Bnm de göğüslerde var o kırmızı çizgiler cok üzüldüm görünce ama dönüşü yok malesef karnımda yok krem yağ işini sıklaştırdım inş olmaz ya 58den 64 oldum bnde göğüslerim de büyüdü zaten büyüktü bakalım sonumuz ne olacakYa kızlar, benim memeler bildiğin kücük kücük çatlamaya başladı, ilkten kızarıklık mı damar mı bilemedim ama sonra baktım taze taze çatlak izleri. gören de 80 den 95 bedene yükseldim sanır. yani evet büyüdüler ama sonuçta daha süt bile gelmedi o büyüklüğe erişmedi yani. çok üzüldüm görüncekarnım şimdilik sağlam ama ümidimi kaybediyorum galiba hazin son beni bekliyor... bu arada 61 le başladığım gebelik hayatımı 66 kiloyla devam ettiriyorum henüz... buna rağmen çatladım.
Mutsuz olma canım ya, dermansız bir şey değil çok şükür,diyetle halledersin inşallah, kan ilacını da çoğu kişi kullanıyor takma kafana, bebişlerimiz sağlıklı olsun, gerisi hallolur.Kızlar şeker çıktı bende yav. Evdeki testler 200 civarı çıkmıştı, ben de emin olmak için yükleme yaptırdım dün. 188 çıktı yükleme sonucum. Endokrine gidip diyet listesi almam gerekiyormuş. Hemoglobin de 9.8 çıktı. Kan ilacına başlamam gerekiyor. Doktor ilaçlar yazdı. Mutsuzum ya
Bildiğin kötü niyet, fitne fesat insanı.Kizlar öğlen bi yemek yiyim dedim bogazima dizildi lokmalar. Çalışıyorum ben esim de oruc olunca yemekhaneye tek ciktim derken bi arkadas geldi iki buçuk yaşında oğlu var daha masaya oturmadan ayy şişmişiniz dedi insan bi buyumusunuz der önce bişey demedim sonra sen simdiden böyleysen nasil 32. Haftayi tamamliycan sende seker var şişmanlamadan belli dedi sinir oldum kalktim bende bebek iyi olsun da kilo onemli degil dedim. Bu insanlar bizleri kirmayi ne çok seviyor kendi hamileyken sanki çok fitti de
Benimkine ölçümlerde rahim ağzı uzun ve kapalı diyor rakam söylemiyor.Benim dün 39du.
Çok yüksek değilaynen emzirme yastığı olarakta kullanılıyor sonrasında.
Yalan olmasın canım ama 59 liraydı sanırım. Hahaha bütün gün evde çizgi film belgesel izliyorum sırf o programlar yüzündenhayır birde kaptırırsan bağımlılık yapıyor. Emzik kutusu falan aldın mı? Emzirme önlüğü, puset sinekliği? Çünkü pusetlerin %90ında sineklik olmuyor. Ben mecburen almıştım
Endokrin diyetisyene yönlendiriyor canım.
İyiymiş fiyatı da, varsa bundan bakayım. Emzik kutusu aldım. En güzeli kundak, emzirme örtüsü gerek olmuyor dediler, llisteme yazdım ama almadım. Pusetimizi hala almadığımız için sineklik de almadım canım. Pusetimiz sona kaldı:)
Benimki gibi rahat bir adama ancak benim gibisi yar olmalıymış zatenBanada kundak alma penye battaniyeleri büyük alınca aynı işi görüyor dediler.
Biliyorum canım koca rahatlığı olayı vardı sendeilla yumurta kapıya dayanacak öyle halledecekler yada bir cinnet herşeyi çözecek öyle
Puset sinekliği standart zaten.
Çatlaklar malesef alınan kiloyla çok az alakalı canım. Ne kadar nemlendirsek de deri altı kolajen dokusunun değişimiyle alakalı ve bu da çoğu zaman genetiğimizle ilişkili. Annen çatlamışsa sen de çatlıyorsun. Phytolastil jeller kullan meme çevrene. Kollajen doku onarımını en güzel o sağlıyor. Benim göğüs de çok az büyüdü ama ona rağmen deli gibi kolostrum sıvısı geliyor her gün. Kısacası bünyeden bünyeye hepimizin yaşadığı şeyler bambaşka.Ya kızlar, benim memeler bildiğin kücük kücük çatlamaya başladı, ilkten kızarıklık mı damar mı bilemedim ama sonra baktım taze taze çatlak izleri. gören de 80 den 95 bedene yükseldim sanır. yani evet büyüdüler ama sonuçta daha süt bile gelmedi o büyüklüğe erişmedi yani. çok üzüldüm görüncekarnım şimdilik sağlam ama ümidimi kaybediyorum galiba hazin son beni bekliyor... bu arada 61 le başladığım gebelik hayatımı 66 kiloyla devam ettiriyorum henüz... buna rağmen çatladım.
Çatlaklar malesef alınan kiloyla çok az alakalı canım. Ne kadar nemlendirsek de deri altı kolajen dokusunun değişimiyle alakalı ve bu da çoğu zaman genetiğimizle ilişkili. Annen çatlamışsa sen de çatlıyorsun. Phytolastil jeller kullan meme çevrene. Kollajen doku onarımını en güzel o sağlıyor. Benim göğüs de çok az büyüdü ama ona rağmen deli gibi kolostrum sıvısı geliyor her gün. Kısacası bünyeden bünyeye hepimizin yaşadığı şeyler bambaşka.
Kızlar şeker çıktı bende yav. Evdeki testler 200 civarı çıkmıştı, ben de emin olmak için yükleme yaptırdım dün. 188 çıktı yükleme sonucum. Endokrine gidip diyet listesi almam gerekiyormuş. Hemoglobin de 9.8 çıktı. Kan ilacına başlamam gerekiyor. Doktor ilaçlar yazdı. Mutsuzum ya
kızlar böyle alış verişleri duyunca ben çok geç kaldım diye düşünüyorum daha iki üc tulum ve hastane çıkışından başka kızımın hiç birşeyi yok liste yapmam lazım sanırım ne alınacak onuda bilmiyorum bir anda almakta bütçemi sarsacak , neden bu kadar gevşet davrandıysam kendime kızıyorum şu anda
Geçmiş olsun canım. Annende var mıydı? Genetik yatkınlık ve kuru cilt çok etkiliyormuş. Ben de şimdiye kadar göğsüme hiç krem sürmedim. Gerçi çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyormuş.Ya kızlar, benim memeler bildiğin kücük kücük çatlamaya başladı, ilkten kızarıklık mı damar mı bilemedim ama sonra baktım taze taze çatlak izleri. gören de 80 den 95 bedene yükseldim sanır. yani evet büyüdüler ama sonuçta daha süt bile gelmedi o büyüklüğe erişmedi yani. çok üzüldüm görüncekarnım şimdilik sağlam ama ümidimi kaybediyorum galiba hazin son beni bekliyor... bu arada 61 le başladığım gebelik hayatımı 66 kiloyla devam ettiriyorum henüz... buna rağmen çatladım.
Uzunluk iyi de hunileşme var. Devam etmez inş. Daha ev bulcam, taşıncam, kızıma oda yapcam inş.Haftan iyi cnm benim 23 te 30 mm
sen bana göre dünyanın eşyasını almışsın bile. ben daha bir tane çorap bile almadım. korkuyorum ben ya ya birşey olursa sonra bakar bakar ağlarım diye.kızlar böyle alış verişleri duyunca ben çok geç kaldım diye düşünüyorum daha iki üc tulum ve hastane çıkışından başka kızımın hiç birşeyi yok liste yapmam lazım sanırım ne alınacak onuda bilmiyorum bir anda almakta bütçemi sarsacak , neden bu kadar gevşet davrandıysam kendime kızıyorum şu anda
Tecrübeli anne ben de neyden ne kadar alacağımı bilemiyorum. Mesela 0 beden 5 kıyafeti var. 0-3 beden 2 tane şimdilik. 0 bedenden 10 tane olsun en az dediler. Diğer aylar da 20. Çok değil mi bu kadar?İlk Bebek'te topluca almak daha mantıklı e bebekde yine indirim var beklersen temmuzda bayram sonu mothercare Zara hep indirim yapacak. Zaten maximum 1 yaş kıyafeti alınmalı bebeğe. Her sene değişen başka şeyler oluyor erkenden. İleriki yaşları almanın anlamı yokmuş ben ilk gebelikte 2 yaş bile almıştım 2 sene beklemekten eskidi aldıklarım
Endişe etme derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?