Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben persembe devlette olan randevumu bugune aldim sabirsizligimdan ve ayrintilimi da oldum.oglusumuz kesinlesti, Çinarimiz gelecek insallah. Pek de ayrintili bakmadi devlette tabi ve fotomuz da yok. Kendi doktoruma haftaya daniscam tekrar ayrintili olmali miyim diye.bazi kucuk sorunlarimiz var ama onemli degil dedi doktor, ben de gecer diye ümitliyim, olumlu enerji yolluyorum. Plasentamiz hala girisi kapamasa da asagidaymis ve bir de bobreklerde pelvis capimiz buyukmus ama ikiside hala degisebilirmis. Umarim ayrintilisi olan arkadaslar hepiniz guzel haberler alip iciniz rahat cikarsiniz muayeneden. Bisi olsa da moralinizi hemen bozmayin, gelip gecici durumlar cok. Biz bilemiyoruz ne icin telas yapmamiz gerektigini bu psikolojiyle ama bebislerimizi de kendimizi de bosubosuna uzmeyelim.her seyin en hayirlisi olsun hakkimizda.

Şuan yatıyorum biraz daha hafiflemez geçmezse acile gidicez inşallah bişey yoktur ara ara rahmim uyuşuyor karıncalanıyor gibi de olmaya başladı rabbim bebeğimi bana bağışlasın inşallah

Hafif sancılarım oluyordu normalde bu onlardan baya şiddetli yoksa diğer ağrıları bende takmıyorum ama bıçak saplanır gibi şiddetli olunca korktum

Şuan yatıyorum biraz daha hafiflemez geçmezse acile gidicez inşallah bişey yoktur ara ara rahmim uyuşuyor karıncalanıyor gibi de olmaya başladı rabbim bebeğimi bana bağışlasın inşallah

Korkmaa canımm dualarım seninleee Rabbim bebeginide senide korusun hareketlerini hissdebiliyormusun.. Benim bile bu sabah karnım taş gibiydi korktum ovaladım uzandımm hep korkma canımm Beklemeden git acile için rahatlasınn

Ahahhaha az biraz anladım sanırım bende ondan yanayım ama silerim hafızadan bazen az bilgi daha huzur getirio B Besyildiz eşimin bilgilenmesi lazım benden önce karnım şişmeden bana hamile muamelesi bile yapmıodu

d_d_m canım kusura bakma son yazıları okumadan yazmıştım...umarım ciddi bişey yoktur doktorunda git dediğine göre bi bildiği vardır sancılarına bakıolar bende bundan 2/3 hafta önce gitmiştim benzer bi sancı olmuştu telaşlanma sen doktora zaten hemen haber verirler hemşireler....

Hafif sancılarım oluyordu normalde bu onlardan baya şiddetli yoksa diğer ağrıları bende takmıyorum ama bıçak saplanır gibi şiddetli olunca korktum
Cok gecmis olsun canim, bence de git acile ama icini ferah tut bu agrilarin cok nedeni var, umarim en kisa zamanda gecer agrilarin. Bana da bikac kere fena halde bicak saplanmasi gibi olmustu ama ben doktora gitmemis biraz masaj biraz dinlenmeyle gecirmistim. Kafani mesgul etmektense doktora gitmek daha iyi. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Canım inşallah birşey yoktur telaş etme allahın izniyle iyi haberle dön inşallah bizi merakta bırakma

Kizlaarr 16 haftalikken bebegime erkek dendi bu gun baska bi doktora gttim uclu tarama icin kiz dendi hangisine inanayim beeeennn :)

canım naptın bugün Dr a gittin mii ne dedi lütfen bana da yazar mısın . benim randevum ta 23 mayıs ta . merak ediyorum

Kizlaarr 16 haftalikken bebegime erkek dendi bu gun baska bi doktora gttim uclu tarama icin kiz dendi hangisine inanayim beeeennn :)
Ayyy bana iki doktorda kız dedi degismez herhalde :) burda bir arkadasa daha aynisi olmustu. Detayli ultrasonda kesinlesir herhalde

Sling kanguru gibi kullanilan degil mi canim. Bende kangurulari inceledim ama max 10kg kadar tasinabilir diyor cogunda ve kullananlar sirt agrisi yaptigini soyluyor. Zaten kisa debk geliyor bizim bebisler. Kisin kalin mont giyip ustune onu nasil takabiliriz ki. 9-10 aylik olana kadar kullanilabiliyormus

canım naptın bugün Dr a gittin mii ne dedi lütfen bana da yazar mısın . benim randevum ta 23 mayıs ta . merak ediyorum
Evet canım gittim vajinal muayene etti benm birde erken doğum gecmisim var rahim ağzına baktı birşey yok sukur bebeğe baktık herseyi iyiydi böbreklerime bile baktı Dr. En son hamilelikte nedenini anlayamadığımız ağrılar oluyor dedi. Ağrı olduğunda dinlen dinlendiğinde geçiyorsa korkacak birşey yok ama geçmiyorsa şiddetlenerek devam ediyorsa muhakkak konuşalım dedi. Şimdi dinleniyorum. Sende içini ferah tut inşaallah birşey yoktur.

Kızlar birde Dr bebegimin kafası aşağıda. Dr önemsemedi şuan yeri bil istediği gibi degistirir dedi sorun etmedi ama aklıma takıldı bebeginin kafasının aşağıda olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…