya'daki mağazasına gittim, yoktu hamile bölümü, zaten Konya'da ne ararsam bulamıyorum, o başka konuarkadaşlar h&m hamile kıyafetleri türkiyede mağazalarda var mı? yaşadığı şehirde mağazası olup gidip bilenler varsa yazabilir mi çok teşekkürler
Olbey geçmiş olsun, rahim damarında direnç ne demek, ciddi bir durum değildir inşallah....oglum atlatti sukur. bi istahsizlik kaldi sadece biraz da naz. ben antibiyotiklarimi kullaniyorum. bugunku doktora da soyedim bilmeniz gerekiyorsa diye doktor verdiyse kullanacaksin dedi. sukur bebekle ilgili bir sorun gorunmuyor. sadece rahim damarimda direnc cikti yine oglumda oldugu gibi :/
@tembelanne canim nasil oldu kizin ben de sorayim, cevap goremedim. iyilesmistir insallah kuzun..
Canım bozma moralini, bizler de dua edelim miniğimiz için, Allah büyük, ikili testin nasıl çıkmıştı?Uclu testim riske çok yakın çıktı çok üzgünüm arksdaslar
İnşallah yoluna girer canım, şimdi okudum bu mesajını, Allah şifa versin, inşallah sağlıklıca alalım kucaklarımıza.Tam olarak bahsettigin sey canim. O yuzden tansiyona dikkat edicem bol pritein agirlikli beslenicem ki bebege giden az kandan bile faydalanabilsin. Neyse ki bu kez tek damarda direnc oglumda ikisinde de vardi 25.haftada kaybolmustu. Bunda 1,5 ay once yoktu boyle bisi bakalim gececek mi? Gecmezse son 3 ay bahsettigin gibi gelisimi yavaslayacaktir. Hayirlisi bakalim
Ben Konya'daki mağazasına gittim, yoktu hamile bölümü, zaten Konya'da ne ararsam bulamıyorum, o başka konunetten de satışları yok zaten, A nkara'ya gidince bakacağım artık. Yolu da yarıladık, 3 hamile pantolonuyla idare edermişim gibi geliyor, eski tişört ve bluzlarımın salaş olanlarıyla atlatabilirsem çok iyi olacak, zaten çok masraf oluyor, hamile giyime de çok para harcayasım yok, düğün sezonu da başlıyor, en az 3 yakınımızın düğününe gitmem gerekiyor, ne yapacağım bakalım.
Ben de beğenip kapısından girmediğim LCW' dan aldımBen LC WAIKIKI den aldım çokta güzeldi yaz için bir sürü modeller vardı hemde ucuz bi pantolon 39 lira tshortler 16 liraydı uc tane pantolon aldım onlarla ederim idare :) bide geçmişte hamile olanlardan alıyorum giyiyorum .)
beni de en çok düşündüren düğünler mecburen güzel bir elbise alıcam bol birşey belki sonrada giyebilirim
Var canim. Kocaelindeyim. Burdakilerde bulunuyor.arkadaşlar h&m hamile kıyafetleri türkiyede mağazalarda var mı? yaşadığı şehirde mağazası olup gidip bilenler varsa yazabilir mi çok teşekkürler
damar problemin benim bir tarafta var 12 . haftada çıkmıştı ve asprın kullanıyorum size ne önerdi dr
Olbey geçmiş olsun, rahim damarında direnç ne demek, ciddi bir durum değildir inşallah....
Doktor testi yaptırdığım yere gönderdi birazdan gideceğim genetik kan tahlilini ilk kez duydum doktora soracağım sabahı zor yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?