Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bnm de göğüslerde var o kırmızı çizgiler cok üzüldüm görünce ama dönüşü yok malesef karnımda yok krem yağ işini sıklaştırdım inş olmaz ya 58den 64 oldum bnde göğüslerim de büyüdü zaten büyüktü bakalım sonumuz ne olacak

Mutsuz olma canım ya, dermansız bir şey değil çok şükür,diyetle halledersin inşallah, kan ilacını da çoğu kişi kullanıyor takma kafana, bebişlerimiz sağlıklı olsun, gerisi hallolur.

Bildiğin kötü niyet, fitne fesat insanı. iş yerinde mesafe koysan da bazı insanlarla mecburi muhataplıklar olabiliyor ama bu denli fitne düşüncelere sahip insanlardan olabildiğince uzak durmak lazım, hiç takma kafana , belli ki temiz niyetli bir insan değil.

İyiymiş fiyatı da, varsa bundan bakayım. Emzik kutusu aldım. En güzeli kundak, emzirme örtüsü gerek olmuyor dediler, llisteme yazdım ama almadım. Pusetimizi hala almadığımız için sineklik de almadım canım. Pusetimiz sona kaldı:)

Bu çocuk 2 gündür full çalışıyor içeride. Ben böyle hareket hiç yaşamadım
Bildiğin horon tepiyor. Hiç mi uyumaz yahu bu? Daracık alanda nasıl bu kadar çok ve seri hareket edebiliyor? Dün geceden beri doğru düzgün uyutmadı vampir
hareketler sürekli böyle

Banada kundak alma penye battaniyeleri büyük alınca aynı işi görüyor dediler.
Biliyorum canım koca rahatlığı olayı vardı sende illa yumurta kapıya dayanacak öyle halledecekler yada bir cinnet herşeyi çözecek öyle
Puset sinekliği standart zaten.

R rootstock diyetle halledersin canım zaten sıcaklarda geldi çok bişey yemek istemiycez zaten midenin yeride daralcak ben senin zorlancağını düşünmüorum ama dediğin gibi bu şekerin ne aile ne de kiloyla alakası var ... zeynepce90 böyle insanların şöle bi geçmişine bakarsan muhtemelen kendide aynı muameleye maruz kalmıştır akıllarınca alamadıkları rövanşı senden almaya kalkmış ...komik +zavallı

Benimki gibi rahat bir adama ancak benim gibisi yar olmalıymış zaten
Kundak derken penye battaniye kast ettim aslında, bu çıtçıtlı hazır kundaklardan değil, zaten sürekli battaniyeyle gezmeye çıkıyorsun,üşürse üstünü örtüyorsun filan o yüzden ayrıca emzirme önlüğüne gerek yok dediler.Sineklik standartsa onu da alayım, yağmurlukla aynı şey değil mi?

Çatlaklar malesef alınan kiloyla çok az alakalı canım. Ne kadar nemlendirsek de deri altı kolajen dokusunun değişimiyle alakalı ve bu da çoğu zaman genetiğimizle ilişkili. Annen çatlamışsa sen de çatlıyorsun. Phytolastil jeller kullan meme çevrene. Kollajen doku onarımını en güzel o sağlıyor. Benim göğüs de çok az büyüdü ama ona rağmen deli gibi kolostrum sıvısı geliyor her gün. Kısacası bünyeden bünyeye hepimizin yaşadığı şeyler bambaşka.

dün gece yatmadan önce lierac, sahurda havuçlu bebe yağı, sabah kalktığımda yine bebe yağı sürdüm. Ama dediğin gibi genetik faktörü çok büyük. kaderime razı olucam ne edem bu arada benimkiler çatlıyor ama hala kupkuru

kızlar böyle alış verişleri duyunca ben çok geç kaldım diye düşünüyorum daha iki üc tulum ve hastane çıkışından başka kızımın hiç birşeyi yok liste yapmam lazım sanırım ne alınacak onuda bilmiyorum bir anda almakta bütçemi sarsacak , neden bu kadar gevşet davrandıysam kendime kızıyorum şu anda

Bir kere mutsuz olma
allahım esirger seni inşallah
Şeker başka bir olgu stres tetikliyor bence ve sen zor geçiriyorsun eşin yanında yok diye
Pozitif kal olumlu düşün diyet listesi elbette işe yarar ama daha ziyade içten gelen bir iyilik hali olmalı. Mutsuz hissedince bebeği ve ailece bir arada olacağınız zamanları düşün. Sağlıkla kavustursun Rabbim o günlere

İlk Bebek'te topluca almak daha mantıklı e bebekde yine indirim var beklersen temmuzda bayram sonu mothercare Zara hep indirim yapacak. Zaten maximum 1 yaş kıyafeti alınmalı bebeğe. Her sene değişen başka şeyler oluyor erkenden. İleriki yaşları almanın anlamı yokmuş ben ilk gebelikte 2 yaş bile almıştım 2 sene beklemekten eskidi aldıklarım
Endişe etme derim ben

Geçmiş olsun canım. Annende var mıydı? Genetik yatkınlık ve kuru cilt çok etkiliyormuş. Ben de şimdiye kadar göğsüme hiç krem sürmedim. Gerçi çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyormuş.

sen bana göre dünyanın eşyasını almışsın bile. ben daha bir tane çorap bile almadım. korkuyorum ben ya ya birşey olursa sonra bakar bakar ağlarım diye. ve ben senden 3 hafta önde görünüyorum. temmuz gibi başlamayı düşünüyorum

Tecrübeli anne ben de neyden ne kadar alacağımı bilemiyorum. Mesela 0 beden 5 kıyafeti var. 0-3 beden 2 tane şimdilik. 0 bedenden 10 tane olsun en az dediler. Diğer aylar da 20. Çok değil mi bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…