- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
Biz Dün muayenemizi olduk, herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi doktorumuz, ayrıntılı için bizi bir görüntüleme merkezine yönlendirdi, bende perinatolog yapıyorsa iyi bi görüşelim diyip aradım, kadın doğum uzmanı yapıyormuş, Bakırköy'de bir yer, 350 tl ücreti. Madem 350 lira vericem ekstradan e benim doktorum da kadın doğum uzmanı zaten ne gerek var dedim almadım randevu. 22. Hafta bitince yaptır dedi en ince ayrıntıya kadar belli oluyor o zaman dedi, medilife da bir Perinatolog önerdi eşimin arkadaşı, ordan randevu alıcaz 23 mayıs gibi
Hayırlı olsun canım minik prensiniz, çok sevindim, maşallahBen persembe devlette olan randevumu bugune aldim sabirsizligimdan ve ayrintilimi da oldum.oglusumuz kesinlesti, Çinarimiz gelecek insallah. Pek de ayrintili bakmadi devlette tabi ve fotomuz da yok. Kendi doktoruma haftaya daniscam tekrar ayrintili olmali miyim diye.bazi kucuk sorunlarimiz var ama onemli degil dedi doktor, ben de gecer diye ümitliyim, olumlu enerji yolluyorum. Plasentamiz hala girisi kapamasa da asagidaymis ve bir de bobreklerde pelvis capimiz buyukmus ama ikiside hala degisebilirmis. Umarim ayrintilisi olan arkadaslar hepiniz guzel haberler alip iciniz rahat cikarsiniz muayeneden. Bisi olsa da moralinizi hemen bozmayin, gelip gecici durumlar cok. Biz bilemiyoruz ne icin telas yapmamiz gerektigini bu psikolojiyle ama bebislerimizi de kendimizi de bosubosuna uzmeyelim.her seyin en hayirlisi olsun hakkimizda.
Sling denen seye az once baktim da 4.5-5 metrelik likrali kumas. Niye o kadar para veriliyor kiihtiyac duyarsam kumas alir dikerim heralde. Cimriyim ben cimri
Oyle gercekten normal kumas alinip yapilabilcek bir sey
Dikkat edilmesi gereken nokta kumasin cinsi esnekligi vs. Bir de boyasi
Biz Dün muayenemizi olduk, herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi doktorumuz, ayrıntılı için bizi bir görüntüleme merkezine yönlendirdi, bende perinatolog yapıyorsa iyi bi görüşelim diyip aradım, kadın doğum uzmanı yapıyormuş, Bakırköy'de bir yer, 350 tl ücreti. Madem 350 lira vericem ekstradan e benim doktorum da kadın doğum uzmanı zaten ne gerek var dedim almadım randevu. 22. Hafta bitince yaptır dedi en ince ayrıntıya kadar belli oluyor o zaman dedi, medilife da bir Perinatolog önerdi eşimin arkadaşı, ordan randevu alıcaz 23 mayıs gibi
özellikle sordum perinatolog mu diye hayır kadın doğum uzmanı doktorumuz dedi.bazı kadın doğumcular perinatolog oluyor aynı zamanda , bende 2 hafta sonra gideceğim hem gebelik takibi yapıyor hemde pernatolog muş dr
evet canım aynı yer işte. benim doktorum çok övdü bir de 45 dk kadar bakıyor parmak uçlarına kadar anlatıyor falan dedi. Benim de kafamda perinatalog bakıyor herhalde diye canlandı haliyle. Hiç içimden gelmiyor şuan oraya gitmek ve gitmeyeceğim de zaten. Sen nerede yaptırdın canımbakırköyde Radyotom & Radyomar diye bir yere yönlendirmişti benim doktorumda.
öyle yerlerde pek soruda soramıyorsun , doktorunuzla görüşün diyip kesiyorlar adamı.
perinatologta yaptırdım ben çokta memnunum
Çok şükür canım, çok sevindim iyi olmanıza, siteye her girdiğimde üzücü bir haber almamak için dua ede ede giriyorum, Rabbime emanet yavrularımız, en kısa zamanda geçer inşallah sıkıntınız. Haberlerini bekliyoruz canım.Yatış yaptılar rahim ağzım kısalmış öyle dedi bakan doktor açılman suyunda azalma yok plesenta aşağıya yerleşmiş dedi en son kontrolüm de doktorum plesenta yukarda demişti bu konuda kafam karıştı ama doktor bu çok korkulucak bişey değil tedbir amaçlı tedaviye başlıcaz tam zamanında gelmişsin dedi bebeğin gayet sağlıklı dedi şuan bile kıpır kıpır içimde Allahım bağışlasın onu bana inşallah bu gece burdayım sabah izmite kendi doktoruma gidicem inşallah sabaha kadar herşey yolunda gider dua edin bana ve bebeğime
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum arkadaşlar iyiki varsınız rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Doktor geldi tekrar muayene oldum rahim ağzını kapamış plesenta taburcu etmediler hastahanedeyim hala sonrası için de bol bol yatıcaksın kalkmıcaksın dedi doktor bide yine rahim ağzını ölçtü 26mm çıktı riskli olması için 20 mm in altına düşmesi lazım takip edicez dedi en büyük tesellim kanamam veya lekelenmem olmaması kendi doktorumu aradım şuan gereken mudehale yapılıyor yorulma buraya kadar taburcu olduğun zaman gel bende değerlendiricem dedi aynı şeyleri oda söyledi şuan için çok ciddi risk yok ama dikkat ediceksin dedi pazar günü çok gezdim yürüdüm bir daha tövbe gezmem doğuma kadar yatıcam :) yeterki bebeğim sağlıcakla zamanında doğsun
evet canım aynı yer işte. benim doktorum çok övdü bir de 45 dk kadar bakıyor parmak uçlarına kadar anlatıyor falan dedi. Benim de kafamda perinatalog bakıyor herhalde diye canlandı haliyle. Hiç içimden gelmiyor şuan oraya gitmek ve gitmeyeceğim de zaten. Sen nerede yaptırdın canım
ben tanıdık bir perinatolog buldum canım
akgün tem hospitaldeydi hastane değiştirecekti , yeni hastanesini bu hafta arayıp öğrenicem haber veririm sanada .yeni hastane okmeydanı tarafında olucaktı.
Pusuya yattım bekliyorum bakalım yaşayıp göreceğiz, normalde düşüncelidir ama bakalım ne planladıKızlarr pazar günü anneler günü eşiniz hediye alcak mı size ? :)
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum arkadaşlar iyiki varsınız rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Doktor geldi tekrar muayene oldum rahim ağzını kapamış plesenta taburcu etmediler hastahanedeyim hala sonrası için de bol bol yatıcaksın kalkmıcaksın dedi doktor bide yine rahim ağzını ölçtü 26mm çıktı riskli olması için 20 mm in altına düşmesi lazım takip edicez dedi en büyük tesellim kanamam veya lekelenmem olmaması kendi doktorumu aradım şuan gereken mudehale yapılıyor yorulma buraya kadar taburcu olduğun zaman gel bende değerlendiricem dedi aynı şeyleri oda söyledi şuan için çok ciddi risk yok ama dikkat ediceksin dedi pazar günü çok gezdim yürüdüm bir daha tövbe gezmem doğuma kadar yatıcam :) yeterki bebeğim sağlıcakla zamanında doğsun
özellikle sordum perinatolog mu diye hayır kadın doğum uzmanı doktorumuz dedi.Kendi doktoruma da sordum neden yönlendirdiniz siz bakmıyormusunuz dedim. bende bakıyorum ama rapor yazıcak dedi. iyi tamam dedim. sıktı beni biraz bu iş açık söylemek gerekirse
Pusuya yattım bekliyorum bakalım yaşayıp göreceğiz, normalde düşüncelidir ama bakalım ne planladı
Kızlarr pazar günü anneler günü eşiniz hediye alcak mı size ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?