Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Olmaz canım şuan vucudumuzda yediğimiz besinleri arıtma sistemi gibi yararli olanlar ayırıp bebeğe gidiyor gerisi bağırsaklara o yüzden korkma benimde başıma geldi bisey olmadı
Çok sagol canim içimi rahatlattin insan bir anda kendini degil de bebisi düşünüyor Rabbim korusun onlari

Günaydın güzel hanımlar... Son iki gündür yatarken bacaklarımda yoğun ağrıyla uyanıyorum. Nereye atsam bilemiyorum geceleri. Araya şimdilik yastık sıkıştırıyorum ama adam akıllı hamile yastığı almanın vakti geldi de geçiyor bile.

Gunaydiinn
Tam uyanmadan oncecruyamda bebegimi gordum :)) dogurmustum.kucagimdaydi kucucukk o kadr harijaydi ki.. emzirmeye calisiyordum esim de gelip bize sariliyordu mutluluktan agliyordum. Nerdeyse gercekte de agliycaktim uyandim oyle

Gunaydiinn
Tam uyanmadan oncecruyamda bebegimi gordum :)) dogurmustum.kucagimdaydi kucucukk o kadr harijaydi ki.. emzirmeye calisiyordum esim de gelip bize sariliyordu mutluluktan agliyordum. Nerdeyse gercekte de agliycaktim uyandim oyle

ne güzel bir rüya hayır olsun :)

günaydın canım , benimde çok ağrıyor gece devamlı uykumdan uyanıyorum da yastığı denemedim işe yarıyormu acaba

Ben de rüyamda kucağımda gördüm bebeği
kızıma hiç benzemiyordu
kızımda zaten anne baba olarak bize hiç benzemez.
Bir aile düşünün kimse kimseye benzemiyor kızım sarışın yeşil gözlü biz eşimle karayız yani bildiğin esmer oğlan da siyah saçlı buğday tenliydi. Sanki biraz asyalılara benziyordu
Ay çok merak ediyorum yüzünü

ONU DA DENİYİM YOKSA GECELERİ ÇOK ZOR UYUYORUM UYUYAMIYORUM
Ya işte bu noktadan sonraki ağrılarda doktorlar hemen magnezyum kalsiyum takviyesine gidiyorlar ama bence biraz egzersizle halledemeyeceğimiz durum değil canım. Ben de yürüyüşleri her güne çıkarıyorum bugün, biraz da kas egzersiziyle bence başa çıkabiliriz. :)

bana sordu dr um vereyim diye ben istemedim çünkü süt yoğurt peynir tüketiyorum dediğin gibi yürüyüşü arttrmam lazım :)

Ben de çok merak ediyorum yüzünü. Saçı gözü ne renk olacak. :) kime benzeyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…