Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim bebek bakim vb ürünlerin hepsini rossmanda bulabilirsin Parfum Deodorant vb ürünleri de cok uygun fiyata rossmanda, ,, ben rosmanin bütün ürünlerini kullandim ve gercekten hepside cok güzel kendi marka ürünleri var uygun fiyata ve cok da memnun kaldim, ,,, penaten pisik icin cok güzel ve bübchen, ,,, ben bakim ürünleri olarak Hep bübchen ürünleri kullandim tavsiye ederim

Canim ben bebek bakim ürünleri Hipp bübchen ve penaten de kullaniyorum bu 3 markayı tercih ediyorumz cok da memnunum ve almanyadada tutulan urunler, ,,,,,, cocuk kiyafetlerimizi H&m ve c&a dan alirim uygun ve kaliteliler, ,,,,,markalı ayakkabilar da turkiyeden daha uygun

Son düzenleme:
Ayrica aklima gelmisken yazayim penaten kremi kendim icinde kullanirim yuzumde sivilce ciktigi zaman cok etkili; )

Çok teşekkür ederim canım,benim de içim rahatladı, doktorunun açıklaması benimkiyle aynı olmuş, erkek bebeklerde idrar yolu kanalı dar, onun için böbrekte genişleme oluyor, normal demişti, inşallah herhangi bir müdaheleye gerek kalmayacak kuzucuklarımızda, senin de gözün aydın. burnunu bilmem ama kafa şekli çok tatlı maşallah yumruklara bak, yerim onu, bu oğlanlar çok fena hiç acıma yok anneye

Selam anneler kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Yani 6 aylik hamileyim sukurler olsun rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin insallah

kizlar slm ... yarın sabah benimde ayrintili seker yukleme kan sayimi ve idrar tahlilim var...ins iyi sonuclar alirim ben dee..seker yükleme me ilk ilk hamilelikte baktığı icin buna gerek duymadi sadece tokluk sekerime bakacakmis..o nasıl olacak bilmiyorum

Bende ayrıntıliya girmedim daha doğrusu giremedim bulundugum sehirde ne özelde ne devlette yapılmıyor
Belki de en iyisini yapıyorsun ayrıntılıya girince ne oluyo ki sanki. her gittiğimde ya yeni bişey çıkarsa diye tırsarak gidiyorum doktora. Hep yüreğim ağzımda. yok burnu küçükmüş yok kalbinde parlaklık varmış. amniyosentez ya da kan testi yapalım falan filan. Allaha emanet hiçbirşey yaptırmadan bekliyorum kaderimi. En iyisi hiç gidip de kafayı bulandırmamakmış. Aldıracak değiliz ya hayırlısı. gönlünü ferah tutup tevekkül etmeni tavsiye ederim. Birincide ne detaylıya girdim ne kurcalattım. Sonuç dünya tatlısı sağlıklı bir oğlan. İnşallah bu da öyle olur.

olbey geçmiş olsun. Sen şimdi tatilin tadını çıkar. Döndüğünde düzelmeye başlamış olur inş.

fatihpepe gerçekten tosuncuk olmuş senin kız:) neden bu kadar endişelendin? Doktor kötü birşey mi dedi? Şekerden de korkmuyorsun rahat ol bence. Kilo alımın da çok değil zaten.

C ceren151115 sana da geçmiş olsun. Su seviyesi normale dönmüştür inş. Doktordan çıkınca haberdar et.

Bende kontrolümü oldum bu doktorumda kesinlikle yatacaksın dedi 1 ay yukarı çıkmasını beklicez inşallah çıkar dedi şeker yüklememi yaptırdım sonuç bekliyorum şimdi inşallah iyi çıkar sonuç
Bi aksilik olmazsa 3 haziranda da ben gidicem ayrıntılı ya :)

Bir anda sadece kafasi buyuk olarak dusundum cok korktum seker cikmasina razi geldim :))sonra vucudu ile orantili oldugunu dusunup rahatladim.burdaki arkadaslarda icimi cok rahatlatti
dr. Kotu bisey demedi biz kafasi buyuk falan diyince kucuk olmasi korkutur gibi bisey dedi ://
Neyse simdi rahatim alistim tombalagima :))artik kiyafetleri ona gore alirim
senin kiz nasil?sen nasilsin artik hersey yolunda dimi?

İyi bari rahatlamana sevindim. Doğru, sen 0 beden alma hiç:) benim kız da ben de iyiyiz çok şükür. Bana kalırsa herşey yolunda. Büyüyen popom hariç:) En son tahlil yazdırmak için devlet hastanesine gittim. Oradaki doktor bebek ters duruyor filan dedi. Zaten şuan için bu normal değil mi dedim. Evet ama dönebilirdi de dedi. Biraz o kafamı karıştırdı. Ama bu sebeple endişelenmek için henüz erken diye karar verdim:)

canım benim de doktorum sadece tokluk şeker testi yapalım dedi, bir ay sonra yaptırcakmışım, sağlık ocağına da yaptırabilirsin dedi. şeker yükleme gerekli değilse yapmak istemiyodum o yüzden sevindim tabi. tok gidip kan veriyoruz diye biliyorum. umarım güzel geçmiştir muayenen, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

günaydın hanımlar dr dan geldik Allahım bin şükür dr um perinatoloğun fazla abarttığının suyunun normal olduğunu hareketlerinin güzel olduğunu söyledi küçük bir bebekte değilmiş haftasına göre normalmiş gereksiz bir endişeye sokmuştu dr :)

perinatolog bir sürü kan testi demişti kendi dr um hiç birine gerek yok sen rahat ol her şey yolunda dedi çok şükür :)

pazar günü içim rahat tatile gidebilirim artık :)

Selam kızlar gününüz aydın olsun
Benim genital enfeksiyonum hiç bitmiyor deliricem ya okadar fitil ilaç kullandım bitince yine yeşil sarı akıntı dewam ediyor ben hiç birşey anlamadım ya. Korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…