Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim sonuçlar çıktı tamda tahmin ettiğim gibi çok şükür şeker çıkmadı :) darısı yaptıracak olanların başına inşallah
Çok sukur gozun aydın darısı bana insallah yarın seker yüklemem var :)
slm kizlar doktordan geldim cok şükür herse yolunda...ayrintili da tam kan sayimi da seker de iyi cikti bebek te gayet iyi darisi tum anne adaylarinin basina
Gozun aydın Can'ım :)
bu da prensesimmm
masallah yaaa yerim bunu ben çok tatlı

Canım doktor neden yatmalisin dedi bebek aşağıda olduğu için mi ?
Bebek aşağıda değil çok şükür ama plesenta aşağıda bu doktor yerini hiç beğenmedim dedi canımı sıktı zaten yatıyorum genelde hakkımızda hayırlısı olur inşallah sağlıcakla bi doğsa da rahat nefes alsam

Bana da şeker yüklemesi yapmadı doktorum açlık şekerime baktı kan sayımında iyi dedi bende acaba seker yüklemesi yapılsaydı mi dedim yada sen tokluk şekerine de bakilsaydi mi dedim .Sizinkiler de tokluğa bakılmış birde kan uyuşmazlığı olan var mi arkadaşlar

Bende var. İlk gebelik olduğu için aşısı yapılmayacak. İkinci çocuk için sıkıntılıymış.

Bana da seker yuklemesi yapmadi doktor zaten bebekte bi sikinti yoksa kilo falan yapmasin da bosver

Dimi ya rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin insallah...
Geçen okuldaki bir öğretmen arkadaş (fazlaca bilmislik yapan biri hamilelikle ilgili) bunlar en rahat zamanlarin falan dedi. Bende dedim ki bence degil dogduktan sonra en azindan gozunle goruyorsun müdahale edebilirsin. Ama şimdi elden hiçbir sey gelmiyor daha konusuyordu bilmiş bilmiş. Sinir oldum. Kendisi cocuk düşündüğü ay hamile kalmis yoklugunun korkusunu yaşamamış herkesi ayni saniyor. Benim doktorum acil tup bebek dedi subatta tup bebek yapacakken ocakta hamile oldugumu ogrendim. O yuzden şöyle bilmiş konusanlara sinir oluyorum

kan uyusmazliginda kadin negatif olduğunda mi oluyordu...kadin negatif erkek pozitif olduğunda mi oluyirdu...ben pozitif esim negatif..ama kan uyusmazligi icin bise demediler
Tersi canım anne negatif baba pozitif olduğunda sıkıntılı. Bebek negatif doğarsa sıkıntı yok ama pozitifse anne kanına karışmadan aşı yapılması gerekiyor.

Selam hanımlar. 10 gündür raporlu olduğum için forum a sadece işyerinde girdiğim için giremedim evde yazamadım size. Oğluma wc eğitimi verdim. Alıştı çok şükür. Pazartesi is başı yapıcam. Ben iyiyim bebek iyi. Adana da da sezeryan sonrası normal doğum yaptıran birini buldum hem de kendi hastanemde. Mayıs in son haftası egitimim var bitsin inşallah ona gorunucem ve doktorumu buna göre değiştirmeyi düşünüyorum. Inşallah tüm anneler ve bebekler iyisinizdir

hoş buldum Cok sağol doktorumda öyle söyledi ama ya geçmez ise allah korusun doğduktan sonrada tekrarlarmı diye icim icimi yiyor annelik cok başka bişey hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucagımıza

Bende var. İlk gebelik olduğu için aşısı yapılmayacak. İkinci çocuk için sıkıntılıymış.
Benim ilk gebeliğimdeki doktorum 28.haftada iğne vurdurdu oğlum negatifti doğduğunda iğne vurmadılar.bundaki doktorum ben 28. Haftada iğne vurmuyorum dedi doğduktan sonra kan grubuna gore vururuz dedi internette vurulması gerekiyor yaziyor bi teredutte kaldım indirekt coombs diye bi test yaptı anladığım kadar ona göre karar verdi .sormak istedim o yüzden sizde durumlar ne diye

Çok sukur gozun aydın darısı bana insallah yarın seker yüklemem var :)

Gozun aydın Can'ım :)
masallah yaaa yerim bunu ben çok tatlı
Bugün ben de şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 124 çıkınca benden ümidi kesip 75 yerine 50gr verdiler. Şimdi tokluk için bekliyorum. Çok moralim bozuldu şu dakikadan sonra normal çıkma şansı yok sanırım

Bana da o lafı çok kullanırlar çevremde "şimdi en rahat zamanların kıymetini bil bebek olunca hayatın tamamen onun olucak" o kadar kızıyorum ki hem dediğin gibi onlar aramadan hamile kalanlar benim bebeğim tüp bebek 2.5 yılın sonuna 2.denemede oldu çok şükür insanlara ne zor geliyor bebek büyütmek çok zor diyip duruyorlar 4 kardeşimi de ben büyüttüm hele son 2 numarayı bi ben doğurmadım bide emzirmedim o derece yani ya bana alışık olduğum için kolay geliyor bebek bakmak yada abartılıyor gerçekten bilemedim :)
Dün yaşadım kayınvalidem görümcemin bebeği ne bakıyor 5 aylık falan Allahım bi panik bi panik uyumuyor sütünü içmiyor diye 2 saat uğraştı uyutmak ve yedirmek için aldım 10dk sürmedi hem sütünü içti hemde uyudu :):) kayınvalidem nasıl dua ediyor uyuttum diye kendide 3 çocuk 3 torun bakmış insan ama hala panik az sakin olsa böyle olmaz :) ne uzun yazdım bee çünkü çok doluyum bende şu bebek bakımı konusunda insanlar laf edip duruyorlar herşeyi onlar çok biliyor çünkü

İnşallah çıkmaz şeker çok moralini bozma sen ben evde hep bakıyordum şekerime aç tok aç genelde 50 altı çıkardı 35i bile görmüşlüğüm var hatta perşembe günü kahvaltıdan sonra ölçtüm 140 çıktı ama açlık şekerim dün 81 çıktı şaşırdım toklukta 101 çıktı değişken bişey yani belki hala akşam yediklerinin etkisi vardır canını sıkma yok yere

Sağol canım içim rahatladı bi nebze.
Gına geldi bana o akıntıdan ben kendimi deil tabiki bebeğim için endişe ediorum. Enfeksiyon warken hamile kalmıştım ve hiç gecmedi.
Ruyalarim da hep erken doğum yaptığımı görüyorum korkuorum.

Ilk zamanlarda cok oluyordu canım yanma şişme hatta eşimde bende şok olduk nasıl sistigine. Şimdilerde şişme kaşınma yok an akıntı hep war günde iki üç çamaşır değiştiriyorum sırılsıklam şekilde.
Allah yardımcımız olsun hayırlısı ile kucağımıza alalım bebislerimizi.

Allah kimsenin başına wermesin elbet ama bi ben böyleyim sanıyordum ck şükür dilmis içimi rahatlattiniz.
Darısı başımıza inşallah :)

İnşallah. Sende alet neden vardı da sürekli ölçüyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…