Bu kız çok mu güzel ne oğlum heflora_10 Amin amin teyzesi fotomuzda var onu koymayı unutmusum,saatlerdir annemle kime benzio die çekiştirmekden aklıma gelmemişti... Dudaklar rahmetli babaanneme çok benzio bende onun kopyası gibiyimdir bakalım kızım kime benziycek
Yoktur canım herhalde bende sabahları ara sıra yiorumkızlar ben arada acıkınca nesfit yiyorum sizce bir sakıncası var mıdır
Yoktur canım herhalde bende sabahları ara sıra yiorum
flora_10 Amin amin teyzesi fotomuzda var onu koymayı unutmusum,saatlerdir annemle kime benzio die çekiştirmekden aklıma gelmemişti... Dudaklar rahmetli babaanneme çok benzio bende onun kopyası gibiyimdir bakalım kızım kime benziycek
Nefsitle zayıflayan warmı acabaİçinde zayıflamak amacıyla bıseyler varsa acaba zararlımıdır diye aklıma geldi fakat baktım yokmuş çok ta faydalı :)
Nefsitle zayıflayan warmı acaba
Yiyenler alanlar senin benim gibi sevdiği için alıp yiyor bence aksini duymadım çevremdengenelde o amaçla alıyorlar fakat amacı dışında olabilir :) :)
Ayrintili ya guven Canim cunku ayrintilida hersey belli oluyor erkek oldumu pipi ve yumurtaliklarini gosteriyorlar bu yuzden iki doktorada inanma en iyisi ayrintili
Ayy canim benim rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin sanada insallah, ,,, bnde dusukden sonra 2 adet gördüm ve hamile kaldim insallah sende tez zamanda kalirsin tekrar evet almanyadayim ve idrar testi hep yapiliyor ebe tarafından
Biz kızımla şu anda gayet iyi ilerliyoruzumarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Canım benim döndün mü, İzmir de misin? inşallah en kısa zamanda haber veririm ben de. Hem bak şanslı olurum hepinizden deneyimlerinizi alırım :) ben de çok çok öptüm.Merhaba tatlim.. Guzel haberlerini almak cok sevindirici. Insallah en guzel vakitte sen de minik yegenimizle birlikte calarsin kapiyi. Cok opuyorum.
ayyy o noktalar büyümüşler de 370 gr olmuşlar, kocamaaaan maşallah.Detaylıdan geldik bizde teyzeler salı 312gr olan kızımız suan 370 gr nasıl bi artış valla çözemedim orda tabii ekmek elden su gölden kıvamıherşeyimiz gayet güzel gidiomuş bi sorun çok şükür yok...herkesin bu dönemi güzel ve sorunsuz geçirmesiniz nasip etsin Allahım.... Homely_angel en kısa zamanda biniğini Allah sana nasip etsin daha çok burda okuyucu olmama ragmen eksikliğin farkedilio...
Amiiiin tatlım inşallah inşallah. bu sefer ki annesi gibi aceleci olursa hemencik gelir. ben de çok öpüyorum sizleri.canim cok sevindim seni gordugume.. cok bekletmeyecek kuzucun seni biliyorum. bir an once guzel haberlerini aliriz insallah. cok cok opuyorum senii
Amin tatlım, Rabbim hepimizi güldürsün hep. Dualarınız benim için çok değerli ve ihtiyacım var. Arkadan yakalayıp sizin bebişlere minik kardeş olucaz inş.Ay canım çok mutlu oldum kıızzz seni görünce gülen yüzün hiç solmasin emi
Dualarım seninle canım rabbim gönlüne göre sağlıklı bi ewlat nasip edecek inşallah böyle hissediyorum.
Bizi hep haberdar et emi
Hoşbuldum canım, regli olduk işte doktor ikinciyi de bekle derse beklicez mecbur ama umarım haydi başla der :)ben de çok öptüm seni.Aaaa hoşgeldinnnn özlemiştik seniii, en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz, çok çok öpüyorum seni...
Aha nesfitle zayıflayan biriBu arada nesfit konuşuluyor, nesfit öyle zararlı bir şey değilmiş. Sabah kahvaltı yapamadığım için ben doktor tavsiyesi ile yemiştim. Son bir ayda da sabahları nesfit, akşamları hafif yiyerek 5 kilo verdim kızlar. Doğumdan sonra yardımı olur belki size de :)
oglum atlatti sukur. bi istahsizlik kaldi sadece biraz da naz. ben antibiyotiklarimi kullaniyorum. bugunku doktora da soyedim bilmeniz gerekiyorsa diye doktor verdiyse kullanacaksin dedi. sukur bebekle ilgili bir sorun gorunmuyor. sadece rahim damarimda direnc cikti yine oglumda oldugu gibi :/
tembelanne canim nasil oldu kizin ben de sorayim, cevap goremedim. iyilesmistir insallah kuzun..
Bana da daha önceki bi kontrolümde güzel yere yerleşmiş demişti:)masallah canim gule gule kullansin kuzucun..
bugun girdim detayliya. ben de cok asagida oldugunu hissediyordum, hatta doktor da hep kasiga yakin yerlerde goruntuledi bebegi ama asagida falan demedi hic. yerlesimi gayet guzel dedi
Canım benimde yaklaşık 4-5 cm altta göbek deliğimden doktor serviks uzunluğumu kalınlığımı ne 3 ün üzerinde olmadı gerekirken 2.8cm dedi o yüzden progestan ve iğne verdi tabi birde yatak istirahatine kadar aşağıda?
misal göbek deliğinden kaç parmak altta? benim ki 4 parmak altta hissediyorum misal.
akşam 6,40 da evde olmak ve bütün gün oturarak çalışmak dışında hiç farklı değil canım benimde.
tavsiyem internete fazla girme :) o gördüklerin hepsi manken önlerindeki şişkinlikte yastık :)
Canim cok sukur doktor bir sikinti yok dedi ayrintili usg icin randevu verdiAllah yardımcın olsun canım. 2 li 3 lü testler kesin sonuç vermiyor. Dediğim gibi sonuç pozitif çıksa bile bebeğin sorunlu olduğunu göstermiyor.
Bursa'da olsan benim doktoruma götürürdüm seni.
Ikili zamanini kacirdim canim bugun doktor birsey yok dedi cok sukur ferahladim bunlar tarama testi dedi istatistiksel sonuc verir vs. Gibi seyler anlattiCanım bozma moralini, bizler de dua edelim miniğimiz için, Allah büyük, ikili testin nasıl çıkmıştı?
Canim cok sukur doktor bugun birsey yok dedi ama minigim usg de sirtini donmus bize insallah saglikli olsunlar guzel kaderleri olsun dilegim bukubbaa bozma moralini onlar yüzde yüz sonuç vermiyor hiç bir zaman işalah test sonuçların temiz çıkacak , dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?