Aynen he ama ben yakınlarda istiyorum gurbete veremem oğlanı
5 li al en güzeli o. Ben penye battaniyeyi ayrı aldım. Hatta 2 tanede 3 lü aldım. İçine yelek gibi ince bişi giydiriyorlar sanırım göbek zarar görmesin diye. 3-5 lira birşey zaten onlar. Kemeraltında zibil gibi satılıyor
Can'ım burada 22. Hafta dolmadan 22. Haftanın içinde yazıyor, aslında 22. Hafta dolunca 470 gram olması bekleniyor. Benim de 20+0 da 350 gramdı doktor çok normal tam gününe uyumlu dedi, ama buradaki takvim 21. Hafta 400 gram gösteriyor. Yani senin yavrunun maşallahı var annesi
merhaba bende Eylülde dogum yapıcam Allahın ıznıyle doktorumuz bi türlü söylemiyor bize bebegımızın cinsiyetını özel bi hastaneye gıdıyorum halbukı daha erken dıyıp duruyor 13 mayısta detaylı ultrasona gırıcem ozaman söyler dimi belli olur artık ya herşeyi
işte bu bence kadın olmanın en kötü yanı, kendimi çok kötü hissediyorum, doktor ilk hamile olduğumu öğrendiğimde vajinal ultrasonla bakmıştı, işte onu hiç unutamam yarına geçicek inşallah canım gerek kalmasın lütfen geçsin
Ben de aynı durumdayım canım, özellikle göğüste kaşıntı var, lieracı da çok düzenli kullanamıyorum açıkçası, acaba kaçıncı haftada çatlama başlıyor ben de merak ediyorum, inşallah çatlamayız.
ya kızlar sol kasığımda iç çamaşırımın bittiği yerde ağrım var. yatakta dönerken zorlanıyorum. ayağa kalktığımda batıyor sonra yürüdükçe rahatlıyorum. acile de gitmek istemiyorum randevum ta 23 mayıs ta. ağrısı olan tek ben miyim ya ???
Rahim ağzına 2cm uzaktaymış canım :) peşine de rahim agzina yakın yerde dedi ben özet geçtim yoksa doktorum en ince ayrıntısına kadar anlatır her kontrolde:):)
Canim bana yas il sat tahmini dogum tarihini cinsiyet bebegin adi ve kacinci cocuk bilgilerini verirsen 1 sayfadaki.listeye ekleyeyim seni belki eklisindir kontrol etmeden yazdim eger degilsen verirsen ekleyelim
Cnm ekli degilimdir bilgim yoktu cunku. Peki nie veriyoruz bu bilgileri kusura bakma bilmedigim icin soruyorum.
Yasim 27 izmir. Sat:11.12.2015
Cinsiyet kiz. Dogum tahmini 16 eylul . Ve ilk cocuk cnm.. daa once kaybim var dua istiyorum hepinizden ins sagliklica kucagimiza alalim
İlk sayfada listemiz var hangi il, son adet tarihi, tahmini doğum, kaçıncı çocuk, cinsiyeti vb gibi eğer sen yoksan listede bilgilerini IIpek isik
a yazarsan ekler canım