- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
ayni canim tek tarafli ama erken basladiysa problem muhtemelen 24-26 arasi kaybolur. sonrasinda da doguma kadar gayet guzel gelisir bebegin. bizde durum yeni basladi sonuna kadar devam etme ihtimali de var kaybolabilir de ilerleyen haftalarda. simdilik coraspin, bol protein, tuzlulara dikkat seklinde gidecegiz.
Ben de beğenip kapısından girmediğim LCW' dan aldım3 tane kot aldım, severek giyiyorum, hamileleri bir LCW düşünüyor sanırım ama bluzlarını beğenemedim, eldekiler yetiyor şimdilik. Sen de güle güle kullan, elbise bulursan güzel abiye bol bir şey haberdar eder misin?
ben lc waikiki den 3 renk hamile pantolonu aldım 40lira oluyor zaten bir de kot aldım onlarla idare ediliyor üstelik rahatlar da tavsiye ederim, gömlek bluz vs için ama hamile reyonlarından birşey bulamıyorum normal aldım onları biraz dökümlü duracak şekilde, yaz düğünleri benim de kabusum gerçekten, sonrasında da giyebileceğimiz bir abiye bulmaya çalışacağız artıkBen Konya'daki mağazasına gittim, yoktu hamile bölümü, zaten Konya'da ne ararsam bulamıyorum, o başka konunetten de satışları yok zaten, A nkara'ya gidince bakacağım artık. Yolu da yarıladık, 3 hamile pantolonuyla idare edermişim gibi geliyor, eski tişört ve bluzlarımın salaş olanlarıyla atlatabilirsem çok iyi olacak, zaten çok masraf oluyor, hamile giyime de çok para harcayasım yok, düğün sezonu da başlıyor, en az 3 yakınımızın düğününe gitmem gerekiyor, ne yapacağım bakalım.
canııımm ay nası mutlu oldum anlatamam valla yakızlaaaar merhaba, nasılsınız bakalım güzel hamişler ve tatlı minik yeğenlerim?
umarım herkesin her şeyi yolunda gidiyordur. Çoğunuz yolun yarısını bitirdiniz, göbüşler büyümüştürçok güzel isimler de koyulmuş.
benden haberlere gelince ilk reglimi oldum, bitmesini bekliyorum. sonrasında doktor kontrolü var ve bakalım çalışmalara başlamama izin verecek mi? bu sefer baştan enfeksiyon testlerini yaptıracağım. hatta hamiş olabilirsem yurtdışındaki gibi her ay idrar testi ile kendi kendime kontrol düşünüyorum. sanırım azcık kafayı yedim
Cok sagol canim sukurler olsun ogrendik bizde; )Aaaa cok sevindim
Cilekkokusu12345 gozun aydin cok sevindim
saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
Ayrintili ya guven Canim cunku ayrintilida hersey belli oluyor erkek oldumu pipi ve yumurtaliklarini gosteriyorlar bu yuzden iki doktorada inanma en iyisi ayrintiliGünaydın arkadaslar bugün devlet hastanesine giyyim 19 haftaligiz dr kiz dedi. Kendi doktorum özel muayenehanesi var 18 haftaliktik dr kesin erkek dedi hatta gösterdi pipisi bu dedi herkese söyleyin dedi. 1 hafta arayla iki farkli cinsiyet dendi. Hangisine inanacagimi sasirdim 11 mayista ayrintilim var orda kesinlesir diyorum. Ikilimde kaldim iki dr kesin dedi bisey de almamistim Allahtan. Siz olsaniz kime inanirdiniz
Ayy canim benim rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin sanada insallah, ,,, bnde dusukden sonra 2 adet gördüm ve hamile kaldim insallah sende tez zamanda kalirsin tekrar evet almanyadayim ve idrar testi hep yapiliyor ebe tarafındankızlaaaar merhaba, nasılsınız bakalım güzel hamişler ve tatlı minik yeğenlerim?
umarım herkesin her şeyi yolunda gidiyordur. Çoğunuz yolun yarısını bitirdiniz, göbüşler büyümüştürçok güzel isimler de koyulmuş.
benden haberlere gelince ilk reglimi oldum, bitmesini bekliyorum. sonrasında doktor kontrolü var ve bakalım çalışmalara başlamama izin verecek mi? bu sefer baştan enfeksiyon testlerini yaptıracağım. hatta hamiş olabilirsem yurtdışındaki gibi her ay idrar testi ile kendi kendime kontrol düşünüyorum. sanırım azcık kafayı yedim
kızlaaaar merhaba, nasılsınız bakalım güzel hamişler ve tatlı minik yeğenlerim?
Merhaba tatlim.. Guzel haberlerini almak cok sevindirici. Insallah en guzel vakitte sen de minik yegenimizle birlikte calarsin kapiyi. Cok opuyorum.kızlaaaar merhaba, nasılsınız bakalım güzel hamişler ve tatlı minik yeğenlerim?
kızlaaaar merhaba, nasılsınız bakalım güzel hamişler ve tatlı minik yeğenlerim?
Ay canım çok mutlu oldum kıızzz seni görünce gülen yüzün hiç solmasin emikızlaaaar merhaba, nasılsınız bakalım güzel hamişler ve tatlı minik yeğenlerim?
Maşallah kuzucugaDetaylıdan geldik bizde teyzeler salı 312gr olan kızımız suan 370 gr nasıl bi artış valla çözemedim orda tabii ekmek elden su gölden kıvamıherşeyimiz gayet güzel gidiomuş bi sorun çok şükür yok...herkesin bu dönemi güzel ve sorunsuz geçirmesiniz nasip etsin Allahım.... Homely_angel en kısa zamanda biniğini Allah sana nasip etsin daha çok burda okuyucu olmama ragmen eksikliğin farkedilio...
var canım istanbulda ben hatta kot bir gömlek almıştım
Her mağazasında yok diye biliyorum
Moll of h&m 'de herşey war marmara frmdan çok daha düzenli hemde..
Ben Konya'daki mağazasına gittim, yoktu hamile bölümü, zaten Konya'da ne ararsam bulamıyorum, o başka konunetten de satışları yok zaten, A nkara'ya gidince bakacağım artık. Yolu da yarıladık, 3 hamile pantolonuyla idare edermişim gibi geliyor, eski tişört ve bluzlarımın salaş olanlarıyla atlatabilirsem çok iyi olacak, zaten çok masraf oluyor, hamile giyime de çok para harcayasım yok, düğün sezonu da başlıyor, en az 3 yakınımızın düğününe gitmem gerekiyor, ne yapacağım bakalım.
cevap yazanlara tşklerVar canim. Kocaelindeyim. Burdakilerde bulunuyor.
Aynı durumdayız canım, buraya da yüklemiştim aldığım lcw kotları moms jeans , boyfriend tarzında 3 tane hamile kotu aldım , bol bluzlarla idare ediyorum işte üzerine, evde olsak pijama , gecelik oh ne güzel de çalışınca her gün ayrı bir dert...artık uçuş uçuş tüllerden filan bir abiye elbise ya da güzel bir abiye hamile tulumu filan bulmaya çalışacağız düğünler için, düğünün 2 tanesi de ağustos sonunda, artık düğünde doğurdu diye haberlerden izlersiniz beniben lc waikiki den 3 renk hamile pantolonu aldım 40lira oluyor zaten bir de kot aldım onlarla idare ediliyor üstelik rahatlar da tavsiye ederim, gömlek bluz vs için ama hamile reyonlarından birşey bulamıyorum normal aldım onları biraz dökümlü duracak şekilde, yaz düğünleri benim de kabusum gerçekten, sonrasında da giyebileceğimiz bir abiye bulmaya çalışacağız artık
:):)Teşekkür ederim canım, öperim sizibende hiç almazdim şimdi dolap LCW doldu birde de factoda var :)
tabiki ederim . istanbulda gebe diye bir mağaza var muhtemelen ona bakıcam başka yerde yok çünkü
Çok şükür canım, sevindim. İnşallah herhangi bir risk de oluşmayacaktır, sen tedbirini alır, halledersin zaten, öperim.yok canim merak etme, talimliyiz onceki hamilelikten :) insallah kaybolur da dusunmemiz gereken riskler olusturmaz. simdilik gorevim iyi beslenip tansiyonumu dusuk tutup beklemek. panik yapacak bir durum yok henuz
Aaaa hoşgeldinnnn özlemiştik seniii, en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz, çok çok öpüyorum seni...kızlaaaar merhaba, nasılsınız bakalım güzel hamişler ve tatlı minik yeğenlerim?
Topiğin en sevdiğim paylaşımları bu işte, bu fotolar benim için paha biçilemez, böyleeee bakıyorum hayran hayran, Allaha emanet kuzucuklarflora_10 Amin amin teyzesi fotomuzda var onu koymayı unutmusum,saatlerdir annemle kime benzio die çekiştirmekden aklıma gelmemişti... Dudaklar rahmetli babaanneme çok benzio bende onun kopyası gibiyimdir bakalım kızım kime benziycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?