Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizima hala isim bulamadik yaa ben lena veya arya istiyorum esim cok karsi cikiyo o da tutturdu hazal yada eylul ortak noktada duru var oglusumda beren diyo :) kresteki sevdigi kizcikmaza girdik yahu

Kizima hala isim bulamadik yaa ben lena veya arya istiyorum esim cok karsi cikiyo o da tutturdu hazal yada eylul ortak noktada duru var oglusumda beren diyo :) kresteki sevdigi kizcikmaza girdik yahu
arya çok güzel bence canım benim ismim çok önceden belliydi. yoksa arya koyardım . eylül hüzün veriyor hüzne gerek yok. Hazal da güzel isim xezal dır aslında ceylan demek kürtçe de. ama bütün kürtçe parçalarda güzel kadın olarak hitap edildiğinde xezal kullanılıyor. kısacası arya ya da Hazal

Aynen oyle cnm yaa :) yastik fln kullanion mu cnm . Bi de 26.haftada 6 aylik mi oluo 7 aylik mi ya . Hic anlamadim bu hafta hesabini
26. Hafta 6. Ayın son haftası, 27. Hafta ile 7. Aya başlanıyor diye biliyorum canım. Yan yatış yastığı almıştım netten siparişim tedarik edilememiş, gönderemediler:) ben de bir daha sipariş geçmedim, bacaklarımın arasına bazen yastık koyuyorum ama sürekli dönünce yatakta olmuyor, sen koyuyor musun?

Ehe geçen gün bazılarınız konuşurken görmüştüm. Hemoroid sıkıntısından bahsetmişlerdi. olbey sanırım seninle başka bir arkadaştı. Bende merak edip kontrol ettim ve bingo ağrım olmadığı için farketmemişim. Doktorumu aradım hemen fitil ismi verdi. Kabız değilim ama otururken sanki birşeyler orayı zorluyor gibi oluyor sinir bozucu fitil yaptığımda ağrı yok ama etkisi geçince ve wc başında fazla oturunca evlere şenlik oluyor
Ayrıca bir tavsiyeniz var mı? Hayatımda ilk defa karşılaştığım bir durum

ben ince bi yorgan la yatıyorum eşimle de ayırdım yorganı. birazını bacak arama koyuyorum kasığım ağrımıyor o şekilde. ne yana dönsem bacak aram da o da dönüyor rahatladım dene bi istersen

canım ben 5 yıl önce ameliyat bile oldum. çok korkuyorum. akşam sabah 2 şer tane kuru kayısı yiyorum. bazen de gün içinde kuru inciri zeytinyağına banıp yiyorum. haftada iki günde mayaladığım yoğurdun biriken suyu oluyor onu içiyorum. daha hiç olmadım ve fecide korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım

ben ince bi yorgan la yatıyorum eşimle de ayırdım yorganı. birazını bacak arama koyuyorum kasığım ağrımıyor o şekilde. ne yana dönsem bacak aram da o da dönüyor rahatladım dene bi istersen
Benim de eşimle bitmeyen yorgan kavgamız vardır ama eşimin septik vaziyette hoşuna gidiyor bu, bizim meşkimiz gibi "benim hatunun hem altında yorgan var hem üstünde, benim her yanım açıkta"der, "bir örtü daha serelim"derim, kabul etmez, benimle uğraşmak hoşuna gidiyor:)))

Kızlar çok dertliyim sabah sabah her gün yarımla 1 kilo arası alıyorum çıldırıcam yaaa bu ne.şeker yüklemesine çok karşıydım.galiba onu yaptırcam kilo alımının hızı şekere bağlı mı acaba bilgisi olan var mı

Şeker yuklemesine bende karsiydim ama hamile olan doktor arkadasim da yaptırdı. 50gr yukleme yaptılar bana. Gunde daha fazlasını yediklerimizden alıyoruz zaten. Cok şükür şeker çıkmadı. Doktorun kilo alımın icin doktorun ne dedi?

olabilir bence şekelerle alakası bence yaptır yükleme , bende çok alıyorum gibi geliyor hiç te abartı abur cubur yemiyorum

Canim ben de ilk kez gebeligimde yasadim bu sorunu. cok agir gecirdim hatta bahsettigim gibi ama 4,5 yildir kendisinde ses seda yok masallah diyim. simdi yavas yavas haftalarina yaklasiyoruz. zaten vucuttaki damarlarin kan hacmi arttigindan genislemis durumda bi de kuzucuklarin agirligi artik masallah 1 kiloyu gecti daha cok baski yapiyolar. boyle olunca da hemoroid bas gosteriyor tabi.

o fitilin kremi de var canim. wcden cikmadan ameliyat eldiveniyle keseleri krem yardimiyla icine dogru oturtup oyle cik. o sizlamayi kesmenin en iyi yolu disari cikmaya calisan isyancilari icerinin sicaginda tutmak. bi de kantaron yagi iyi gelir. pamuda dokup agriyan yerin ustune dogru koyabilirsin. son haftalarda cok sicak su onerilmiyor ama baticonlu suyla 10 dakika sicak oturma banyosu yapmak fayda ediyor.

bi de benim ilkinde hatam aciyi azken onemsememek olmustu. gerci olacagi varsa oluyo tabi de aci azken nerde olursa olsun mutlaka krem uygulamasi yap ki arkadaslar disarda kalip sismesinler daha fazla. bi kere cok sistiler mi bi daha iceri girmeyi reddediyolar cunku. insallah cabucak atlatirsin canim. cok uzun yuruma cok uzun oturma surekli pozisyon degistirmek onemli cikmamalari icin. comelerek is yapma. aklima gelenler bunlar :)

cok tatlisiniz :)) masallah size.. bizde de ben donardim eskiden ayi yatakta yorganlari ayirmayalim diye uyku tulumuyla yatardim o gunler geldi aklima...

yukleme yaptirmayacaksan da duzenli olctur zaten az cok fikir veriyor. ya da illa seker cikmasina gerek de yok hem sekeri tetikleyenlerden hem kilo aldiranlardan bi sure sinirli tuket istersen.

Günaydın kızlar. benim 2. doz tetanos aşım 9 hazirandaydı, iki gündür gidemedim şimdi araya haftasonu girdi. Pazartesi yaptırsam çok geç kalmış olur muyum? Bilgisi olan var mı

kızllar şeker yüklemesi neden yaptırmıyorsunuz

benim doktorum gerek yok dedi canım. kilo alımın iyi dedi ailede şeker var mı diye sordu yok dedim. yaşın da riskli grupta değil dedi. zaten asıl korktuğumuz şeker 8-9. aylarda bebek kilo almaya başladığı dönemlerde tehlikeli sende bu aylarda fazla şekerden karbonhidrat ağırlıklı beslenmeden uzak dur meyveye özellikle karpuza aşırı yüklenme dedi. o yüzden yaptırmadık zaten hiç istemiyordum iyi de oldu

Günaydın kızlar. benim 2. doz tetanos aşım 9 hazirandaydı, iki gündür gidemedim şimdi araya haftasonu girdi. Pazartesi yaptırsam çok geç kalmış olur muyum? Bilgisi olan var mı
Hemsireye sormustum bikac gun gecikmesi sorun olmuyormus.sadece tam 1 ayin dolmasina dikkat etmek gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…