- 4 Şubat 2016
- 105
- 195
- 103
- 42
Allahın izniyle hiç bişey çıkmayacağına çok inanıyorum seninle ilgili cnm. Ben de down ile ilgili zor günler geçirdim annelik öyle bişey ki eline alıp görmeden tam manada rahatlamak mümkün olmuyor sana isminle dua ediyorum arkadaşım ve hislerim rabbimin yüzünü güldüreceği doğrultusunda. Sadece imtihanın bazılarından ağır geçiyor. İnş. Bu kan akımı sorunun da düzelir. Hareketlere takılma down ile hiç alakası yok. Allaha emanet...Tamm ben de oyle yaparim. Ben de down sendromu riski de yuksek oldugu icin daha bi pimpirikli dr lar. Bunun onla ilgisi olabilir heralde.
Sagol canim benim insallah ben de senin gibi sonunda mutlu olurum. Cok az kaldi merakim da heyecanim da bitecek yakinda rabbim tum annelerin yuzunu guldursun insallah. Dualarin icin allah razi olsun.Allahın izniyle hiç bişey çıkmayacağına çok inanıyorum seninle ilgili cnm. Ben de down ile ilgili zor günler geçirdim annelik öyle bişey ki eline alıp görmeden tam manada rahatlamak mümkün olmuyor sana isminle dua ediyorum arkadaşım ve hislerim rabbimin yüzünü güldüreceği doğrultusunda. Sadece imtihanın bazılarından ağır geçiyor. İnş. Bu kan akımı sorunun da düzelir. Hareketlere takılma down ile hiç alakası yok. Allaha emanet...
anladım canım çok geçmiş olsun haberdar et bizi . sağlıkla mutlu kalKese yirtilip kendini onarmis olabilir dedi şuan kendimi takip ediyorum yarın kendi doktoruma gideceğim nöbetçi doktordan hiç memnun kalmadim zaten
bende şimdi girip yazacaktım son birkaç gündür beyaz akıntım arttı diye. ben Dr uma sormuştum kötü kokulu ve kaşıntılı olmadığı sürece zararı yok demişti. benim de kontrolüm 27 haziranda soracağım tekrar. sende birşey öğrenirsen yazar mısın lütfen. sağlıkla mutlu kalMerhaba arkadaşlar bende 27 haftalık hamişim. Bugün biraz akıntı fazla gibi. Şeffaf beyaz gibi. Kokusu rahatsız edecek gibi de değil. Salı sağlık ocağı kontrolüm var ebede sorarım. Da normal mi ki acaba.
Ederim canımanladım canım çok geçmiş olsun haberdar et bizi . sağlıkla mutlu kal
Korkma canim rahat ol az yemissin zaten bisey olmaz ilk 3 ay icin daha riskli bazi otlar ama sukur bizimkiler daha büyük riski daha azCilekkokusu12345 ayyy bin pişman oldum yaaa yemeseydiim keşkee birde ben ısrar ettim kendimi dinliyorum şuan inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Ben sadece sana şöyle ifade edeyim. Yazdan oldum olası nefret etmişimdir. Kışın çıplak ayakla dolaşırım. Kesinlikle uzun pijama giymem uyurken, şort ve askılıyla yatarım kış günü. Daha el kadar bebeyken annem soba odasında yatıramazmış beni. Bir sürü hırkalar örmüş, ben giyer giymez ciyaklarmışım ve doğduğum yer kışın sıfırın altında seyreden bir şehir. Evde akşamları doğal gazı açmam, zavallı eşim tir tir titrer soğuktan. Yazın ayaklarımın ateşi gitsin diye buzlu leğenin içine bastırırım ayaklarımı ya da çorapları buzluğa koyup giyerim. Sıcak denize de girmem. Tatile giderken ilk baktığım şey denizin sıcaklığı olur. Genelde de pek tercih edilmeyen mekanlarda olur bu tatil. Ama herkesin bir kez dokundurup canını yakan bir sıcaklık. Ciddi anlamda normal değil yani. Eminim aile büyüklerinin taşa basma çocuğun olmayacak laflarına en çok ben maruz kalmışımdır. Hal böyle olunca tahmin edersin ki ele güne karşı "Eğer bir gün çocuk yapmaya karar verirsem eylülde hamile kalıp mayısta doğuracağım. Bir günüm bile yaz ayına denk gelirse asın beni" dedim. Sonuç: Son 3 ayı yaza gelmişti...Kızlar iyi geceler yaa herkes burdaymışBeyazmelek16 aynen yaa günde üç kez çamaşır değiştiriyorum paket paket çamaşır aldım bi de doktor günlük ped kullanma dedi
Herkese planlayarak hamile kalmayı yaza getirmemesini öneriyorum ama bi yandan düşünüyorum ya bebeklerimiz çekmek zorunda kalsaydı bu sıcağı neyse ki içerde güvendeler
İlahi beterin beteri varBen sadece sana şöyle ifade edeyim. Yazdan oldum olası nefret etmişimdir. Kışın çıplak ayakla dolaşırım. Kesinlikle uzun pijama giymem uyurken, şort ve askılıyla yatarım kış günü. Daha el kadar bebeyken annem soba odasında yatıramazmış beni. Bir sürü hırkalar örmüş, ben giyer giymez ciyaklarmışım ve doğduğum yer kışın sıfırın altında seyreden bir şehir. Evde akşamları doğal gazı açmam, zavallı eşim tir tir titrer soğuktan. Yazın ayaklarımın ateşi gitsin diye buzlu leğenin içine bastırırım ayaklarımı ya da çorapları buzluğa koyup giyerim. Sıcak denize de girmem. Tatile giderken ilk baktığım şey denizin sıcaklığı olur. Genelde de pek tercih edilmeyen mekanlarda olur bu tatil. Ama herkesin bir kez dokundurup canını yakan bir sıcaklık. Ciddi anlamda normal değil yani. Eminim aile büyüklerinin taşa basma çocuğun olmayacak laflarına en çok ben maruz kalmışımdır. Hal böyle olunca tahmin edersin ki ele güne karşı "Eğer bir gün çocuk yapmaya karar verirsem eylülde hamile kalıp mayısta doğuracağım. Bir günüm bile yaz ayına denk gelirse asın beni" dedim. Sonuç: Son 3 ayı yaza gelmişti...
41 dereceklik İzmir' den sevgiler.
Ben temmuz doğumluyum, yaz çocuğuyum ,sıcakta gıkım çıkmaz diyenlerdendim ta ki alanyada klimasız kapalı balkon-mutfakta kayınvalidem ile yemek yapana kadar, senede 10-15 gün gelip denizin havuzun güneşin tadını çıkarıp bronzlaşıp gidince güzel geliyor da sıcak iklim, rutinde yaşamak, rutin ihtiyaçları o sıcakta görmek zor, Allah kolaylık versin sizlere, bir de her geldiğimde şaşırıyorum, ben ki makyajı süslenmeyi seven bir insanım ama antalyada filan olacak iş değil ne rimel dayanıyor ne fondöten ne de fön, değil gündüz sıcakta akşam bile fön durmuyor, bölgenin yerlisine bakıyorum, biz kolsuzlarla zor dayanırken uzun kolla duruyor, full saç makyaj, doğaya adaptasyon böyle bir şey miGünaydınlaaar
Bugünde cehennemden yazıyorum size
Bu ne biçim sıcaktır yahu. Sağlık ocağına gidip magnezyum yazdırmam lazım ama odadan çıkıp mutfağa gidemiyorum
İşin kötüsü yarın kontrolüm var ve 1 saate yakın yol gitmem lazım.Arabamızda yok kontrolleri iple çeken ben gitmesek olmaz mı moduna girdim bile
Derece 40 gösteriyor hissettiğim 50
sinemnur izmir seyahati yakındaysa bol bol güneş koruyucu ve bulursan kafa tipi klimayla gel zira adım atamazsın sokağa
kızlar günaydın pazar günü kızımın odasını aldık işalah 1 ayda gelecekmiş :)
fakat odayı boyama konusunda eşimi ikna edeniyorum tutturdu kendi boyucakmış kızının odasını babasının emeği olacakmış mahvedecek kesin çünkü anlamaz böyle şeylerden
R rootstockbüyük konuşmak böle oluo demekki valla bende kış çocuğu olup senin tam tersin olanlardanım benim mevsimim yaz ama bu sıcaklar hiç normal deil yani benim birde alerjim var klimaya ilaç kullandım anca geçti ve tetikler yeniden die evdeki klimayı kullanmıoruz ama bayılma modundayım ev en üst kat bütün gün güneş alıo çıldırmak üzereyim...bi dahaki hamileliğimde kesinlikle bahara getirip yaz gelmeden doğurmak ve kendimi yazlığa atmak istiorum yoksa böle eziyet valla çekilmez...Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben eşimle tüm gün aynı ofisteyim ama akşam evimize gidince sarılıyoruz "özlemişiz yahu" diyoruz, iş ortamında resmi takılınca öyle oluyorsinemnur kuzum anca cvp yazabiliorum eşim 2 gün evde olunca bütün günü onlar geçirmek için ekstra bi çabaya giriorum ayaklarımı bende 2/3 dakika sarkıttımmı fenalaşıorum üstelik sen çalışıomussun az kaldı izin zamanına sık dişini biraz daha evde bol bol uzanırsın diycem ama sende hiç durmuosub ütüdür hazırlıkdır vücud dursa kafa durmuo dimi ama neyse sabah sabah bu mayalı poğaçayı okuyunca canın çekt valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?