Merhaba arkadalar ben taburcu oldum hatta izmite kendi doktoruma bile gidip kontrol oldum bol bol dinlen sıvı tüket dedi birde hafta da 1 rahim ölçümü yapılsın dedi 15 günde 1 olan kontrolüm 1 haftaya düştü yani :) bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah kocaman olmuş böyle giderse tosuncuk olucak Allahım onu bana bağışlasın inşallah hepinize tekrardan Allah razı olsun güzel destekleriniz için iyi ki varsınız:)
13 haftalıkken gittiğimde doktor kız demişti ama emin olamıyorum,yakın zamanda da gitmedim doktora. cuma günü gidicem inşallah,o zaman kesinleşir,yazarım buraya :)
sorma benim de çok erkenden başladı bu otobüste yer verme olayı ama ben çok utanıyorum nedense. en son bu hafta yaşı 50lerde gözüken bir teyze yer verince ne yapacağımı şaşırdım, kadının omzunu kalkmasın diye öyle sertçe tuttum ki uzun bi süre de ikna etmeye çabaladım 'ben sportifimdir, zaten çok da yürürüm bana bişi olmaz falandı filandı' ancak ikna edebildim ya da kadıncağızın omzunu acıttım tutarken o da vazgeçti . bir de nereye gitsek hemen bebek muhabbeti açılıyor, özellikle tanımadığımız teyzeler çok meraklı maşallah. ben erkenden büyümesini istemezdim aslında, yatarken kımıldarken iş yaparken çok zorluyor. şimdi bile çorabımı giyerken zorlanıyorum misal, ilerde naapcam bakalım .
ya kızlar sol kasığımda iç çamaşırımın bittiği yerde ağrım var. yatakta dönerken zorlanıyorum. ayağa kalktığımda batıyor sonra yürüdükçe rahatlıyorum. acile de gitmek istemiyorum randevum ta 23 mayıs ta. ağrısı olan tek ben miyim ya ???
Canım birebir aynı yerde, sol tarafımda, çamaşırımın bittiği yerde ağrı çekiyorum ben de, taa 15. Haftalarda başladı bende, o dönemde ilk acile gitmiştim, bşr şey çıkmadı, bu hafta pazar günü yine gittim, idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine, monurol verdi, ayaktayken ve yürürken bir şey yok ama uzun süre oturup kalkınca basamıyorum bile, ben bartolin kesemin olduğunu düşünüyorum, yarn detaylı usg var, doktoruma soracağım, seni de haberdar ederim.
sorma benim de çok erkenden başladı bu otobüste yer verme olayı ama ben çok utanıyorum nedense. en son bu hafta yaşı 50lerde gözüken bir teyze yer verince ne yapacağımı şaşırdım, kadının omzunu kalkmasın diye öyle sertçe tuttum ki uzun bi süre de ikna etmeye çabaladım 'ben sportifimdir, zaten çok da yürürüm bana bişi olmaz falandı filandı' ancak ikna edebildim ya da kadıncağızın omzunu acıttım tutarken o da vazgeçti . bir de nereye gitsek hemen bebek muhabbeti açılıyor, özellikle tanımadığımız teyzeler çok meraklı maşallah. ben erkenden büyümesini istemezdim aslında, yatarken kımıldarken iş yaparken çok zorluyor. şimdi bile çorabımı giyerken zorlanıyorum misal, ilerde naapcam bakalım .
Senin iyimis yine canim. Bana 2 ay once otobuste bir kiz yer verdi de sasirdim kaldim. Nasil anladi anlamadim. Ama simdi ne yaparsam yapayim gizleyemiyorum. Acayip belli oluyor. Zaten bastan beri toplamda 9kg aldim. Allah sonumu hayir etsin bakalim kac kiloyla doguma gidecegim
sinemnur
yarın senin detaylın vardı evet, umarım muayenen güzel geçer, en son da şöyle yakışıklı bir fotoğrafını verir doktorun da sen de bizimle paylaşırsın inşallah. detaylısı olan başka arkadaşlar da vardı, herkes için temennim aynı, dualarım sizinle kızlar, yarın prens ve prenseslerimizin fotoğraflarını bizimle paylaşırsınız umarım.
ya kızlar sol kasığımda iç çamaşırımın bittiği yerde ağrım var. yatakta dönerken zorlanıyorum. ayağa kalktığımda batıyor sonra yürüdükçe rahatlıyorum. acile de gitmek istemiyorum randevum ta 23 mayıs ta. a
Canım birebir aynı yerde, sol tarafımda, çamaşırımın bittiği yerde ağrı çekiyorum ben de, taa 15. Haftalarda başladı bende, o dönemde ilk acile gitmiştim, bşr şey çıkmadı, bu hafta pazar günü yine gittim, idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine, monurol verdi, ayaktayken ve yürürken bir şey yok ama uzun süre oturup kalkınca basamıyorum bile, ben bartolin kesemin olduğunu düşünüyorum, yarn detaylı usg var, doktoruma soracağım, seni de haberdar ederim.
evet canım senle yazışmıştık. aynen benim de 15 ten beri var. bende yarın sabah acile gidecem bu şekilde kafam hiç rahat değil. yatak tan kalktığımda sağ ayağımı önce yere basıyom solu sürüklüyorum nerdeyse sonra düzeliyor. yarın bende sana yazarım.sende yaz. sağlıkla ve mutlu kall
Senin iyimis yine canim. Bana 2 ay once otobuste bir kiz yer verdi de sasirdim kaldim. Nasil anladi anlamadim. Ama simdi ne yaparsam yapayim gizleyemiyorum. Acayip belli oluyor. Zaten bastan beri toplamda 9kg aldim. Allah sonumu hayir etsin bakalim kac kiloyla doguma gidecegim
benim de en az 2 aydır öyle, koca göbiş önden sipsivri fırlıyor anlamadım niye böyle oldu zaten hatta başta çok korktum doktora sordum niye ben böyleyim diye. ben de 5 kilo aldım sanırım. ama göbiş dışında aldığım kilo görünmüyor. bu hızla devam edersek yandık biz
Cnm ekli degilimdir bilgim yoktu cunku. Peki nie veriyoruz bu bilgileri kusura bakma bilmedigim icin soruyorum.
Yasim 27 izmir. Sat:11.12.2015
Cinsiyet kiz. Dogum tahmini 16 eylul . Ve ilk cocuk cnm.. daa once kaybim var dua istiyorum hepinizden ins sagliklica kucagimiza alalim
Liste olusturduk kuzum birbirimizi daha rahat takip edelim diye gunleri yakin arkadaslar yada ayni sehirde yasayan arkadaslar bebekleriyle ve doktorlariyla ilgili daha rahat iletisim kursunlar diye
20+4 ten bolll mide bulantılı günaydıın.. Ne zaman geçicek diye sormuyorum sanırım doguma kadar devam.. Neşenizzz boll gününüz güzel geçsin.. bugun kaynım askere gidiyor yogun yorucu birgün olucak
20+4 ten bolll mide bulantılı günaydıın.. Ne zaman geçicek diye sormuyorum sanırım doguma kadar devam.. Neşenizzz boll gününüz güzel geçsin.. bugun kaynım askere gidiyor yogun yorucu birgün olucak