ajenjo
, Ddolunaysu
magnezyum konusuna katılıyorum, normalde haftada 2 kez içiyordum magnorm efervesan tableti, afedersin ishaldim ama şiddetli değil, zaten ben hayatı boyunca ishal ya da ishale yakın bir sistemle dolaştım, doktorum son kontrolde toprakta hiç magnezyum kalmamış, alamıyormuşuz, magnezyum her gün için artık dedi, salı günden bu yana her gün içiyorum ve ileri seviyede ishalim, günde 3 tane muz yememe rağmen geçmiyor, hayatımda sayılı kez kabız olmuşumdur, kabıza nazaran tercih ederim ama çok halsiz, bitkin yapıyor ishal, ama magnezyumun laksatif etkisi biliniyor zaten kabızlık tedavisinde de kullanılıyor, doktoruna da danışarak kullan istersen.
Aaaa daha çok yeni, ekimde evlendiniz, aralıkta da hamile kaldın, tebrik ederim
Olsun , battaniye çok kullanılıyor diyorlar, sonuçta bedeni olan bir şey değil, 2-3 yaşında hala pusette bile üzerine örtmeye kullanıyorlar, doğup büyüdüğün şehirdesin herhalde hep, çevre erken başlamış hediye almaya:)
Evet çok yeniyiz 5 sene düşünmezken süpriz yaptı (hatta bana kalsa düşünmüyordum bile)
Aynen battaniye çok kullanılıyormuş. Zaten doğum sonrası önümüz kış. Bol bol sararım bebişi.
Yok canım ankarada doğdum balıkesirde büyüdüm izmire öğrenci olarak geldim ünide ama işim gereği sosyal çevrem çok fazla tabi birde 2002de izmire geldiğimi düşünürsek hatrı sayılır bir vaktim geçti burada
Evet çok yeniyiz 5 sene düşünmezken süpriz yaptı (hatta bana kalsa düşünmüyordum bile)
Aynen battaniye çok kullanılıyormuş. Zaten doğum sonrası önümüz kış. Bol bol sararım bebişi.
Yok canım ankarada doğdum balıkesirde büyüdüm izmire öğrenci olarak geldim ünide ama işim gereği sosyal çevrem çok fazla tabi birde 2002de izmire geldiğimi düşünürsek hatrı sayılır bir vaktim geçti burada
O zaman hoşgelmiş süpriziniz
Ben de Ankara'da doğdum , büyüdüm, 9 ay oldu Konya'ya geleli, eşim de Balıkesirli, zaten Balıkesire ilk gittiğimde "ne kadar güzel memleket demiştim", yıllar sonra gittim Balıkesirliyle evlendim, Konya'ya ilk geldiğimde de ne izbe ne karanlık şehir, demiştim, yıllar sonra da kader , kalktık buraya geldik
Fotoğrafçılıktı değil mi mesleğin, eğlenceli olsa gerek 2002'den 2016'ya , 14 yıl çok uzun zaman
O zaman hoşgelmiş süpriziniz
Ben de Ankara'da doğdum , büyüdüm, 9 ay oldu Konya'ya geleli, eşim de Balıkesirli, zaten Balıkesire ilk gittiğimde "ne kadar güzel memleket demiştim", yıllar sonra gittim Balıkesirliyle evlendim, Konya'ya ilk geldiğimde de ne izbe ne karanlık şehir, demiştim, yıllar sonra da kader , kalktık buraya geldik
Fotoğrafçılıktı değil mi mesleğin, eğlenceli olsa gerek 2002'den 2016'ya , 14 yıl çok uzun zaman
Balıkesir diyince tüylerim diken diken oluyor
Merkezde işler hiç göründüğü gibi değildir.
Aşırı yoz yobaz bir şehir. Gençliğimi kuruttu resmen körfez taraflarına toz konduramam çok güzeldir konyada balıkesirden çok farklı değildi ömür törpüsü
Evet canım fotoğrafçıyım ve çok seviyorum aslında konservatuarda şan okudum ama fotoğraf daha ağır bastı
tabi bu sezon uzak kaldım o canımı sıkıyor. Seneye tam gaz devam ederim
Balıkesir diyince tüylerim diken diken oluyor
Merkezde işler hiç göründüğü gibi değildir.
Aşırı yoz yobaz bir şehir. Gençliğimi kuruttu resmen körfez taraflarına toz konduramam çok güzeldir konyada balıkesirden çok farklı değildi ömür törpüsü
Evet canım fotoğrafçıyım ve çok seviyorum aslında konservatuarda şan okudum ama fotoğraf daha ağır bastı
tabi bu sezon uzak kaldım o canımı sıkıyor. Seneye tam gaz devam ederim
Ayvalık- Altınova taraflarını biliyorum ben, çok sevimli gelmiştir hep, ama yıllarca yaşamadığım için bilemem tabii, sen daha iyi bilirsin, ama Konya malum işte ama yine de 10 yıl önceye göre epey gelişmiş şehir, en azından görüntü değişmiş, ses aynı yine Canını da hiç sıkma iş güç için, seneye asılır arayı kapatırsın
Kızlar benim de aldiklarim sadece kiyafet onun dışında hicbisey yok ve nereden basliyacagimi da bilmiyorum. Ay sonunda istanbula gidicem o zaman basliycam yavastan. Lohusa pijama takimi da bir tane aldim birde gecelik ve sabahlik takimi alayim diyorum. Birde bayramda istanbuldan bursaya gidicez kayinvalidelere esimle. Ama gitmemde sorun olur mu bilmiyorum otobusle gidicez çünkü. Istanbula gidince dogum yapacagim hastaneye ve doktoruma basliycam insallah kabul eder bazı doktorlar kabul etmeyebiliyormus. Ayy her şey belirsiz :)
Ben cok kararsizim. Ilk ismi Muhammed olacak o kesin. Ama yanina bir isim bulamadim. "Karan" hosuma gidiyor. Bilemiyorum yani :)) belki sizinkiler fikir olur bana.