Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kordon kani alındıktan sonra bir islemden geçiyor, uygunsa odeme yapılıyor diye biliyorum. Onceden arayip para istedilerse cok hata yapmislar

yok canım para istemiyorlar bır haftalık kampanya yapmışlar hemen karar verecekmiş belli bir miktarını yatıracakmışım , karar veremem okadar kısa sürede çok önemli benim için dr umla görüşeceğim dedim , bayan hala arayıp sizin dr unuz bizi bilir bana dün bile birini yönlendirdi serpil dersin tanır beni falan deyince beni çok boğdu sildim kafamdan ve çok konuşuyor çok fazla ticari geldi bana

bende istanbulda centrala gidiyorum eğitimleri ücretsiz fakat saatleri uymuyor , dışardan kabul ederlerse medicalede sorayım , özellikle doğumla ilgili olanlara katılmayı çok istiyorum

ben sizin yazıyı görür görmez sling ve kanguruyu aldım. hülya kuması daha ince olduğu için nekoyu tavsiye ediyor boba kalın battaniye gibi diyor. bende antalyadayım eylülde izmir ve antalya sıcak olur onun için boba kalın gelir. sling indigo mavi, kanguru vail. aslında peak modeli beğeniyordum ama siyah çok toz topluyormuş matlaşıyormuş rengi. uzun zamandır hülyanın takipçisiyim de

ooo işi çok ticarete dökmüşler bende doktorumla konuşayım da ona göre karar veririz.

kızlar peki kanguru alınca ilk aylarda bebek arabasına gerek olur mu

ben bi dolap birde beşik alacağım o kadar çok fazla şeyle doldurmak istemiyorum

Aynı fikirdeyim. Zaten evimiz kutu gibi odamızda öyleahşap beşik düşünüyordum ama güvenli gelmedi daha önce burda konuşulanlardan sonra. Nefret etsemde park peşik alacağım. İlk 6 ay için zaten kardeşim hediye olarak kraft dondy 5 aldı. Yatak odasında iyi oluyor.

Ay bunu duyduğum iyi oldu neko gri olanı çok beğendim ben. Hem kot pantolon giydiğimde rengi sırıtmaz fiye düşündüm. Evde ilk zamanlar için düşünüyorum onuda. Kollar serbest kalsın bebiş kucaktan inip bağırmasın diye kucak bebisi olacaklar

Ben neko wrap i da ablamdan alicam :)) o yuzden renk secme luksum yok .ben de cok siyah giyerim o yuzden siyah alirdim ustte siritmaz diye :))

Kimse cvp vvermemiş bana
Canm seninle aynı gün görünüyor, ben çok hafiften hissediyorum hatta bugün çikolata yedim çok hafif bir tepik yedim. Ama bunları genelde çok net hissetmiyorum, sanırım daha bebişlerimiz güçlenmedi ondan diye düşünüyorum.

Gecikmediysem eger neko. Boba guzel ama esnegin fazla esnedigine dair cok sikayet okuyorum.

Son düzenleme:
Günaydın :) bugun tartıya çıkmamla inmem bir oldu gercekten çok sasırdım 67 kilo olmuşum. 60 kilo ile hamile kalmıştım ne çabuk aldım 7 kiloyu hic anlayamadım sizde durumlar nedir ??
Bende 65 ile hamile kalıp 71 olan biriyim seninle aynıyız yani, hiç kafama takmıyorum maşallah ben sağlıklıyım bebeğim sağlıklı önemli olan benim için bunlar. Bence sende çok takılma kiloya..

merhaba bende hala net hissedemiyorum çok hafif sanki göbeğimde seğirme gibi hissediyorum üç dört gündür gerçi benim bebeğim çok hareketli bi bebek değil ultrasonda hep uyuyo bebekten bebeğe değişiyo sanırım

E

Evett aynı gün görünüyor. Seğirme gibi şeyleri bende hissediyorumm ama o hareket o hareket mi bilemiyorum :) cinsiyet ne kız mı seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…