- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Çook güzelmiş buhttp://www.e-gebe.com/tr/kemer-detayli-abiye-hamile-elbisesi-dream
kızlar kuzenımın dugunu var sızce nasıl
Şekerden dolayı özellikle kurutulmuş meyvalar yasak bana onuda yiyemiyorum. Ödüm kopuyor kabız olucam diye. Ne pis birşeymiş bu canım ya. Dikkat etmesem farkında olmayacaktım bunada şükür.
Saol canım sizlerde dikkat edin ağrısız başlıyor nalet.
Ben en güzeli kreminide edineyim. Muhtemelen hamilelik bittiğinde ortadan kalkacak aslında ama umarım bu süreçte sancılı olmaz. Daha 2,5 ay var. Lavabodaki çöp eldiven doldu zatenkorkumdan her girişimde arkadaşları itekliyorum. Ay ne fena birşeymiş.
Eşimde vardı tuhafıma gidiyordu, her lavabo çıkışı suratı şekilden şekle girip evde turluyordu yazık. Tavsiyeleri not aldım canım çok teşekkür ederim
hemoroidi kabızlık kadar ishal de azdırıyor. geçen hafta ishal oldum, sağolsunlar hepsi özgürlüklerini ilan ettiler. o bahsettiğin fitilin kremi var bende onu kullanıyorum. ama ishal olmak kabızlıktan bir tık daha iyi neden dersen, benimkiler kabız olunca zorlanmadan dolayı patlıyorlar ve kanıyorlar, onun acısı korkunç. o yüzden ishal olmayı tercih ediyorum. sabah aç karnına kiraz yedim, ishal olmakla olmamak arasındayım şuan karnım ağırıyor, doktor bağırsak düzenleyici yazdı bana onu içiyorum ishali kesiyor. Çok karmaşık bir düzen bu ya yaşadıkça tecrübe ediyorsun. sana da çok geçmiş olsun, inşallah ilerlemez diye dua ediyorum.
ay evet muayene kısmı fenaSanada geçmiş olsun
Ben bir kaç gündür bozdum zaten bağırsaklarımı hiç şikayetçi değilim dediğin gibi. Muhtemelen bir ara kan ilacı saolsun korkunç kabız yapmıştı o zorlanmada çıktı bu arkadaşlar dışarıya.21inde randevum var sanırım onuda kontrol etmek zorunda kalacak dr nasıl muayne edildiğini bildiğimden kontrolden bile kaçmayı düşündüm inşallah ilerlemez kalırlar böyle yada iyileşirler. Yoksa 2,5 ay çok zor olacak
Canım 10 kg aldım ama alış hızım muazzam geçen haftadan beri 2.5 kg oldu çok moralim bozuk.yürüyüş yapılıyoda öyle tempolu olamıyo eskisi gibi.kesiliyorumCanım şu anda kaç kgdasın, ben de her sabah tartılıyorum, bir süre stabil gidiyor, sonra bir bakıyorum 300 gram gelmiş, 2. haftada bakıyorum 1 kg olmuş, bu gidişle ayda 2-2,5 kg garanti, doğuma kadar şişeceğimson aylarda çok alınıyor deniliyor, daha ne kadar alacağız ki dün akşam çok az yedim koşturmacadan, sabah aç uyanınca mide bulantım başladı yine, aç kalsam, hafif yesem de olmuyor, çok yürümek çok hareket etmek lazım herhalde.
Çok geçmiş olsun canım. Üzülme bence, kilo alımın çok iyi, etkilenmez bebeğin inş.Kızlar şeker çıktı bende yav. Evdeki testler 200 civarı çıkmıştı, ben de emin olmak için yükleme yaptırdım dün. 188 çıktı yükleme sonucum. Endokrine gidip diyet listesi almam gerekiyormuş. Hemoglobin de 9.8 çıktı. Kan ilacına başlamam gerekiyor. Doktor ilaçlar yazdı. Mutsuzum ya
Ne bileyim işte o kadar dikkat ederken yediğime içtiğime, ailede hiç şeker geçmişimiz yokken yüksek çıkması biraz şaşırttı beni. Hep de benim durumumda gibi olanlara çıkarmış.Çok geçmiş olsun canım. Üzülme bence, kilo alımın çok iyi, etkilenmez bebeğin inş.
Çook güzelmiş bu
Gebeden kıyafet alırken dikkat et canım. L giyiyorsan M almanı tavsiye ederim. Ben siyah bir elbise aldım buradan ve deneme şansım olmuştu kıyafetleri. Kalıplar biraz büyük bu markanın
Kızlar şeker çıktı bende yav. Evdeki testler 200 civarı çıkmıştı, ben de emin olmak için yükleme yaptırdım dün. 188 çıktı yükleme sonucum. Endokrine gidip diyet listesi almam gerekiyormuş. Hemoglobin de 9.8 çıktı. Kan ilacına başlamam gerekiyor. Doktor ilaçlar yazdı. Mutsuzum ya
Kızlar şeker çıktı bende yav. Evdeki testler 200 civarı çıkmıştı, ben de emin olmak için yükleme yaptırdım dün. 188 çıktı yükleme sonucum. Endokrine gidip diyet listesi almam gerekiyormuş. Hemoglobin de 9.8 çıktı. Kan ilacına başlamam gerekiyor. Doktor ilaçlar yazdı. Mutsuzum ya
DIPTISDIPTIS olbey CennetBahcesi53 sanırım ben de size katılıyorum bende de kabızlık oldu ve sonrasında acı var hala. Fitilsiz, kremsiz hallolmaz mı bu iş? Ben yapabileceğimi zannetmiyorum
DIPTISDIPTIS olbey CennetBahcesi53 sanırım ben de size katılıyorum bende de kabızlık oldu ve sonrasında acı var hala. Fitilsiz, kremsiz hallolmaz mı bu iş? Ben yapabileceğimi zannetmiyorum
çok geçmiş olsun. üzülme sen zaten yediğine içtiğine dikkat ediyorsun. Bebeğin de şanslı ki çok bilinçli bir annesi var, inanıyorum ki sağlıkla tamamlarsın gebeliğini
kırmızı kantaron yağı ve çörek otu yağı edin canım. Çörek otu yağı soğuk pres olsun mümkünse. Dayanabildiğin kadar sıcak suya çörek otu yağından 10-15 damla damlatıp içine oturmak çoook rahatlatıyor. Kantaron yağını da pamuğa bolca döküp makata sürebilirsin. Bana bunlar iyi geliyor. Geçmiş olsun
ay evet muayene kısmı fenane yap et kabız olma, benim kabızlığım aşırı korkunç oluyor, ayıptır söylemesi sıkışıp kalıyor yarı yolda duvarlara vuruyorum artık, o aşamadan sonra pıtır pıtır kan damlıyor işte. sonra otur oturabilirsen yürü yürüyebilirsen. Ahh ah Allahım bize şifa versin
hadi ya iyi olduğu söylediğin L sipariş verecektim . acaba doğumdan sonrada giyebilirmiyim
Anldm cnm ya bu ay hesabini bi turlu cozemedim bn . Hafta olark dusunuom hep o yuzdn. Bn ozel bi yastuk almadim cnm ama yatarken uc tane yastikla yatiom26. Hafta 6. Ayın son haftası, 27. Hafta ile 7. Aya başlanıyor diye biliyorum canım. Yan yatış yastığı almıştım netten siparişim tedarik edilememiş, gönderemediler:) ben de bir daha sipariş geçmedim, bacaklarımın arasına bazen yastık koyuyorum ama sürekli dönünce yatakta olmuyor, sen koyuyor musun?
Canim oturma banyosuna mutlaka dezenfekte icin baticon ekle. Sonucta vajinal hijyenimiz cok onemli su an allah korusun bi de enfeksiyonla ugrasmayalim.
Canım bozma moralini, ben de 10 kg aldım toplamda, bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da, daha sonra veriliyor diyor tecrübeli anneler... dün arkadaşımla konuştum bebeği 16 aylık oldu, 6 haftalık hamileymiş, "kaç gündür ağlıyorum, daha hazır değildim, tam kilolar gitti ,eski halime döndüm, 1 yıl sonra 2. bebek düşünüyoruz derken , öğrendim" diyor. 1-1,5 yılda genelde eski hale dönülüyor, emzirme bile başlı başına verdiriyor diyorlar, bozma hiç moralini.Canım 10 kg aldım ama alış hızım muazzam geçen haftadan beri 2.5 kg oldu çok moralim bozuk.yürüyüş yapılıyoda öyle tempolu olamıyo eskisi gibi.kesiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?