Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canim genetik kan tahlili istemesi iyi olmus. bi kac hafta sonra hayirlisiyla guzel haberler alirsin aklinda acabalara yer kalmaz. rahat olmaya calis..
Canim genetik kan tahlili yapmadi bana ama ferahlatti beni birsey yok dedi ayrintili usg icin randevu verdi bir dahakine sorayim onu da bugun sikinti stres sevinc karisti birbirine unuttum harmony test ve genetik kan tahlilini

Geldim, gectigimiz hafta tekrar Cape Town' a dondum canim. Zor oldu ama geldik. Temmuzda tekrar gidecegim kismetse bu sefer iki kisi donup oyle donecegiz.

oan hamileyken ara ofunlerde yiyebilirim gonul rahatligiyla hemde sut icmis oluyorum :))

olbey Cok gecmis olsun canim. Oglundan da tecrubelisin, bilinci bir anne olarak elinden geleni yapacagina inaniyorum. Eger tek sikintisi dedigin gibi dusuk dogum kilosuysa sonrasinda da tamamlanir. Yeter ki siz anne kiz iyi olun.

kızlar ben arada acıkınca nesfit yiyorum sizce bir sakıncası var mıdır
Yiyebilirsin canim sadece icerigindeki seker orani biraz yuksek, sade olaninda da ayni sekilde. Kontrollu sekilde tuketirsen sikinti olacagini dusunmuyorum. Ama aman diyim ana ogun olarak alistirma kendini. :)

Aa cok gecmis olsun canim, en kisa zamanda sagligina kavusur insallah.

Ahaha aman allah korusun ayağımızda babet bi kenarda oturcaz artık napalım, bu yıl da pistlerde olmayıverelim

kızlar ben arada acıkınca nesfit yiyorum sizce bir sakıncası var mıdır
Nesfit değil de etinin yulaf ezmesi var meyveli o daha doğal, ben mide bulantımın yoğun olduğu haftalarda kahvaltıda hep onu yemiştim :) hepsi katkılı ve paket ürün sonuçta acıktıkça meyve havuç vs yemek lazım da her an mümkün olmuyo tabi

Canim cok sukur doktor bir sikinti yok dedi ayrintili usg icin randevu verdi
Renkli usg ile ayrintili usg ayni sey ise dun doktor bakti ve bir sorun yok dedi insallah saglikla dogar
Çok şükür canım. Sağlıkla kucağına alırsın insallah. Ultrasonda normalse sorun yoktut zaten

hosgeldiniz.. kocaman olmus bizim minikler masallah :) resimler de pek datlu. allah saglikla kucaklamayi nasib etsin canim.

Canım benim ya kuzucum benim.
Hiç dayanamıyorum hasta olan çocuğa canı gidiyor insanın rabbim öyle iç wermiş biz annelere..
Benim kızımda anasinifindayken 3 gün gece ateşlendi gündüz hiçbirşey yok okula bile gitti çok sewiyor istiyor die ama gece olunca başlıyor 39 buçuk ateş. Annem neyin war yok birşey.
Dayanamadım ikinci gece gittik hastaneye idrar yolu enfeksiyonu. Ne bi yanma ne bi akıntı hiçbirşey de yok ayrıca. Bende çok şaşırmış üzülmüşdüm.
Boğaz ağrısı olsa hastaneye gitsek idrar testi isterim yanında korkudan acaba die...
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir daha yaşamaz sınız

bu 2 trimester bana çok yaramad kızlar kilo alımım iştahım fırladı,çok saçmalıyorum artk ..bugüne kadar hep zayıftm ,bu hızla gidersem düşünmek istemiyorum sonumu tabiki bebeğin sağlıığı herşeyden önemli ama benimde ruh sağlğım kötüye gidecek kiloyu çok dert ediyorum benim gibi hızlı kilo alanlar var burdada ,ben yarn diyetisyene gidiyorum bilgilerimi hızl kilo alan arkadaşlarla paylaşrım burada

Çok şükür canım, sevindim. İnşallah herhangi bir risk de oluşmayacaktır, sen tedbirini alır, halledersin zaten, öperim.

olbey Cok gecmis olsun canim. Oglundan da tecrubelisin, bilinci bir anne olarak elinden geleni yapacagina inaniyorum. Eger tek sikintisi dedigin gibi dusuk dogum kilosuysa sonrasinda da tamamlanir. Yeter ki siz anne kiz iyi olun.

saolun kizlar. takipteyiz bakalim.. iyi olucas iyi :)

Canım dert etme bu kadar biraz iştahını ele geçir durdur kendini. Diyetisyen de aynı şekilde yapıcak zaten ona gitmeden sende durdurabilirsin kendini.
Çok takma annesin sen artık ya kg da alican wericende üzülme.
Hepimiz aynı durumdayız hangimizin iştahı tawan deil ki alışırsın demicem alışma ki werebil ama canını sıkma gözünde büyütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…