Aynen işte ben de bazen 3 yastıkla yatıyorum, dönünce gece düzen filan kalmıyor, soluma yatmaya özen gösteriyorum ama aynı pozisyonda da kalınmıyor hep, sırt üstü yatıyorum biraz ama sağıma hiç yatırmıyor bebiş, hemen rahatsız oluyor, dönüyorum.Anldm cnm ya bu ay hesabini bi turlu cozemedim bn . Hafta olark dusunuom hep o yuzdn. Bn ozel bi yastuk almadim cnm ama yatarken uc tane yastikla yatiombacak arasina arkadan sirtima fln koyuom . Tabi pozisyon degistirdikce duzende degisuo
Nasıl yani? O zaman iyi ki çok mu yedik:)Ne bileyim işte o kadar dikkat ederken yediğime içtiğime, ailede hiç şeker geçmişimiz yokken yüksek çıkması biraz şaşırttı beni. Hep de benim durumumda gibi olanlara çıkarmış.
Cnm sirt ustu yatmamaya calis kan damarlarina basinc yapar. Bnde soluma yatmaya dikkat ediom ama uzun sure yatilmio sirtim agirio saga donuom . Yastiklari duzenle fln derkn uyku gidio zaten :) neyse onlar saglikli ii olsun da bn uykunun bolunmesine raziyimm .Aynen işte ben de bazen 3 yastıkla yatıyorum, dönünce gece düzen filan kalmıyor, soluma yatmaya özen gösteriyorum ama aynı pozisyonda da kalınmıyor hep, sırt üstü yatıyorum biraz ama sağıma hiç yatırmıyor bebiş, hemen rahatsız oluyor, dönüyorum.
Cnm bu yastigin bacak arasi kismi yuksek mi ya beni alcak yastik kesmiosinemnur ben bu yastıktan almıştım. Bel ve bacak desteği fena değil canım. Ebebekte satılıyor. Eşimle aramıza sağlam barikat kurması onu gıcık etsede ben sevdim
Eki Görüntüle 1844976
Teşekkür ederim canım, çok uzun süreli olmasa da arada kendimi sırt üstü yatar halde buluyorum, eşim de hiçbir pozisyonda 5 dkdan fazla kalmıyorsun ki diyor:) ben deve kuşu misali uyuyan bir kızdım, o günlerimi özledim ama minik oğlumu daha çok özledimmmmCnm sirt ustu yatmamaya calis kan damarlarina basinc yapar. Bnde soluma yatmaya dikkat ediom ama uzun sure yatilmio sirtim agirio saga donuom . Yastiklari duzenle fln derkn uyku gidio zaten :) neyse onlar saglikli ii olsun da bn uykunun bolunmesine raziyimm .
Hımmm bak bu güzel, çok devasa değil, bir tane gösterdim eşime, "ben de balkonda yatarım artık, napalım" dedi, ebebek de değişimden dolayı hediye çekim de duruyor, geçen gün girdim baktım, alışveriş tamam olunca, hiçbir şey beğenemedim, avent soothie emzik baktım, nette var, mağazada yok dedi görevli, bir şey alamadım, çıktım, bu yastığa bakayım, fiyat neydi canım aklında mı? bu fiyat sorunca da şey gibi oldu, gelin evi diye bir program varmış, haftaiçi bir gün evde kalınca gördüm, kızlar birbirlerine gidiyorlar, evdeki foto çerçevesine kadar artık fiyatı neydi diye soruyorlar, tuhaf bir konsept , hahaha:):):) bir şeyin fiyatını sorarken hep o geliyor artık aklıma:)sinemnur ben bu yastıktan almıştım. Bel ve bacak desteği fena değil canım. Ebebekte satılıyor. Eşimle aramıza sağlam barikat kurması onu gıcık etsede ben sevdim
Eki Görüntüle 1844976
Yok yani genelde ailesinde şeker geçmişi olan, tatlıya düşkünlüğü olan insanlarda çıkma ihtimali yüksekken son zamanlarda gördüğüm örnekler tam tersi yönünde. Gebelik şekeri başlı başına farklı bir durum yani. Buradan bunu anlayabiliriz.Nasıl yani? O zaman iyi ki çok mu yedik:)
Canım şey sorayım sana. Bu diyet listesi için endokrine yönlendirdi ama normal diyetisyene gitsem verir mi listeyi? Sen nereden almıştın?Daha kana denk gelmedim
İşte o 2-3 defa yumruklama şeysini yaşadım ve sonrasında farkettim ki benimkilerde fırlamış. Normal bir yer olsa neysede yürürken otururken ağrıması gıcık
Beybi korkutacak seviyede değil. Basit bir diyetle hallediyorsun. Başından beri diyet modundaydım biliyorsun (alsancakta höplettiklerimi sayma)
Kan ilacını ihmal etme ama kabız olmamak adına sebzeye aban sonra birde hemoroid belası çıkmasın benim gibi başına.
Ay bende aynını diyordum ama zonklayınca tıpış tıpış alıyorum fitili
Geçmiş olsun canım ya
Aynen canım 1 beden küçük alman daha iyi. Kalıpları baya devdoğumdan sonrada gayet şık bir şekilde giyersin. Profil resmimdeki elbiseyi gebeden almıştım ben
Benim dün 39du.Bu haftalarda rahim ağzı uzunlugunuz kaç mm arkadaşlar?
Haftan iyi cnm benim 23 te 30 mmBenim dün 39du.
Cnm bu yastigin bacak arasi kismi yuksek mi ya beni alcak yastik kesmiobebek icinde kullanabilenden sanirim dimi bu
Hımmm bak bu güzel, çok devasa değil, bir tane gösterdim eşime, "ben de balkonda yatarım artık, napalım" dedi, ebebek de değişimden dolayı hediye çekim de duruyor, geçen gün girdim baktım, alışveriş tamam olunca, hiçbir şey beğenemedim, avent soothie emzik baktım, nette var, mağazada yok dedi görevli, bir şey alamadım, çıktım, bu yastığa bakayım, fiyat neydi canım aklında mı? bu fiyat sorunca da şey gibi oldu, gelin evi diye bir program varmış, haftaiçi bir gün evde kalınca gördüm, kızlar birbirlerine gidiyorlar, evdeki foto çerçevesine kadar artık fiyatı neydi diye soruyorlar, tuhaf bir konsept , hahaha:):):) bir şeyin fiyatını sorarken hep o geliyor artık aklıma:)
Canım şey sorayım sana. Bu diyet listesi için endokrine yönlendirdi ama normal diyetisyene gitsem verir mi listeyi? Sen nereden almıştın?
Direk diyetisyen randevusu alsam olur madem.Çok yüksek değilaynen emzirme yastığı olarakta kullanılıyor sonrasında.
Yalan olmasın canım ama 59 liraydı sanırım. Hahaha bütün gün evde çizgi film belgesel izliyorum sırf o programlar yüzündenhayır birde kaptırırsan bağımlılık yapıyor. Emzik kutusu falan aldın mı? Emzirme önlüğü, puset sinekliği? Çünkü pusetlerin %90ında sineklik olmuyor. Ben mecburen almıştım
Endokrin diyetisyene yönlendiriyor canım.
Kizlar öğlen bi yemek yiyim dedim bogazima dizildi lokmalar. Çalışıyorum ben esim de oruc olunca yemekhaneye tek ciktim derken bi arkadas geldi iki buçuk yaşında oğlu var daha masaya oturmadan ayy şişmişiniz dedi insan bi buyumusunuz der önce bişey demedim sonra sen simdiden böyleysen nasil 32. Haftayi tamamliycan sende seker var şişmanlamadan belli dedi sinir oldum kalktim bende bebek iyi olsun da kilo onemli degil dedim. Bu insanlar bizleri kirmayi ne çok seviyor kendi hamileyken sanki çok fitti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?