Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar ben de güncelleme yapayım liste ile ilgili.
Bizim de kızımız olucak. İsmi henüz belli değil :)

Kizlar bu guncelleme olayi ne bn uzak kaliom bayaa.
Bi de gobekler ne durumda 20 haftadakiler cikti mi belli mi

Canim bana yas il sat tahmini dogum tarihini cinsiyet bebegin adi ve kacinci cocuk bilgilerini verirsen 1 sayfadaki.listeye ekleyeyim seni belki eklisindir kontrol etmeden yazdim eger degilsen verirsen ekleyelim

Kızlar dün akşam birden genital bölgemde kaşıntı oldu, ilkten kaşımak istemedim sonra dayanamadım biraz kaşıdım ama çıplak elle dokunmadım. sonra baktım kaşıntı geçecek gibi değil zaten duş alacaktım şimdi gireyim dedim, girdim bir de ne göreyim, aradan 10 dk geçti geçmedi, orası şişmiş şişmiş şekli kaymış öyle kocaman ve kırmızı bir hal almış ki, üstelik hala kaşınıyo, böyle nasıl desem içi dışı üstü altı heryeri şişmiş öyle ki duş aldıktan sonra çamaşır çok rahatsız etti beni bacaklarımı açarak yürüdüm kapatamadım, çok moralim bozuldu neden böyle bişey oldu hiç anlamadım. Zalain krem sürdüm mantar enfeksiyonları için kullanılıyo doktorum yazmıştı çok kaşıntın olursa kullan diye. yatana kadar kontrol ettim şişlik geçmedi ama kaşıntı durdu. Sabah uyandığımda baktım biraz inmiş gibiydi, şimdi ise hafif normale döner gibi ama tam geçmiş değil.
Başına böyle birşey gelen var mı

İlk sayfada listemiz var hangi il, son adet tarihi, tahmini doğum, kaçıncı çocuk, cinsiyeti vb gibi eğer sen yoksan listede bilgilerini I Ipek isik a yazarsan ekler canım

Ve evet belli oluyor benim baya

Kızlar merhaba ben 4 gün rapor aldım evdeyim yatiorum sol kasigim da baskı ağrı oldu acile gittik dün Rahimde kasılma olmuş ve cok ağrı yapio ayakta durmamam lazımmış istirahat werdi doktor bnm gibi olan Warmi aranizdaa

Aaa canım benim ya geçmiş olsun hiç duymamıştım, sivilce çıban gibi birşey değil dimi? bekletmeden doktoruna bir görün istersen ya hatta imkanın varsa gitmeden bir telefonla da sor enfeksiyon falansa ilaç başlar hemen

sağol canım hiçbirşey yoktu ya aniden oldu resmen, sivilce türü birşey de hiç yok, benim sonradan aklıma çok fazla meyve yiyorum acaba o yapmış olabilir mi diye geldi ama, neden oramda olsun ki hani el yüz tamam da, daha önce de başıma gelmeyince hem üzüldüm hem anlam veremedim

CennetBahcesi53 canım bi on gün önce gibi bende de oldu.tıpatıp aynısı.ben bikaç gün duşta ılık pamuğa sirke döküp yıkadım krem kullanmadım.bikaç gün acıdı sonra kaşıntı da durdu şekli de normale döndü :)

Merhaba arkadalar ben taburcu oldum hatta izmite kendi doktoruma bile gidip kontrol oldum bol bol dinlen sıvı tüket dedi birde hafta da 1 rahim ölçümü yapılsın dedi 15 günde 1 olan kontrolüm 1 haftaya düştü yani :) bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah kocaman olmuş böyle giderse tosuncuk olucak Allahım onu bana bağışlasın inşallah hepinize tekrardan Allah razı olsun güzel destekleriniz için iyi ki varsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…