Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Ben salopet aldım şekerim. Hamile için aslında ama ilk sıradaki düğmeleri iliklediğinde göbeksiz biride rahatlıkla giyiyor
Elbiseleri hamilelik sonrasıda giyilebilir cinsten. Bakalım ağustosta benimkinin kuzeni evleniyor. Kara kara düşünüyorum

Lcw vw defacto da var ama ben hic begenmiyorum ve ozellikle is yerinde giymek icin bir sey alamadım. Sacma sacma tişörtler var. Internetten bir iki tane hamile pantalonu aldım şansıma çok iyi çıktı. Gömlekleri bluzlari buyuk beden aldım. Ancak buyuk beden bulmak da pek kolay olmuyor. Bu sefer de yakası kol ağızları vb bol geliyor. Hamile giyim.satan bir magazaya gidip biraz paraya kiydim ve is yerinde giymek icin biraz daha kaliteli seyler aldım.

cnm ben dun genel bir butige gittim bir tane kot tayt aldim..20 tl..yine arkasi falan cebli kot gibi duruyor ama tayt baya esnek güzel ve rahat durdu...bir tane de uzun elbise aldim yanlari yirtmacli hamilelik değil ama gayet hos durdu herhangi bir markadan almadim butiklerden aldim

Günaydın annisler bebisler
Bizimde bugün eşim tarafından düğün war bu hafta kına düğün nikah geçti zaten mevsim açıldı
Kıyafet konusunda sıkıntı çekmiyorum henüz şık güzel salaş bluzlarim şifon gomleklerm hala oluyor
Gündelik şeyler aldım bide gezmelik ve gündelik pantolon. Idare eder beni 3 ay elimdeki stok

Sen yine yaptırabilmişsin ben yapamadım içtikten 20 dakika sonra çıkardım. Ama doktorum bana 75 gr ile başladı sanırım fazla geldi.. Midem biraz hassasmış benim yapamadım

Kızlar biz 28. Haftada 4 boyutlu ultrasona girmeyi istiyoruz. Ankara da olanlar bildiginiz biryer var mı fiyati da uygun olması benim icin önemli :))

Kızlar selam çok affedersiniz sabah eşimle biraz yakinlastik şimdi hafif bir kanama değilde nokta şeklinde kan geldi gibi. Çok korkuyorum ama uzun sure birliktelik olmadigindan olabilir mi hemen Dr gideyim mi? Lütfen cvp verin

Kızlar selam çok affedersiniz sabah eşimle biraz yakinlastik şimdi hafif bir kanama değilde nokta şeklinde kan geldi gibi. Çok korkuyorum ama uzun sure birliktelik olmadigindan olabilir mi hemen Dr gideyim mi? Lütfen cvp verin
Devamı gelirse git bence ihmal etme plesenta aşağıdamıydı senin benim aşağıda kesinlikle yasak ilişki kanama yaparmış inşallah sende ciddi bişey yoktur

Doktora git canim. Bizimde aynı şekilde olmustu. 16. Haftamda. Gittik Bebek'le ilgili bir sıkıntı yoktu uzun sure olmadığı icin oyle birsey olmuş. Ama doktorum sonra yasakladı artık rahimde yırtılma falan olabilir endişesiyle. Kesinlinle gitmelisin icin rahat etsin.

Kizlar kan uyusmazligi olan var mi esiyle. Bizde var ve Dr bizden bununla ilgili test istedi
bende var canım. ilk gebeliğim düşük olduğunda koruma amaçlı iğne yaptılar. şimdiye kadar da her ay tahlille baktılar bir sıkıntı var mı diye. yarın kontrolüm var tekrar soracağım koruma amaçlı tekrar iğne yapılacak mı yoksa doğum olduktan sonra ona mı göre yapılacak diye ?? sende durum nasıl ilk gebelik mi

Devamı gelirse git bence ihmal etme plesenta aşağıdamıydı senin benim aşağıda kesinlikle yasak ilişki kanama yaparmış inşallah sende ciddi bişey yoktur
Yok canım Dr yasaklamamisti bize ama benim bir erken doğumum olduğu için ben yapmıyordum bugun sabah affedersin girişinde biraz canım acidi bir iki nokta geldi daha gelmedi inşaallah birşey yoktur

Tövbe zaten doğuma kadar artık kesinlikle yapmam biraz dinleneyim tekrar gelirse giderim inşaallah birşey yoktur

Herkese merhaba :) 4 günlük tatilimin sonuncu günü maalesef yarın okul
Ben bir haftadır falan karnimda sanki organlarım aşağıya iniyor gibi gaz gibi değişik bir sey hissediyordum korkuyordum da az once şans eseri o hissettiklerimin bebeğin tekmesi olduğunu anladım disardan bakinca görünen tekmeler :) çok güldüm kendime sonra bir haftadır nasıl korkuyordum şükür bizim minik güçleniyor galiba :)

Yok canım Dr yasaklamamisti bize ama benim bir erken doğumum olduğu için ben yapmıyordum bugun sabah affedersin girişinde biraz canım acidi bir iki nokta geldi daha gelmedi inşaallah birşey yoktur

Canım stres yapma kendine bir sey yoktur insallah. Devami gelirse gidersin. Doktorlar yasaklamadigu surece 28. Haftaya kadar sorun yok diye biliyorum bende. Insallah bir sorun olmaz

Cnm bnm de ilk gebelik oncesinde kurtajim var yine sonrasinda igne yapmislardi. Indirect gibi bi test adi yazdi dr um bunu yaptir bi dahaki kontrole kadar dddi. Sanirim o teste gore igneye fln mi karar verck bilmiom. Sn sordugunda yarin dr a beni de haberdar etsene cnm nasi bi yol izlick senin dr merak ettim

a
anladım. evet indirekt comb testi. vücudumuz pozitif kan hücrelerini düşman olarak algılamasın diye yapılan test olarak düşün. 4 sefer işte sürekli indirekt comb kan tahlili yapıyor. negatif çıkması lazım. yani vücut ta pozitif kan yok demek. hatta düşükten sonra ilk ay yapıldı pozitif çıktı meğer iğneden dolayı. ondan sonra hep negatif. yarın yazarım sana. sende bişi öğrenirsen yaz. sağlıkla kall

Amin cnm ins . Tmm cnm bnde ins yaptirdigimda paylasirim. Bn ilk kez yaptircm bu testi cnm ya . Ins bnm de olmasi gerekn gibi cikar

Bizde var canım ya. Dun doktor 2hafta içinde iğne vurdurmalısın tedbir amaçlı dedi. Ama iğne biraz pahalıymış. 320tl kadar. Devlette de yaptırabilirsin dedi ama biraz uzun iş. Eşimle gitcem de kan testi yapılacak ta doktor iğne vurulsun diye rapor yazacakta, hastaneye yatış yapılacakta, iğneyi vuracaklar da, çıkış yapılacak... Çok uğraşlı iş nasıl yapsam bilemedim. Duşunme aşamasındayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…