Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar sezeryan dogum yapicam. 33 yasindayim ilk dogum doktor normal olmaz ilk dogum 30 dan sonraysa diyor..25 haftaligiz daha..sizce normal icin israr etmelimiyim?
Ben normal doğum düşünüyorum,doktorum da baştan buna göre seçtim. 37 yaşındayım ilk bebeğim olacak inşallah. 37 haftada eğer bebek başı aşağa dönmezse ve kilosu 4 kg üzerindeyse sezaryen ancak o zaman olur dedi.

Alfemoyu ben de çok beğenmiştim. Çalışma masası en kalitelisi oradaydı hatta. Ranza ve yavru yatak istediğim için kısıkköyden yaptırıyoruz. Sen neden alaçatıdan aldın çeşme de mi oturuyorsun.
Bu arada kızımın odasının boyası hiç beğenmediğim bir lila oldu. Düşündüğümden 3 ton koyu çıktı. Ben daha belli belirsiz bir renk istemiştim bariz lila oldu perde halı mor yapacaktım duvarlar koyu olduğu için simli beyaz halı ve perde bakıyorum şimdi. İkeadan umutluyum halı konusunda

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 164

Allah inşallah böyle kolay doğumlar versin sana arkadaşım. Erken de olsa çok şükür biliyorsun ki bu zamandan sonra yaşama şansları çok yüksek. Her şeyin hayırlısı olsun.

Evet ya baby centerda yüksek hayatta kalma şansı falan deyince Mutlu oluyorum stresim azalıyor. Çok yorgun çok bitik uyuyakaldım kızı yatırırken aylardır beklediğim rüyayı gördüm. Ne gördüğümden çok bende bıraktığı etkiyi sevdim galiba. Rabbim hepimize hayırlısıyla Zaman'ında nasip eder inşallah

Bence gayet haftanı gösteriyorsun. Ben de aynıyım fotoğrafımı ekliyorum şimdi. Hiç sıkıntı yapma kendine canım. Çok şirin bir hamilesin.

Ayy ikinizide yirim
Gayet normal Beyazmelek16 bu göbüş. Gayette fit duruyorsun. 7. Aya girmişmişiz öyle demişti dr bana. 2,5-3 ayımız kaldı. Yürürken bende çok zorlanmaya başladım. Önceden 2 saat aralıksız dolanırken şimdi yarım saatte bir oturup dinlenmek zorunda kalıyorum

R rootstock sürece değil sonuca odaklan bence. Çok büyük fedakarlık aslında eşlere herzmaankinden fazla ihtiyac var. Ama gebelik süreci böyle geçip sonu birlikte olmak 3 kişilik ailenizle en güzeli olacak. İnsanın iyi bir hayale tutunma ihtiyacı var böyle dönemlerde
Ayrıca ben yine de çok iyi başettiğini düşünüyorum bu durumla. Yaşadıklarımız mı bizi güçlendiriyor güçlüyüz diye mi kader böyle yazılıyor bilemem ama sonu güzel olacak Allah nasip ederse ve sen bu zorluğu iyi atlatıyorsun bence.

Sen gayet normal görünüyorsun bence yüzün hiç kilo almamış bence. Öncesini bilmiyorum ama şu an yüzünde kolunda bacağında pek kilo yok göbek desen o kadar olsun bence. Kıyafetten de değişiyor mesela dar ve açık renk ile benimki haftaya doğacak gibi duruyor. Siyah giyersem azıcık bol giyersem o Zaman 7 aylık gibiyim ancak :)
Maşallah sana

R rootstock aynen farkedilmez deiliz bende yasemine kadar yürüyorumgerçi az önce yanımdan ergen cocuklar geçio aaa göbeğe bak hamile GİBİ dediler ya ne güldüm hala gibiysem die... Beyazmelek16 canım kilo dağılımın gayet orantılı fıstık gibisin hepimizin öle göbekleri...elimde suan için bitek bu var bu da bi app hafta hafta göbek fotosu koyuyorum die çekilmiş bişey eşim henüz bi göbek fotosu çekme girişiminde bulunmadı şapşik

Eklentiler

• image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 154

yani alfemo alaçatı modelinin genç odasını aldım demek istedim yoksa istanbulda yaşıyorum
http://www.kidsandteens.com.tr/images/urungrupfotogaleri/banner2_fae3e.jpg

oturmadığımız bir oda kızım odası olacağı için hiç boya ile oynamıycam ben bir süre.
boya istediğin gibi olmayınca zor oluyor , ikea da halılar kaymaz taban kullan at cinsiydi haftasonu bende baktım :/
bizimde mobilyalar beyaz olunca perdesi halısı renkli olsun diyorum işte
hazır perde bulamazsam renkli renkli tüller alıp diktircem ona karar verdim bugün

Bir de bu sipariş verdiğimiz ranza

çok beğendim canım
alfemoda da vardı böyle bir model eşimle konuştuk hatta 2. odasını beğenmezse böyle birşey alabilliriz büyüdüğünde diye
çünki 2.ye kalan oda baya bir ufak :/

Tesekkur ederim canim. Seninde gobusun benim gibiymis:) ama masallah senin kilo alimin gayet iyi. Benim 12 kiloyu gecmek uzere
Başlangıç kilosuyla alakalı canım. Baktığında ben 5 kg aldım ama senden daha iri gözüküyorum. Çünkü baştan beri iriydim. hatta az önce arkadaşımla konuşuyorduk bu zamanlarda normalde göbek deliği dışarı çıkmaya başlar, benimki halen içerde. Düşün yani rahim henüz eski yağ tabakasını kapatacak kadar büyümemiş. Sert olması lazımken yumuş yumuş göbeğim var halen. :))

Karnin gayet normal duruyor
o gorenler zaten can sıkmasa olmaz banada bazen dogum tarihin bellimoldu mu diyorlarDaha 3.5ay oldugunu duyunca sasiriyorlar
hamileligide soyle kaliba sokuyorlarya uyuz oluyorum sanki biz sisiriyoruz karnimizi herkesin vucudu farkliii
Sen takma kafana simdiden daha dogumdan sonrasi var bunun tam gaz moral bozmaya devam edecekler fit hatunlar :))

3.aydan beri yasiyorum bu sorunu (
Cozum bulamadim oturunca kalkamiyorum kalkinca oturamiyorum (
Cozum bulursan benimlede paylas

kızlar merhaba herkese . ya benim birkaç gündür bazen karnım çok sert oluyor taş kesiliyor gibi. sonra geçiyor. böyle olan var mıı ?

eveeet başladık 2 hafta içinde odasını kurmaya başlıcaz inşallah çok heyecanlıyım.çok fazla ağırlaşmadan büyük şeyler bitsin istiyorum şimdiden performansım 1 tık düştü zaten
Bn oda yapamicm odamiz yok cunku. Bnde liste fln olusturaim once diorum. Esim de baska ilde calisio ins o gelince artk halledebildgmz kadar dusunuoz. Bnde de basladi hafiften bi agirlik

Herkese iyi akşamlar kızlar, sizleri okuyorum sürekli oğlum dan fırsat buldukça.
Kızlar ilk gebeligimde oda hazırlama işini sağolsun eşim hep öteleyerek son aylara bıraktık, inanılmaz zorlandım zevkle hazırlarım dediğim birçok şeyi eziyete döndü.
Yani demem oki, hazırlıkları son aya bırakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…