Canim genetik kan tahlili yapmadi bana ama ferahlatti beni birsey yok dedi ayrintili usg icin randevu verdi bir dahakine sorayim onu da bugun sikinti stres sevinc karisti birbirine unuttum harmony test ve genetik kan tahlilinicanim genetik kan tahlili istemesi iyi olmus. bi kac hafta sonra hayirlisiyla guzel haberler alirsin aklinda acabalara yer kalmaz. rahat olmaya calis..
cok sevindim hadi goUn aydinCanim cok sukur doktor bugun birsey yok dedi ama minigim usg de sirtini donmus bize insallah saglikli olsunlar guzel kaderleri olsun dilegim bu
Geldim, gectigimiz hafta tekrar Cape Town' a dondum canim. Zor oldu ama geldik. Temmuzda tekrar gidecegim kismetse bu sefer iki kisi donup oyle donecegiz.İnşallah canım hemencik kalırım ve bu sefer sağlıklı ilerler. Sizlerin de iyi haberlerini okuyorum, kocaman maşallah hepinize. O idrar testleri yurtdışında her kontroldeymiş. Biz de yok işte.
size de maşallah, aferin miniğe anneciği üzmeden güzel güzel büyüsün :)
Canım benim döndün mü, İzmir de misin? inşallah en kısa zamanda haber veririm ben de. Hem bak şanslı olurum hepinizden deneyimlerinizi alırım :) ben de çok çok öptüm.
ayyy o noktalar büyümüşler de 370 gr olmuşlar, kocamaaaan maşallah.
Amin canım hayırlısıyla gelsin miniğim, ikinci bebişim inş. hemen gelip yazarım size zaten. Eksikliğim fark ediliyor demek, bak mutlu oldum şimdi :)
Amiiiin tatlım inşallah inşallah. bu sefer ki annesi gibi aceleci olursa hemencik gelir. ben de çok öpüyorum sizleri.
Amin tatlım, Rabbim hepimizi güldürsün hep. Dualarınız benim için çok değerli ve ihtiyacım var. Arkadan yakalayıp sizin bebişlere minik kardeş olucaz inş.
Hoşbuldum canım, regli olduk işte doktor ikinciyi de bekle derse beklicez mecbur ama umarım haydi başla der :)ben de çok öptüm seni.
Kofte dudaaak masallah sana.flora_10 Amin amin teyzesi fotomuzda var onu koymayı unutmusum,saatlerdir annemle kime benzio die çekiştirmekden aklıma gelmemişti... Dudaklar rahmetli babaanneme çok benzio bende onun kopyası gibiyimdir bakalım kızım kime benziycek
Eki Görüntüle 1823467
Bu ürünü bilen kullanan var mı acaba?
Bu arada nesfit konuşuluyor, nesfit öyle zararlı bir şey değilmiş. Sabah kahvaltı yapamadığım için ben doktor tavsiyesi ile yemiştim. Son bir ayda da sabahları nesfit, akşamları hafif yiyerek 5 kilo verdim kızlar. Doğumdan sonra yardımı olur belki size de :)
Cok sagol canimmcok sevindim hadi goUn aydin
Yiyebilirsin canim sadece icerigindeki seker orani biraz yuksek, sade olaninda da ayni sekilde. Kontrollu sekilde tuketirsen sikinti olacagini dusunmuyorum. Ama aman diyim ana ogun olarak alistirma kendini. :)kızlar ben arada acıkınca nesfit yiyorum sizce bir sakıncası var mıdır
Aa cok gecmis olsun canim, en kisa zamanda sagligina kavusur insallah.flora_10 tesekkur ederim. Daha iyi değil ama kötüye de gitmedi şükür
Boğaz kültürü yaptırdım beta mikrobu çıktı burnu akmaya başladı salya sümük götürüyor ortalığı
En azından neyle savaştığımızı biliyoruz
Hiç bu kadar sevinmezdim bir Boğaz Ağrı'sına
İlk defa 3 gün sadece yüksek Ateş sonra başka belirti çıktı
Bu hastalık stilini de öğrenmiş olduk mecburen
Kızım hayatında toplamda 3 kere ateşlenmemiş bir Bebek çocuk bu sebeple çok korktum Ateş düşürücü ile düşmeyince daha kötüsü geldi hep aklımA
Hep daha kötüsünü düşünmekte bir dünya markasıyım
Neyseki Ateşi ilaçla kontrol altında
antibiyotik kullanıyoruz 10 gün
Geçecek yani
Allah evlatlarımızı esirgesin
Her gün okuldan gelince trt çocukta rafadan tayfa diye bir çizgi film var ona bakar kızım koltuklarda zıplar kurtlu peynir gibi 5 sn hareketsiz izleyemez hep kızarım Otur seyret diye hastayken halsiz öylece seyretti gözü yarı Açık yarı kapalı
Yaaa dedim görmediğimiz ne güzellikler Var Allah dertlerini hastalıklarını göstermesin
Anneler çocuklar hasta olunca bin parça oluyor
Sağolun kızlar
,olbey senin yavrucugunada gecmiş olsun.
Ahaha aman allah korusun ayağımızda babet bi kenarda oturcaz artık napalım, bu yıl da pistlerde olmayıverelimAynı durumdayız canım, buraya da yüklemiştim aldığım lcw kotları moms jeans , boyfriend tarzında 3 tane hamile kotu aldım , bol bluzlarla idare ediyorum işte üzerine, evde olsak pijama , gecelik oh ne güzel de çalışınca her gün ayrı bir dert...artık uçuş uçuş tüllerden filan bir abiye elbise ya da güzel bir abiye hamile tulumu filan bulmaya çalışacağız düğünler için, düğünün 2 tanesi de ağustos sonunda, artık düğünde doğurdu diye haberlerden izlersiniz beni
Nesfit değil de etinin yulaf ezmesi var meyveli o daha doğal, ben mide bulantımın yoğun olduğu haftalarda kahvaltıda hep onu yemiştim :) hepsi katkılı ve paket ürün sonuçta acıktıkça meyve havuç vs yemek lazım da her an mümkün olmuyo tabikızlar ben arada acıkınca nesfit yiyorum sizce bir sakıncası var mıdır
Çok şükür canım. Sağlıkla kucağına alırsın insallah. Ultrasonda normalse sorun yoktut zatenCanim cok sukur doktor bir sikinti yok dedi ayrintili usg icin randevu verdi
Renkli usg ile ayrintili usg ayni sey ise dun doktor bakti ve bir sorun yok dedi insallah saglikla dogar
Detaylıdan geldik bizde teyzeler salı 312gr olan kızımız suan 370 gr nasıl bi artış valla çözemedim orda tabii ekmek elden su gölden kıvamıherşeyimiz gayet güzel gidiomuş bi sorun çok şükür yok...herkesin bu dönemi güzel ve sorunsuz geçirmesiniz nasip etsin Allahım.... @myssteriouss en kısa zamanda biniğini Allah sana nasip etsin daha çok burda okuyucu olmama ragmen eksikliğin farkedilio...
Eki Görüntüle 1823467
Bu ürünü bilen kullanan var mı acaba?
Canım benim ya kuzucum benim.flora_10 tesekkur ederim. Daha iyi değil ama kötüye de gitmedi şükür
Boğaz kültürü yaptırdım beta mikrobu çıktı burnu akmaya başladı salya sümük götürüyor ortalığı
En azından neyle savaştığımızı biliyoruz
Hiç bu kadar sevinmezdim bir Boğaz Ağrı'sına
İlk defa 3 gün sadece yüksek Ateş sonra başka belirti çıktı
Bu hastalık stilini de öğrenmiş olduk mecburen
Kızım hayatında toplamda 3 kere ateşlenmemiş bir Bebek çocuk bu sebeple çok korktum Ateş düşürücü ile düşmeyince daha kötüsü geldi hep aklımA
Hep daha kötüsünü düşünmekte bir dünya markasıyım
Neyseki Ateşi ilaçla kontrol altında
antibiyotik kullanıyoruz 10 gün
Geçecek yani
Allah evlatlarımızı esirgesin
Her gün okuldan gelince trt çocukta rafadan tayfa diye bir çizgi film var ona bakar kızım koltuklarda zıplar kurtlu peynir gibi 5 sn hareketsiz izleyemez hep kızarım Otur seyret diye hastayken halsiz öylece seyretti gözü yarı Açık yarı kapalı
Yaaa dedim görmediğimiz ne güzellikler Var Allah dertlerini hastalıklarını göstermesin
Anneler çocuklar hasta olunca bin parça oluyor
Sağolun kızlar
,olbey senin yavrucugunada gecmiş olsun.
Çok şükür canım, sevindim. İnşallah herhangi bir risk de oluşmayacaktır, sen tedbirini alır, halledersin zaten, öperim.
olbey Cok gecmis olsun canim. Oglundan da tecrubelisin, bilinci bir anne olarak elinden geleni yapacagina inaniyorum. Eger tek sikintisi dedigin gibi dusuk dogum kilosuysa sonrasinda da tamamlanir. Yeter ki siz anne kiz iyi olun.
Canım dert etme bu kadar biraz iştahını ele geçir durdur kendini. Diyetisyen de aynı şekilde yapıcak zaten ona gitmeden sende durdurabilirsin kendini.bu 2 trimester bana çok yaramad kızlar kilo alımım iştahım fırladı,çok saçmalıyorum artk ..bugüne kadar hep zayıftm ,bu hızla gidersem düşünmek istemiyorum sonumu tabiki bebeğin sağlıığı herşeyden önemli ama benimde ruh sağlğım kötüye gidecek kiloyu çok dert ediyorum benim gibi hızlı kilo alanlar var burdada ,ben yarn diyetisyene gidiyorum bilgilerimi hızl kilo alan arkadaşlarla paylaşrım burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?