Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
çok geçmiş olsun. zaten yaşadığımız tecrübeler bizi bu kadar tedirgin ediyor. benim de bir düşüğüm var . ağrım oldu mu korkuyorum. evet dinlenince birşey olmaması insanı rahatlatıyor. sağlıkla şu ayları hepimiz bi bitireydik. sende dinlenmene bak. sağlıkla mutlu kall

ç
çok geçmiş olsun. umarım herşey gönlünce olur. sağlıkla kal

Dualarım seninle. Hiç birşey olmucak allahın izniyle. Bizi haberdar et.

Dualarım seninle. Hiç birşey olmucak allahın izniyle. Bizi haberdar et.
Amiin inşallah canım inşallah Allahım razı olsun hepinizden dua ediyorsunuz bana rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı sabaha az kaldı uyuyamadım hiç gün aydınlanıcak bide doktorun gelmesini beklicem inşallah o da çok bekletmez sorunsuz taburcu olurum

Canim cok gecmis olsun insallah daha iyisindir, doktorundan da guzel haberler alirsin insallah. Dualarim senin ve tatli bebisin icin, atlatacaksiniz bu zor gunleri de canim ben inaniyorum.

Canim cok gecmis olsun insallah daha iyisindir, doktorundan da guzel haberler alirsin insallah. Dualarim senin ve tatli bebisin icin, atlatacaksiniz bu zor gunleri de canim ben inaniyorum.
Allah razı olsun canım sağol duaların için doktor gelmedi daha serum taktılar 6 da biticek birazdan ara ara ağrım oluyor yine şükür lekelenmen kanamam yok 8 de kendi doktorumu arıcam o ne derse öyle hareket edicem burdaki doktoru beklemem napayım

Gunaydin herkese oncelikle d_d_m cim cok gecmis olsun tatlim insallah korkulacak birsey yoktur dualarimiz seninle ve dunya tatlisi bebeginle. Bu arada bende dun ayrintili ultrasona girdim oradaki dr cinsiyet icin son noktayi koydular kiz bebek dediler. Hamilelikte alinan kilolari oyle cokta dert etmeyin dogumunuzu zorlastiracak sekilde kilo almazsaniz sikinti yok bence. Cunku hamilelikte asil olan bebegin sagligi bunu dusunerek hareket edin derim. Herkese huzurlu saglikli hamilelikler .

Çok teşekkür ederim sağol
Kızın hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

canım çok geçmiş olsun dularımız seninle , aynı sorun 23 . haftada ablamada olmuştu çok şükür tedaviyle sancı durdu 38 . haftada doğum yaptı

d_d_m peki neden boyle olmuş soylediler mi? Yorgunluktan filan mı? Güzel şeyller düşünn güzel şeyler olsun. Aklına kötü şeyler getirme bundan sonra daha dikkatli olursun.

Canım geçmiş olsun yeni gördüm ya daha iyi misin ne yaptın doktora gittin mi??

d_d_m öncelikle çok geçmiş olsun canım
muhakkak kendi doktoruna git bu eşik çok önemli , ben haftalarca yukarı çıkmasını bekledim senin ki nasıl olur kısa bir sürede aşağıya iner?
haberlerni bekliyorum....

Günaydın kızlar, herkesin kandilini mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah

d_d_m çok geçmiş olsun, aklına hiç kötü şeyler getirme, çok güzel bir gün bugün bol bol dua et, Rabbim yavrunu korusun sana bağışlasın inşallah

canim cok gecmis olsun. iyi ki gitmissin. taburcu ettiler mi, kendi doktorunla haberlestin mi? dua ediyorum canim hersey yolundadir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…