Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım ipek çim bebeğim erkek. sat 26.11.2015 tahmini doğum 1 eylül. adana da oturuyorum. yaşım 28. kayseriliyim memurum I Ipek isik

70 kilo olmuşum yuh diyorum kendime
61 ile başladım 9 kilo almış bulunuyorum
İlk hamileliğimde bile bu kadar hızlı kilo almamıştım gebelik şekerim mi var acaba
9kilo alacak kadar yemedim yani
Gece meyve yemiyorum tatlı yemiyorum ekmeği de Bıraktım artık. Yağsız süt yoğurt kefir yağsız peynir. 70 le bitirmekti niyetim hamileliği nasip olmayacak belli

tembelanne yaa ben 2.8oo almışım zaten kiloluyum 7o le kalmıştım kim sorsa söylediğimde sorunun mu var bi yanlışlık vardır az kilo almışın bebek gelişmiyomu diyo. Anormalmi bu durum ya doktor az kiloyla bitirmeliyiz demişti şimdi adama sorucam gidince neden böyle

valla ben bugün itibariyle 8 kg görmüş bulunuyorum. oğlumda ikenbu aylarda 10 u grmüştüm hatta sanırım geçmiştim.7. ay sonunda 13 kg almıştım. kilo alma bünye meselesi bence. ilkine gre az bile olsa sonuçta başkalarına göre hızlı kilo alıyorum.

Bence cok normal 300 - 400 gram bebek 2800 almıssın nesi gelişmesinki senin aldığın kilonun yarısı bile değil :), doğum yakın olsa anlarımda 2.800 normal bir kilo

etraftakilere göre zaten çok kilo alınca çok gelişmiş çok tombul bebek olcak sanıyorlar ama alakası yok benim ablam 8 kilo ile hamileliğini bitirdi :)

Bende senin gibi kilolu kaldim hamile suan 2.7 kg almisim 65 le basladim ki boyum 1.60 anca simdi 67.7 bence hicbir sikinti yoktur dert etme az kilo almani zaten iatemesekte son aylar bayagi alicaz kilo

Ama sen hatirladigim kadariyla bir o kadarda hizli veriyordun dogum sonrasi kilolarini. Kesinliklikle sana katiliyorum kilo alma olayi bunye meselesi

kulaklarını tıkayacağız maalesef :) banada ilk aylarda hemen bebegi aşağıda taşıyosun diyolrdı karnım bile yoktu kendi göbegimi bebek sanıyrlardı :) :) :)

Evet ama hani Can'ının her istediğini yersin böyle her gün tatlı yersin meyveyi abartırsın ekmek pilav börek yersin yada hiç hareket etmezsin hep yatarsın kilo alırsın anlarım
Ben geçen gün 9km yürümüşüm tüm günde. Sabahları 3,5 km yürüyorum tempolu sonra çarşıya pazara yürüyorum otobüse binerdim binmiyorum iyiyim Nasıl olsa deyip binmiyorum hareket olur diye aplikasyonla ölçtüm geçen 9kmyi geçmiştim. Her gün zaten 3,5 km fix yürüyorum
arada ekstra 6/7 km'ler de oluyor
Geçen ay 66 kiloydum daha dr gitmeme 2 hafta var ve 70 olmuşum.
Bin şükür sağlıklıyım Bebek gelişiyor 700 gramı geçmiş demişti dr 2 gün evvel gittiğimde
Bitirmeyi planladığım kiloya böyle erken gelince korktum.

sabahları idrardan sonra aç karnına tartılıyorsun değil mi? benim uyanınca tartıldığım kilom ile akşam yatmadan tartıldığım kilo arasında 1,5 kg oynuyor. kabızlık, ödem, vücutta biriken su vs. kiloyu çok etkiliyor. bende en hızlı yükselişimi 1 ayda 2 kilo alarak nisan ayında yaptım. Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…