- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
ben şakasına dedim de daha doğmadı ki diyor bana :) o da babalar gününde istermiş :)
Tmm bizde alırız zaten babalar gününde sıkıntı değill :)
Masallah kuzuya yaaHee bu arada Bu mübarek günde bizi de görün teyzeler
Eki Görüntüle 1825336 Doktor bakmaya başladı ilkten, ne görelim bizim bambam çapur çupur elini emiyorhiç oralı değil valla bozmadı pozisyonu, doktor kaçırmayalım hemen bakalım ne yapıyomus dedi 3 boyutluya çevirdi tam iki saattir o görüntüyü yüklemeye çalışıyorum kese biçe bi hal oldum ama boyutu nedeniyle yüklenmiyor
Hee bu arada Bu mübarek günde bizi de görün teyzeler
Eki Görüntüle 1825336 Doktor bakmaya başladı ilkten, ne görelim bizim bambam çapur çupur elini emiyorhiç oralı değil valla bozmadı pozisyonu, doktor kaçırmayalım hemen bakalım ne yapıyomus dedi 3 boyutluya çevirdi tam iki saattir o görüntüyü yüklemeye çalışıyorum kese biçe bi hal oldum ama boyutu nedeniyle yüklenmiyor
ring_ring benim baştan beri 35 mm ölçüyorlardı iki doktorum var biri yaşadığım şehirde diğeri tedavimi yapan doktorum izmitte o en başından beri riskli ölçünün 20mm ve altı olduğunu söylemişti diğer doktorda aynını demişti doktorlar için bi kaç mm değişiyor herhalde...benim rahim ağzı ölçüm düne kadar 35mm di hep dün 25 dedi asistan bugün uzman muayene etti 26 mm dedi kısalma var dedi plesentayı bende anlamadım nasıl hemen indi aşağıya en son 2hafta önce gittiğimde yukarıdaydı bundan sonra inşallah çıkar yine yukarı yatıcam bol bol
Hee bu arada Bu mübarek günde bizi de görün teyzeler
Büyük geçmiş olsun, dediğin gibi bol bol dinlen. İnşallah sağlıkla kucaklayacaksın miniğini.Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum arkadaşlar iyiki varsınız rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Doktor geldi tekrar muayene oldum rahim ağzını kapamış plesenta taburcu etmediler hastahanedeyim hala sonrası için de bol bol yatıcaksın kalkmıcaksın dedi doktor bide yine rahim ağzını ölçtü 26mm çıktı riskli olması için 20 mm in altına düşmesi lazım takip edicez dedi en büyük tesellim kanamam veya lekelenmem olmaması kendi doktorumu aradım şuan gereken mudehale yapılıyor yorulma buraya kadar taburcu olduğun zaman gel bende değerlendiricem dedi aynı şeyleri oda söyledi şuan için çok ciddi risk yok ama dikkat ediceksin dedi pazar günü çok gezdim yürüdüm bir daha tövbe gezmem doğuma kadar yatıcam :) yeterki bebeğim sağlıcakla zamanında doğsun
Bende de son iki usg de parmağını emiyordu hep. Babası kılıklı iştahlı olacak herhalde. :)Hee bu arada Bu mübarek günde bizi de görün teyzeler
Çok sağol canim. Rabbim sağlıkla zamanında bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin. Sende kendine dikkat et saglicakla kalçok geçmiş olsun. zaten yaşadığımız tecrübeler bizi bu kadar tedirgin ediyor. benim de bir düşüğüm var . ağrım oldu mu korkuyorum. evet dinlenince birşey olmaması insanı rahatlatıyor. sağlıkla şu ayları hepimiz bi bitireydik. sende dinlenmene bak. sağlıkla mutlu kall
çok sevimli maşallah :)
parmaklarını yesinler onun
Bende de son iki usg de parmağını emiyordu hep. Babası kılıklı iştahlı olacak herhalde. :)
teşekkür ederiz teyzesiMasallah kuzuya yaa
Canım güngören ilgi hastanesi 135 tl 2.düZey ultroson. Çok detaylı bakıyorlar ve senide bilgilendiriyor doktoruna da ayrıntılı bilgi gönderiyor. Doktorum bile kesinlikle oraya git dedi.Biz Dün muayenemizi olduk, herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi doktorumuz, ayrıntılı için bizi bir görüntüleme merkezine yönlendirdi, bende perinatolog yapıyorsa iyi bi görüşelim diyip aradım, kadın doğum uzmanı yapıyormuş, Bakırköy'de bir yer, 350 tl ücreti. Madem 350 lira vericem ekstradan e benim doktorum da kadın doğum uzmanı zaten ne gerek var dedim almadım randevu. 22. Hafta bitince yaptır dedi en ince ayrıntıya kadar belli oluyor o zaman dedi, medilife da bir Perinatolog önerdi eşimin arkadaşı, ordan randevu alıcaz 23 mayıs gibi
Canim bizimde oyle oldu. Bebisim yuzunu gostermedi basta. Doktor tatli biseyler yeyip 10dk sonra tekrar gel dedi. Donmesi icin cok ugrasti ikincide de ama yine donmedi. Ertesi gun tekrar cagirdi. 3.ye ultrasona girdigimde yine gostermedi. Diye tetkikleri yapti ve doktoruna gosterin sonuclari ordan cikinca tekrar gelin donmusmu bakalim dedi ve biz 4.kez ultrasona girmis olduk. Bence kesinlikle tekrar bakmasi gerekiyor. Cunku beni inceleyen doktor ozellikle yuzunu gormek istedi. Yarik dudak sendromu var mi diye bakmak icin. Bence hastaneyi arayip sikayetci ol. Bana 2 resim birde cd verdilerArkadaşlar merhabalar
Biz bugün 2.düzey USG ve obstetrik renkli doppler icin hastaneye gittik. Fakat bebeğim yüzünü tam gostermedigi için renkli olarak çekim yapıp vermedi ve ustune bizi işin o kısmı ilgilendirmiyor tıbbi açıdan olanlar ilgilendiriyor gibisinden laflar etti. E malum özel hastane verdiğin para ile resmen eziliyorsun. Normalde bana renkli de vermesi gerekirdi ama elimde hiç renkli çıktı yok. Bu durumda beni tekrar kontrol mayetinde çağırması gerekmez miydi ?? Böyle birşey başına gelen var mı ?? Yarın hastaneyi arayıp şikayette mi bulunsam diye dusunuyorum. Siz CE nasıl bi yol izlemeliyim ??
Bir sitede kumasin cinsinide olculerini yazmislar ozellik kisminda. Tabi ben hemen not aldimOyle gercekten normal kumas alinip yapilabilcek bir sey
Dikkat edilmesi gereken nokta kumasin cinsi esnekligi vs. Bir de boyasi
dualarimiz seninle allahim sana da bebegjne de saglik sihhat versin
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum arkadaşlar iyiki varsınız rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Doktor geldi tekrar muayene oldum rahim ağzını kapamış plesenta taburcu etmediler hastahanedeyim hala sonrası için de bol bol yatıcaksın kalkmıcaksın dedi doktor bide yine rahim ağzını ölçtü 26mm çıktı riskli olması için 20 mm in altına düşmesi lazım takip edicez dedi en büyük tesellim kanamam veya lekelenmem olmaması kendi doktorumu aradım şuan gereken mudehale yapılıyor yorulma buraya kadar taburcu olduğun zaman gel bende değerlendiricem dedi aynı şeyleri oda söyledi şuan için çok ciddi risk yok ama dikkat ediceksin dedi pazar günü çok gezdim yürüdüm bir daha tövbe gezmem doğuma kadar yatıcam :) yeterki bebeğim sağlıcakla zamanında doğsun
Bende de son iki usg de parmağını emiyordu hep. Babası kılıklı iştahlı olacak herhalde. :)
Canim bende 16.haftada ayni seyi yasadim. 3gun agrim oldu sonunda dayanamayip doktorumu aradim hemen gel bakalim dedi ve benimde rahim agzim daralmis. 32mm dedi doktor. 30mm altina indiginde dusuk riski basliyor biz onlemimizi alacagiz dedi. 10gun rapor verdi. Sadece lavabo ihtiyaci icin kalkacaksin dedi. 10gun sonra gitti 2mm toplamis 1hafta daha rapor verdi. Bende zaten isi birakcaktim boyle okunca sureci biraz one almis oldum. Yaklasik 1ay hicnir is yapmadim evde surekli yattim. 15.gunden sonra sadece yemek yapmak icin biraz biraz kalkmistim. Bu surede gunde 2kz progestan ictim haftada bir dusuk onleyici igne vuruldum. Sukur atlattik. Inaniyorum ki seninde gecicek. Sakin kalkma surekli dinlen. Aile buyukleri gelsin yanina gerekiyorsa. Gecmis olsun canimring_ring benim baştan beri 35 mm ölçüyorlardı iki doktorum var biri yaşadığım şehirde diğeri tedavimi yapan doktorum izmitte o en başından beri riskli ölçünün 20mm ve altı olduğunu söylemişti diğer doktorda aynını demişti doktorlar için bi kaç mm değişiyor herhalde...benim rahim ağzı ölçüm düne kadar 35mm di hep dün 25 dedi asistan bugün uzman muayene etti 26 mm dedi kısalma var dedi plesentayı bende anlamadım nasıl hemen indi aşağıya en son 2hafta önce gittiğimde yukarıdaydı bundan sonra inşallah çıkar yine yukarı yatıcam bol bol
ring_ring benim baştan beri 35 mm ölçüyorlardı iki doktorum var biri yaşadığım şehirde diğeri tedavimi yapan doktorum izmitte o en başından beri riskli ölçünün 20mm ve altı olduğunu söylemişti diğer doktorda aynını demişti doktorlar için bi kaç mm değişiyor herhalde...benim rahim ağzı ölçüm düne kadar 35mm di hep dün 25 dedi asistan bugün uzman muayene etti 26 mm dedi kısalma var dedi plesentayı bende anlamadım nasıl hemen indi aşağıya en son 2hafta önce gittiğimde yukarıdaydı bundan sonra inşallah çıkar yine yukarı yatıcam bol bol
Yine sen iyisin Can'ım zayıf hamile kalmak avantaj :)48 le hamile kaldım 20.haftamdayım şuan 53 kiloyum
Evet özellikle ben yoldan gelmiştim tartıya çıkmadan önce sislikde olabilir :)o tartıyı hiç sorma eşim almış bide bangır bangır bağırıyor alt ust komsu kılo almamı duyuyor resmen
aksamla sabah bile bazen 1 kılo farkediyor aslında abur cuburda yemiyorum ama şişkinlikten fazla çıkıyoruz galiba
Bebiş saglikli gelsin de artık sonra veririz kiloları madem:)))Benim ilk 3 ay midem bulanmadı ve çok fazla kilo aldım 8 kilo kadarsonra kilomu görünce dikkat etmeye başladım doktor diyetisyene gitmemi soyledi ama fırsat bulup gidemedim. İnternetten baktım hatta bu sitede de var hamile diyeti başlığı sağlıklı vitamini bol menü önerileri var oradan bakıp yapabilirsin. Bu arada kilo alıcaz yapacal birşey yok doğumdan sonra bebişlerin peşinde veririz kiloları çok fazla da takma ama tabi çokta yememek lazım :)
Sen yine iyisin ben annemin evinde 15 günde iki kilo almışım :))Ah bu kilo sorunsalıcanım bizde de durumlar pek farklı değil. yiyoruz şişiyoruz büyüyoruz yapacak birşey yok. 1 nisan-1 mayıs arası 2 kilo yerleşti bana da
Amin Can'ım insallah :)Gunaydin:) zayif hamile kalanlardanim ama 6 kilo almis bulunmaktayim.saglikli beslenmeye dikkat etmeme ragmen.saglikla kucagimiza aliriz insallah en kisa zamanda bebislerimizi.
İnsallah almayız Can'ım fazladan kilo gerekli olanını alalım :)61le hamile kaldim. bulantilarla falan 57ye kadar indim. bugun 60 kiloyum ama kilolu hamile kaldigim icin cok almak istemiyorum :/
İlk 4 ayda 4 kilo almıştım az gelmişti bana simdi 15 günde 5 aya geçtiğim an 2 kilo alınca biraz sasırdım :) insallah saglikli gelsinler de hayirlisiylaBende 65 ile hamile kalıp 71 olan biriyim seninle aynıyız yani, hiç kafama takmıyorum maşallah ben sağlıklıyım bebeğim sağlıklı önemli olan benim için bunlar. Bence sende çok takılma kiloya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?