Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

hemoroidi kabızlık kadar ishal de azdırıyor. geçen hafta ishal oldum, sağolsunlar hepsi özgürlüklerini ilan ettiler. o bahsettiğin fitilin kremi var bende onu kullanıyorum. ama ishal olmak kabızlıktan bir tık daha iyi neden dersen, benimkiler kabız olunca zorlanmadan dolayı patlıyorlar ve kanıyorlar, onun acısı korkunç. o yüzden ishal olmayı tercih ediyorum. sabah aç karnına kiraz yedim, ishal olmakla olmamak arasındayım şuan karnım ağırıyor, doktor bağırsak düzenleyici yazdı bana onu içiyorum ishali kesiyor. Çok karmaşık bir düzen bu ya yaşadıkça tecrübe ediyorsun. sana da çok geçmiş olsun, inşallah ilerlemez diye dua ediyorum.

Sanada geçmiş olsun
Ben bir kaç gündür bozdum zaten bağırsaklarımı hiç şikayetçi değilim dediğin gibi. Muhtemelen bir ara kan ilacı saolsun korkunç kabız yapmıştı o zorlanmada çıktı bu arkadaşlar dışarıya. 21inde randevum var sanırım onuda kontrol etmek zorunda kalacak dr nasıl muayne edildiğini bildiğimden kontrolden bile kaçmayı düşündüm inşallah ilerlemez kalırlar böyle yada iyileşirler. Yoksa 2,5 ay çok zor olacak

ay evet muayene kısmı fena ne yap et kabız olma, benim kabızlığım aşırı korkunç oluyor, ayıptır söylemesi sıkışıp kalıyor yarı yolda duvarlara vuruyorum artık, o aşamadan sonra pıtır pıtır kan damlıyor işte. sonra otur oturabilirsen yürü yürüyebilirsen. Ahh ah Allahım bize şifa versin

Kızlar şeker çıktı bende yav. Evdeki testler 200 civarı çıkmıştı, ben de emin olmak için yükleme yaptırdım dün. 188 çıktı yükleme sonucum. Endokrine gidip diyet listesi almam gerekiyormuş. Hemoglobin de 9.8 çıktı. Kan ilacına başlamam gerekiyor. Doktor ilaçlar yazdı. Mutsuzum ya

Canım 10 kg aldım ama alış hızım muazzam geçen haftadan beri 2.5 kg oldu çok moralim bozuk.yürüyüş yapılıyoda öyle tempolu olamıyo eskisi gibi.kesiliyorum

Çok geçmiş olsun canım. Üzülme bence, kilo alımın çok iyi, etkilenmez bebeğin inş.

Çok geçmiş olsun canım. Üzülme bence, kilo alımın çok iyi, etkilenmez bebeğin inş.
Ne bileyim işte o kadar dikkat ederken yediğime içtiğime, ailede hiç şeker geçmişimiz yokken yüksek çıkması biraz şaşırttı beni. Hep de benim durumumda gibi olanlara çıkarmış.

Çook güzelmiş bu
Gebeden kıyafet alırken dikkat et canım. L giyiyorsan M almanı tavsiye ederim. Ben siyah bir elbise aldım buradan ve deneme şansım olmuştu kıyafetleri. Kalıplar biraz büyük bu markanın

hadi ya iyi olduğu söylediğin L sipariş verecektim . acaba doğumdan sonrada giyebilirmiyim

canım üzülme lütfen ablamdada vardı şeker düzenli beslendiğinden çok sağlıklı bir gebelik geçirdi üzülme 3 ay sabredicez artık

Sikma kendini canim bebegin icin dikkat edeceksin sonucta. Gebelik diybeti bu hamilelikten sonra olmayacak birsey. 2,5 ay kaldi zaten kismetse diyetine dikkat ettin mi cozulur uzulme hic. Hersey minikler icin

çok geçmiş olsun. üzülme sen zaten yediğine içtiğine dikkat ediyorsun. Bebeğin de şanslı ki çok bilinçli bir annesi var, inanıyorum ki sağlıkla tamamlarsın gebeliğini

kırmızı kantaron yağı ve çörek otu yağı edin canım. Çörek otu yağı soğuk pres olsun mümkünse. Dayanabildiğin kadar sıcak suya çörek otu yağından 10-15 damla damlatıp içine oturmak çoook rahatlatıyor. Kantaron yağını da pamuğa bolca döküp makata sürebilirsin. Bana bunlar iyi geliyor. Geçmiş olsun

Canim oturma banyosuna mutlaka dezenfekte icin baticon ekle. Sonucta vajinal hijyenimiz cok onemli su an allah korusun bi de enfeksiyonla ugrasmayalim.

Daha kana denk gelmedim
İşte o 2-3 defa yumruklama şeysini yaşadım ve sonrasında farkettim ki benimkilerde fırlamış. Normal bir yer olsa neysede yürürken otururken ağrıması gıcık

Beybi korkutacak seviyede değil. Basit bir diyetle hallediyorsun. Başından beri diyet modundaydım biliyorsun (alsancakta höplettiklerimi sayma )
Kan ilacını ihmal etme ama kabız olmamak adına sebzeye aban sonra birde hemoroid belası çıkmasın benim gibi başına.

Ay bende aynını diyordum ama zonklayınca tıpış tıpış alıyorum fitili
Geçmiş olsun canım ya

hadi ya iyi olduğu söylediğin L sipariş verecektim . acaba doğumdan sonrada giyebilirmiyim

Aynen canım 1 beden küçük alman daha iyi. Kalıpları baya dev doğumdan sonrada gayet şık bir şekilde giyersin. Profil resmimdeki elbiseyi gebeden almıştım ben

Anldm cnm ya bu ay hesabini bi turlu cozemedim bn . Hafta olark dusunuom hep o yuzdn. Bn ozel bi yastuk almadim cnm ama yatarken uc tane yastikla yatiom bacak arasina arkadan sirtima fln koyuom . Tabi pozisyon degistirdikce duzende degisuo

Canim oturma banyosuna mutlaka dezenfekte icin baticon ekle. Sonucta vajinal hijyenimiz cok onemli su an allah korusun bi de enfeksiyonla ugrasmayalim.

Şu çörek otu ve kantaron yağını hemen alayım bari. Aşırı acı sızım yok ama ödüm kopuyor. Tabi baticonda önemli bu durumda. Hazır evde kimse yokken yapayım

Canım 10 kg aldım ama alış hızım muazzam geçen haftadan beri 2.5 kg oldu çok moralim bozuk.yürüyüş yapılıyoda öyle tempolu olamıyo eskisi gibi.kesiliyorum
Canım bozma moralini, ben de 10 kg aldım toplamda, bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da, daha sonra veriliyor diyor tecrübeli anneler... dün arkadaşımla konuştum bebeği 16 aylık oldu, 6 haftalık hamileymiş, "kaç gündür ağlıyorum, daha hazır değildim, tam kilolar gitti ,eski halime döndüm, 1 yıl sonra 2. bebek düşünüyoruz derken , öğrendim" diyor. 1-1,5 yılda genelde eski hale dönülüyor, emzirme bile başlı başına verdiriyor diyorlar, bozma hiç moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…