Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İstatistik sonuçlarında kız ve erkek oranları dengelenmiş, bir tane de üçüz oylaması var, sadece takipçi mi anne adayımız, kim olduğunu bilemedim, maşallah aynı anda 3 bebiş
çok tatlıııı

Bu kız çok mu güzel ne oğlum he

İnşallah canım hemencik kalırım ve bu sefer sağlıklı ilerler. Sizlerin de iyi haberlerini okuyorum, kocaman maşallah hepinize. O idrar testleri yurtdışında her kontroldeymiş. Biz de yok işte.

Biz kızımla şu anda gayet iyi ilerliyoruz umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın

size de maşallah, aferin miniğe anneciği üzmeden güzel güzel büyüsün :)

Merhaba tatlim.. Guzel haberlerini almak cok sevindirici. Insallah en guzel vakitte sen de minik yegenimizle birlikte calarsin kapiyi. Cok opuyorum.
Canım benim döndün mü, İzmir de misin? inşallah en kısa zamanda haber veririm ben de. Hem bak şanslı olurum hepinizden deneyimlerinizi alırım :) ben de çok çok öptüm.

ayyy o noktalar büyümüşler de 370 gr olmuşlar, kocamaaaan maşallah.
Amin canım hayırlısıyla gelsin miniğim, ikinci bebişim inş. hemen gelip yazarım size zaten. Eksikliğim fark ediliyor demek, bak mutlu oldum şimdi :)

canim cok sevindim seni gordugume.. cok bekletmeyecek kuzucun seni biliyorum. bir an once guzel haberlerini aliriz insallah. cok cok opuyorum senii
Amiiiin tatlım inşallah inşallah. bu sefer ki annesi gibi aceleci olursa hemencik gelir. ben de çok öpüyorum sizleri.

Amin tatlım, Rabbim hepimizi güldürsün hep. Dualarınız benim için çok değerli ve ihtiyacım var. Arkadan yakalayıp sizin bebişlere minik kardeş olucaz inş.

Aaaa hoşgeldinnnn özlemiştik seniii, en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz, çok çok öpüyorum seni...
Hoşbuldum canım, regli olduk işte doktor ikinciyi de bekle derse beklicez mecbur ama umarım haydi başla der :)ben de çok öptüm seni.

Bu arada nesfit konuşuluyor, nesfit öyle zararlı bir şey değilmiş. Sabah kahvaltı yapamadığım için ben doktor tavsiyesi ile yemiştim. Son bir ayda da sabahları nesfit, akşamları hafif yiyerek 5 kilo verdim kızlar. Doğumdan sonra yardımı olur belki size de :)

Aha nesfitle zayıflayan biri
Çok iyi wermissin canım maşallah

Yaaa hepiniz çok mutlu ettiniz,sanırım bi hamileyi en iyi hamile anlıyor... flora_10 kızımız nazlı biraz babasını ikna edersem neden olmasın C ceren151115 hertürlü kardeşler sinemnur insanın hergün göresi oluo dimi? Homely_angel elbette abartısız hemde... Kızımızı valla kimselere göstermeyip size gösterdim biliorumki aynı kalbi taşıyoruz,Allah bize bide kucaklarımızda poz vermiş halleriyle fotoğraf paylaşmayı nasip etsin

flora_10 tesekkur ederim. Daha iyi değil ama kötüye de gitmedi şükür
Boğaz kültürü yaptırdım beta mikrobu çıktı burnu akmaya başladı salya sümük götürüyor ortalığı
En azından neyle savaştığımızı biliyoruz
Hiç bu kadar sevinmezdim bir Boğaz Ağrı'sına
İlk defa 3 gün sadece yüksek Ateş sonra başka belirti çıktı
Bu hastalık stilini de öğrenmiş olduk mecburen
Kızım hayatında toplamda 3 kere ateşlenmemiş bir Bebek çocuk bu sebeple çok korktum Ateş düşürücü ile düşmeyince daha kötüsü geldi hep aklımA
Hep daha kötüsünü düşünmekte bir dünya markasıyım
Neyseki Ateşi ilaçla kontrol altında
antibiyotik kullanıyoruz 10 gün
Geçecek yani
Allah evlatlarımızı esirgesin
Her gün okuldan gelince trt çocukta rafadan tayfa diye bir çizgi film var ona bakar kızım koltuklarda zıplar kurtlu peynir gibi 5 sn hareketsiz izleyemez hep kızarım Otur seyret diye hastayken halsiz öylece seyretti gözü yarı Açık yarı kapalı
Yaaa dedim görmediğimiz ne güzellikler Var Allah dertlerini hastalıklarını göstermesin
Anneler çocuklar hasta olunca bin parça oluyor
Sağolun kızlar
, olbey senin yavrucugunada gecmiş olsun.

masallah canim gule gule kullansin kuzucun..

bugun girdim detayliya. ben de cok asagida oldugunu hissediyordum, hatta doktor da hep kasiga yakin yerlerde goruntuledi bebegi ama asagida falan demedi hic. yerlesimi gayet guzel dedi
Bana da daha önceki bi kontrolümde güzel yere yerleşmiş demişti:)

Canım benimde yaklaşık 4-5 cm altta göbek deliğimden doktor serviks uzunluğumu kalınlığımı ne 3 ün üzerinde olmadı gerekirken 2.8cm dedi o yüzden progestan ve iğne verdi tabi birde yatak istirahati

Allah yardımcın olsun canım. 2 li 3 lü testler kesin sonuç vermiyor. Dediğim gibi sonuç pozitif çıksa bile bebeğin sorunlu olduğunu göstermiyor.
Bursa'da olsan benim doktoruma götürürdüm seni.
Canim cok sukur doktor bir sikinti yok dedi ayrintili usg icin randevu verdi
Renkli usg ile ayrintili usg ayni sey ise dun doktor bakti ve bir sorun yok dedi insallah saglikla dogar

Canım bozma moralini, bizler de dua edelim miniğimiz için, Allah büyük, ikili testin nasıl çıkmıştı?
Ikili zamanini kacirdim canim bugun doktor birsey yok dedi cok sukur ferahladim bunlar tarama testi dedi istatistiksel sonuc verir vs. Gibi seyler anlatti

kubbaa bozma moralini onlar yüzde yüz sonuç vermiyor hiç bir zaman işalah test sonuçların temiz çıkacak , dualarımız seninle
Canim cok sukur doktor bugun birsey yok dedi ama minigim usg de sirtini donmus bize insallah saglikli olsunlar guzel kaderleri olsun dilegim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…