Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
sana da geçmiş olsun canım. aslında sirkeyi bilirdim o an görüntünün şokuyla aklıma gelmedi kullanmak, bu akşam bende yapayım. sirke zaten oranın pH dengesine çok iyi geliyor. banyodan çıktım dün akşam eşim soruyor noldu sana bişey mi oldu yüzünün hali ne diyo, adama nasıl diyim bilemedim yok bişey dedim geçiştirdim resmen

Kızlar benim bebeğim sata göre bir hafta önde gidiyor ultrasonda.ama doktorum tahmini doğum tarihimi sata göre söyledi.yani ilerleyen Zaman'da bebeğin gelişimi yavaşlayıp illa sata uyumlu mu olacak yoksa bir hafta geriye çekilir mi doğum? Ve detaylı ultrason için hamilelik haftam sorulduğunda hangisi geçerli oluyor?

iyi olmanıza çok sevindim canım
birde merak ettim plasenta konumuna ne dedi doktorun?

CennetBahcesi53 ilk bikaç gün ben de söylemedim ama suratım o kadar düştü ki sorunca söylemek zorunda kaldım.sanki bana kırk yıllık doktor,öyle bi ferahlattı ki içimi ben de takmadım artık.bikaç günden sonra sirke kullanmamı da yasakladı hatta,ki gerek de kalmadı :)

canım çok sevindim gerçekten sağ salim hepimiz kucağımıza alırız işlah

nası bi ağrı, benimde tam çatı kemiği denilen yerde sadece yürürken oldu 2 dak falan. sonra oturdum bacakları uzattım daha iyi oldu. doktora gitmedim internette rahim genişliyor falan yazıyo diye, gitmek mi lazım acaba

iyi olmanıza çok sevindim canım
birde merak ettim plasenta konumuna ne dedi doktorun?
Yattığım hastahanede ilk gün rahim ağzına yerleşmiş demişlerdi kendi doktorum yeri gayet iyi korkma dedi rahim ağzında değil ama yakın bi yerde artık bol bol yatacaksın dedi

Hay allah ya yediğin bişey orda etki edermi ben de hiç sanmıyorum, hala rahatsız ediyorsa bence görün doktora ne kaybedersinki :/

Yattığım hastahanede ilk gün rahim ağzına yerleşmiş demişlerdi kendi doktorum yeri gayet iyi korkma dedi rahim ağzında değil ama yakın bi yerde artık bol bol yatacaksın dedi

rahim ağzına yerleşmiş ne demek, yakın bir yerde ne demek! neden insanı korkutuyorlar canım ! doğru düzgün baksınlar kaç gün kaldın orada...

yine de rahim ağzında olmamasına çok sevindim canım , bol bol dinlenmene bak sen nasılsa doğduklarında bol bol koşturucan

Ohh çok sevindim hadi geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine :)

Haydaa sevincim yarım kaldı resmen yakın bir yerde ne demek ya nasıl bir açıklamaymış bu randevumda sorcam bende, sen uzat ayaklarını fırsat buldukça dinlen canım sağ sağlim atlatıcaz inş hep birlikte şu kalan ayları da

Benim geçmedi canim anlik bisey degildi çok korktum ve gittim doktora seninde ilerlerse ihmal etme derim

merhaba canım benim cinsiyet kısmet olursa bir kız bir erkek gibi. bu hafta sonu ayrıntılıya gireceğim o zaman tam netleşir. netleşince sana yazarım

Benim geçmedi canim anlik bisey degildi çok korktum ve gittim doktora seninde ilerlerse ihmal etme derim
hmm ben yine hafta sonu randevumda sorayım, ozaman kalkmadan yat rahatlar, zaten ben ilk üç ayda bi kanama yaşadığım için fazla hareket etmiyorum iş yerinde de genelde oturuyorum. gerek yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…