Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

benimde oyle canım corasprın tuza dıkkat edıyorum 20 . haftada açılabilir dedi ama umarım açılır hepimizinki

bende hiç almazdim şimdi dolap LCW doldu birde de factoda var :)
tabiki ederim . istanbulda gebe diye bir mağaza var muhtemelen ona bakıcam başka yerde yok çünkü

kızlaaaar merhaba, nasılsınız bakalım güzel hamişler ve tatlı minik yeğenlerim?
umarım herkesin her şeyi yolunda gidiyordur. Çoğunuz yolun yarısını bitirdiniz, göbüşler büyümüştür çok güzel isimler de koyulmuş.
benden haberlere gelince ilk reglimi oldum, bitmesini bekliyorum. sonrasında doktor kontrolü var ve bakalım çalışmalara başlamama izin verecek mi? bu sefer baştan enfeksiyon testlerini yaptıracağım. hatta hamiş olabilirsem yurtdışındaki gibi her ay idrar testi ile kendi kendime kontrol düşünüyorum. sanırım azcık kafayı yedim

ben lc waikiki den 3 renk hamile pantolonu aldım 40lira oluyor zaten bir de kot aldım onlarla idare ediliyor üstelik rahatlar da tavsiye ederim, gömlek bluz vs için ama hamile reyonlarından birşey bulamıyorum normal aldım onları biraz dökümlü duracak şekilde, yaz düğünleri benim de kabusum gerçekten, sonrasında da giyebileceğimiz bir abiye bulmaya çalışacağız artık

canııımm ay nası mutlu oldum anlatamam valla ya inşallah bu sefer herşey yolunda gider inanıyorum gönülden, dualarımız heep seninle

Ayrintili ya guven Canim cunku ayrintilida hersey belli oluyor erkek oldumu pipi ve yumurtaliklarini gosteriyorlar bu yuzden iki doktorada inanma en iyisi ayrintili
Ayy canim benim rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin sanada insallah, ,,, bnde dusukden sonra 2 adet gördüm ve hamile kaldim insallah sende tez zamanda kalirsin tekrar evet almanyadayim ve idrar testi hep yapiliyor ebe tarafından

Biz kızımla şu anda gayet iyi ilerliyoruz umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Merhaba tatlim.. Guzel haberlerini almak cok sevindirici. Insallah en guzel vakitte sen de minik yegenimizle birlikte calarsin kapiyi. Cok opuyorum.

Detaylıdan geldik bizde teyzeler salı 312gr olan kızımız suan 370 gr nasıl bi artış valla çözemedim orda tabii ekmek elden su gölden kıvamı herşeyimiz gayet güzel gidiomuş bi sorun çok şükür yok...herkesin bu dönemi güzel ve sorunsuz geçirmesiniz nasip etsin Allahım.... Homely_angel en kısa zamanda biniğini Allah sana nasip etsin daha çok burda okuyucu olmama ragmen eksikliğin farkedilio...

canim cok sevindim seni gordugume.. cok bekletmeyecek kuzucun seni biliyorum. bir an once guzel haberlerini aliriz insallah. cok cok opuyorum senii

Ay canım çok mutlu oldum kıızzz seni görünce gülen yüzün hiç solmasin emi
Dualarım seninle canım rabbim gönlüne göre sağlıklı bi ewlat nasip edecek inşallah böyle hissediyorum.
Bizi hep haberdar et emi

Maşallah kuzucuga
Gözün aydın annesi darısı başımı za artık.
Yesin yesin tosuncuk olsun kucağını dolsursun

var canım istanbulda ben hatta kot bir gömlek almıştım

Her mağazasında yok diye biliyorum

Moll of h&m 'de herşey war marmara frmdan çok daha düzenli hemde..

Var canim. Kocaelindeyim. Burdakilerde bulunuyor.
cevap yazanlara tşkler günlük ihtiyacı ben de lcw'dan hallettim şimdilik üstleri olanlardan giyiorum zaten hala. düğün için mecburen bakmak lazım ağustosta ablamın düğünü var asıl onu düşünüyorum ne halde olurum acaba diye. gidebileceğim mağazaları önceden arayıp sorarım var mı diye umarım bulurum olmadı birilerine aldırırm artık :)

Aynı durumdayız canım, buraya da yüklemiştim aldığım lcw kotları moms jeans , boyfriend tarzında 3 tane hamile kotu aldım , bol bluzlarla idare ediyorum işte üzerine, evde olsak pijama , gecelik oh ne güzel de çalışınca her gün ayrı bir dert...artık uçuş uçuş tüllerden filan bir abiye elbise ya da güzel bir abiye hamile tulumu filan bulmaya çalışacağız düğünler için, düğünün 2 tanesi de ağustos sonunda, artık düğünde doğurdu diye haberlerden izlersiniz beni

flora_10 Amin amin teyzesi fotomuzda var onu koymayı unutmusum,saatlerdir annemle kime benzio die çekiştirmekden aklıma gelmemişti... Dudaklar rahmetli babaanneme çok benzio bende onun kopyası gibiyimdir bakalım kızım kime benziycek

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 102
yok canim merak etme, talimliyiz onceki hamilelikten :) insallah kaybolur da dusunmemiz gereken riskler olusturmaz. simdilik gorevim iyi beslenip tansiyonumu dusuk tutup beklemek. panik yapacak bir durum yok henuz
Çok şükür canım, sevindim. İnşallah herhangi bir risk de oluşmayacaktır, sen tedbirini alır, halledersin zaten, öperim.

Aaaa hoşgeldinnnn özlemiştik seniii, en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz, çok çok öpüyorum seni...

Topiğin en sevdiğim paylaşımları bu işte, bu fotolar benim için paha biçilemez, böyleeee bakıyorum hayran hayran, Allaha emanet kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…