- 28 Ocak 2016
- 32
- 95
- 3
- 48
Ben normal doğum düşünüyorum,doktorum da baştan buna göre seçtim. 37 yaşındayım ilk bebeğim olacak inşallah. 37 haftada eğer bebek başı aşağa dönmezse ve kilosu 4 kg üzerindeyse sezaryen ancak o zaman olur dedi.Arkadaslar sezeryan dogum yapicam. 33 yasindayim ilk dogum doktor normal olmaz ilk dogum 30 dan sonraysa diyor..25 haftaligiz daha..sizce normal icin israr etmelimiyim?
selam kızlar
ben baya ayrı kaldı umarım herkes iyidir.
bugün 26+6 yız ve içimde hiç durmayan bir velet var :) bu yüzden otursam kalkamıyorum yatsam uyuyamıyorum , ben bende değilim anlıyacağınız.
haftaya allahtan izine çıkıyorum yoksa uykusuzlukla iş birarada gitmiyor.
tembelanne ne yaptın kızın odasını? biz geçen haftasonu eşimle oyle aniden çıktık baktık aldık (alfemo-alaçatı) , şimdi perdesi halısı gibi şeylere bakıyorum.renkli renkli tüller istiyorum ama zor mu olur bilemedim :/
Allah inşallah böyle kolay doğumlar versin sana arkadaşım. Erken de olsa çok şükür biliyorsun ki bu zamandan sonra yaşama şansları çok yüksek. Her şeyin hayırlısı olsun.
Ya kizlar kendimi cok şişmiş hissediyorum. Artik yurumekte bile zaman zaman zorlaniyorum. Gerci bazen oyle yürürken tikaniyorum bazen cok dinc oluyorum. Görenler nasil 6.5 ayliksin 9. aya kadar nasil siseceksin deyip duruyorlar. Sizde benim kadar sistiniz mi
Bence gayet haftanı gösteriyorsun. Ben de aynıyım fotoğrafımı ekliyorum şimdi. Hiç sıkıntı yapma kendine canım. Çok şirin bir hamilesin.
Bayıldım bunaBir de bu sipariş verdiğimiz ranza
Ya kizlar kendimi cok şişmiş hissediyorum. Artik yurumekte bile zaman zaman zorlaniyorum. Gerci bazen oyle yürürken tikaniyorum bazen cok dinc oluyorum. Görenler nasil 6.5 ayliksin 9. aya kadar nasil siseceksin deyip duruyorlar. Sizde benim kadar sistiniz mi
Alfemoyu ben de çok beğenmiştim. Çalışma masası en kalitelisi oradaydı hatta. Ranza ve yavru yatak istediğim için kısıkköyden yaptırıyoruz. Sen neden alaçatıdan aldın çeşme de mi oturuyorsun.
Bu arada kızımın odasının boyası hiç beğenmediğim bir lila oldu. Düşündüğümden 3 ton koyu çıktı. Ben daha belli belirsiz bir renk istemiştim bariz lila oldu perde halı mor yapacaktım duvarlar koyu olduğu için simli beyaz halı ve perde bakıyorum şimdi. İkeadan umutluyum halı konusunda
Bir de bu sipariş verdiğimiz ranza
Başlangıç kilosuyla alakalı canım. Baktığında ben 5 kg aldım ama senden daha iri gözüküyorum. Çünkü baştan beri iriydim.Tesekkur ederim canim. Seninde gobusun benim gibiymis:) ama masallah senin kilo alimin gayet iyi. Benim 12 kiloyu gecmek uzere
Karnin gayet normal duruyorYa kizlar kendimi cok şişmiş hissediyorum. Artik yurumekte bile zaman zaman zorlaniyorum. Gerci bazen oyle yürürken tikaniyorum bazen cok dinc oluyorum. Görenler nasil 6.5 ayliksin 9. aya kadar nasil siseceksin deyip duruyorlar. Sizde benim kadar sistiniz mi
3.aydan beri yasiyorum bu sorunuoff kızlar genital bölge ağrısı ne kadar kötü birşey ya ağrıyan arkadaşlar neler yapıyosunuz bunun için ,
iş yerinde çok zor oturmaktan ağrıyo kalkıyorum bu sefer dahada ağrıyor napacağımı şaşırdım
:) anladim cnm hadi hayirli olsun o zmn sanaYurtdışında yaşıyorduk evim olduğu gibi kitli duruyordu. Yeniden açtım canım. :)
26.hafta için artık 7. ay deniliyo cnm
eveeet başladık 2 hafta içinde odasını kurmaya başlıcaz inşallah çok heyecanlıyım.çok fazla ağırlaşmadan büyük şeyler bitsin istiyorum şimdiden performansım 1 tık düştü zatenayy bn 6 oluo saniom bak. Alisveris fln absladin mi
Bn oda yapamicm odamiz yok cunku. Bnde liste fln olusturaim once diorum. Esim de baska ilde calisio ins o gelince artk halledebildgmz kadar dusunuoz. Bnde de basladi hafiften bi agirlikeveeet başladık 2 hafta içinde odasını kurmaya başlıcaz inşallah çok heyecanlıyım.çok fazla ağırlaşmadan büyük şeyler bitsin istiyorum şimdiden performansım 1 tık düştü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?