Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızllar şeker yüklemesi neden yaptırmıyorsunuz
Ben daha once normal seker yuklemesi yaptirmistim.Ikinci seker yuklemelerinin tehlikeli olabilecegini endokrin uzmani soylemisti ve yaptirmama karari aldim.Doktorum yaptirmami istesede ben aclik ve tokluk sekerine bakilmasi taraftariyim.Meyvede tatlida olsun yiyorum ama abartmamak sartiyla.Dikkat etmek gerekiyor herturlu sekerimiz ciksada cikmasada.Kilo alimlariniz nasil kizlar?

bana doktorum sormadı bile şeker yüklemesini yarın gideceğim belki ozaman

hamile kalmadan öncemi yaptırmıştın canım şeker yüklemesi bende bundan 3 sene önce düşük çıktığı için yaptırmıştım

ben şimdiye kadar 7 kilo aldım son zamanlarda daha çok alıyorum sanki

bana doktorum sormadı bile şeker yüklemesini yarın gideceğim belki ozaman söyler

Ewt bayilmistim ve afedersiniz kusma bilinc kaybi yasadigim icin sekere bakilmisti.cok sukur bise cikmamisti.bende 4 sene once falan yaptirmstim.bende 8 kilo aldim.ama zayif hamile kalmanin avantajini yasiyorum suanda.Ben cok pis bogazimdir ve sonumuz insallah iyi olur diyorum

bende yaptırmıştım aslında 3 sene önce acaba yaptırmasam mı bende bilemedim

bende aksine iştahsızım :) şuada hedefim 6 - 7 kiloda daha fazla almamak alırım sanırım :)

bende yaptırmıştım aslında 3 sene önce acaba yaptırmasam mı bende bilemedim

bende aksine iştahsızım :) şuada hedefim 6 - 7 kiloda daha fazla almamak alırım sanırım :)
Doktorunla paylas cnm yaptirdiginida soyle.Ben cok arastirdim bu konuyu ve yaptirmama karari aldim.tabiki bu benim fikrim.Sizde hekiminizle konusun umarim hangisi hayirlisiysa o olur

Tetanoz 2.dozu bende soracaktım ya, o tarihlerde şehir dışında olcam acaba gittiğim yerde yaptırabilirmiyim

Şeker yüklemesini yaptırcam mecbur daha önce yapılmadı zaten hipoglisemi var hamile kalmadan bile olabilme ihtimalinden söz ediyordu endokrinci

Kilo olayına gelince bende son zamanlarda hızlı almaya başladım 52 ile başlamıştım şimdi sabah kalkınca bakıyorm 59um ve gerçekten sürekli bişeyler yemek istiyorum

bana doktorum sormadı bile şeker yüklemesini yarın gideceğim belki ozaman söyler

bana yaptırmayı düşünüyomusun diye sordu bende aslında hiç istemiyorum dedim sonra soru sordu bir kaç tane tamam o zaman gerek yok dikkatli gitmek şeker olmasa bile önemli dedi özellikle 8. ve 9. aylarda

Günaydın güzel anneler. Sezeryanla doğumda alt üst takım mi yoksa gecelik mi daha kullanışlı olur sizce? Alt üst takım dikiş yerini rahatsız eder mi acaba?

Canım şu anda kaç kgdasın, ben de her sabah tartılıyorum, bir süre stabil gidiyor, sonra bir bakıyorum 300 gram gelmiş, 2. haftada bakıyorum 1 kg olmuş, bu gidişle ayda 2-2,5 kg garanti, doğuma kadar şişeceğim son aylarda çok alınıyor deniliyor, daha ne kadar alacağız ki dün akşam çok az yedim koşturmacadan, sabah aç uyanınca mide bulantım başladı yine, aç kalsam, hafif yesem de olmuyor, çok yürümek çok hareket etmek lazım herhalde.

cok tatlisiniz :)) masallah size.. bizde de ben donardim eskiden ayi yatakta yorganlari ayirmayalim diye uyku tulumuyla yatardim o gunler geldi aklima...
Teşekkür ederiz:):)Uyku tulumuyla yatsam bizimki ona da takacak bir kulp bulur, adam benimle uğraşmayı seviyor Rabbim eşlerimizin eksikliğini göstermesin, herkese huzurulu yuva versin

Günaydın kızlar. benim 2. doz tetanos aşım 9 hazirandaydı, iki gündür gidemedim şimdi araya haftasonu girdi. Pazartesi yaptırsam çok geç kalmış olur muyum? Bilgisi olan var mı
Günaydınlar, 3-5 günle sorun olmuyor diye biliyorum, sağlık ocağını, hemşireyi filan arama imkanın varsa, daha net bilirler.

Günaydınlar, 3-5 günle sorun olmuyor diye biliyorum, sağlık ocağını, hemşireyi filan arama imkanın varsa, daha net bilirler.

arıyorum da açan yok anacım. ne genişlik nasıl bir çalışma stili anlamıyorum. geçen gittiğimde 8.45 falandı saat. aşı olmaya geldim dedim kartımı gösterdim. 10 da başlıyoruz dedi. ben işe gidicem 10 a kadar bekletmeyin beni diye rica ettim tamam biraz bekle alırım seni dedi ve gidip kahvaltı ettiler gözümün önünde. şoka girdim resmen. 9.30 gibi aşımı yaptı sonra

Günaydın güzel anneler. Sezeryanla doğumda alt üst takım mi yoksa gecelik mi daha kullanışlı olur sizce? Alt üst takım dikiş yerini rahatsız eder mi acaba?
Genel görüş " sezaryen doğumlarda gecelik daha rahat oluyor" yönünde, hem lastik kısmı acıtmıyor hem de sık muayene-kontrolde indir kaldır derdi çok olmuyor diye, normal doğumda da muayene esnasında rahatlığı için geceliği tercih eden var ama geceliği seven de az sanırım, pijama hep daha rahat gelmiştir.

Nedense hiç şaşırmadım "buranın bir sorumlu hekimi filan yok mu, kapıda başlangıç saati 8:30 deniyor, takipte de hasta yok o zaman neden bekliyorum" filan diye çıkışsaydınız, durum müsait değil miydi? hamile hamile insana eziyet ediyorlar, çok kızıyorum

canım doktor bile yoktu ki kimi kime şikayet edeyim. bir çok hemşire ben orada beklerden geldi direk masaya oturup kahvaltıya başladılar. Bu zihniyette olan insanlarla neyin münakaşası içine gireyim diye düşündüm sabah sabah boş yere gerginlik.

Lohusa takilmalrinin beli ayrli ve yuksek. Zaten normal pijama bile alsa cok cok dusuk bel olmadikca kesi yerine gelme ihtimali yok. Cok asagida benim kesi yerim belde falan olmuyor hic

Şekerden dolayı özellikle kurutulmuş meyvalar yasak bana onuda yiyemiyorum. Ödüm kopuyor kabız olucam diye. Ne pis birşeymiş bu canım ya. Dikkat etmesem farkında olmayacaktım bunada şükür.

Çok geçmiş olsun canım

Saol canım sizlerde dikkat edin ağrısız başlıyor nalet.

Ben en güzeli kreminide edineyim. Muhtemelen hamilelik bittiğinde ortadan kalkacak aslında ama umarım bu süreçte sancılı olmaz. Daha 2,5 ay var. Lavabodaki çöp eldiven doldu zaten korkumdan her girişimde arkadaşları itekliyorum. Ay ne fena birşeymiş.
Eşimde vardı tuhafıma gidiyordu, her lavabo çıkışı suratı şekilden şekle girip evde turluyordu yazık. Tavsiyeleri not aldım canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…